Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
37.910
11.113
113
Ne gre, ne.

Kolega pa ne more, ker nimam pošiljanja v Slovenijo, le Nemčijo....huh neroda jaz
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Eh, pa spremeni svojo avkcijo in dodaj Slovenijo noter. Pod Revise gres.

B81

22. jul 2007
37.910
11.113
113
Sem poskušal, pa nimam opcije, da bi dodal Slovenijo zraven, je sploh mogoče dodat?
Hvala za pomoč *****

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sem poskušal, pa nimam opcije, da bi dodal Slovenijo zraven, je sploh mogoče dodat?
Hvala za pomoč *****
Na angleškem Ebayu lahko noter daš tudi Kenijo, Uzbekistan, pa še kaj. Po moje mora bit za dodat.

B81

22. jul 2007
37.910
11.113
113
Kolega me je "rešil", avkcija je končana, kaj naj zdaj naredim?
smile-1.gif

Ali mora on kaj naredit?

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
En od vaju mora dat zahtevek za preklic nakupa iz karkšnegakoli že razloga. Napiši bebo...
smile-1.gif
. Zna bit, da se ta zadeva kje v ozadju šteje in če jih boš imel preveč, te bodo blokirali.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Nevem kaj se nekam spuščaš če si šalobajzar in si trd za take stvari? Drugič se prvo pozanimaj...

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
jebemo...ne morem razumet...totega vašega igranja z imiđem slovenije na ebayu!! Pisdo ce ne vec kaj delas se prej pozanimaj ne pa da nam postenim Slovenckom rejtinge znizujes!...potem pa morem vedno vec tujcev prepricevat da sem resn kupec, da naj mi posljejo v SLO, in da jih ne bom nategno...pa previdnost tujcev na mojh drazbah, ce bom zadevo poslal priporoceno, ce bo zavarovano ipd...ravno zaradi takih salabajzerjev... ker se sami med sabo menite za umetno dvigovanje cene...Ebay je resna zadeva in deluje zaradi resnih kupcev...ce bi vsi nekaj petlali, pa bo to lahko za nas kmalu kot BOLHA!

B81

22. jul 2007
37.910
11.113
113
Kako umetno? kaj bi rad ti? Kolega je videl in je htel zadevo imet in ker je na borzi je imel čas spremljat prodajo, kaj je zaj?

Tudi mene je pri prodaji tega istega artikla zajebo en novi kekec, ki je tkaoj drugi dan kupil zadevo, mi skenclal oglas, plačal pa ni, pa kaj češ zdaj...

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
jebemo...ne morem razumet...totega vašega igranja z imiđem slovenije na ebayu!! Pisdo ce ne vec kaj delas se prej pozanimaj ne pa da nam postenim Slovenckom rejtinge znizujes!...potem pa morem vedno vec tujcev prepricevat da sem resn kupec, da naj mi posljejo v SLO, in da jih ne bom nategno...pa previdnost tujcev na mojh drazbah, ce bom zadevo poslal priporoceno, ce bo zavarovano ipd...ravno zaradi takih salabajzerjev... ker se sami med sabo menite za umetno dvigovanje cene...Ebay je resna zadeva in deluje zaradi resnih kupcev...ce bi vsi nekaj petlali, pa bo to lahko za nas kmalu kot BOLHA!
Se strinjam s tabo, vendar so moje izkušnje glede prodaje zelo pozitivne. Do sedaj niti enega teženja ali bo vse ok, itd. Vedno samo kupijo, sam pošljem in seveda takoj tudi pošljem obvestilo in potem dobim pozitiven feedback. Knock, knock, upam da bo šlo še tako naprej. Sej, ko enkrat imaš nekaj pozitivnih feedbackov, po moje potem ni več težava. Začet je pa jeb.a ja, je treba tudi kaj pod ceno prodat, da si nabereš tistih par feedbackov in ti začnejo tudi ostali zaupat.

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ne, ker sva zaključila prodajo.
Ja, če si pa feedbacke že izmenjal potem ti pa lahko rečem le, da se nehaj z Ebayem ukvarjat, ker boš nevede še sebe prodal za par centov
evil.gif
.
Dokler feedbackov NE izmenjaš še lahko skenslaš prodajo (oz. maksimum 45 dni, za to nisem čisto siguren).

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Ebay je zaprl case, prevzel paypal, meni ni bilo treba nč narest. Zdej na paypalu piše da čakajo odgovor prodajalca, že nekaj dni... Ne gre za velik denarja, ampak vseeno.. šlo je za nateg, tako da pazte pri nakupu spominskih kartic
jest pa dobil danes od carine, da me čaka pošiljka in naj dostavim dokazilo o plačilu...E-Bay mi je pa izbrisal kartico iz moje zgodovine...

bog ve kaj je v kuverti....
sprasujem se.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.657
473
83
Tolmin
My ebay>Purchase History>archive>...
Imaš vse kupljene artikle - za lanske,predlanske,...
wink-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
My ebay>Purchase History>archive>...
Imaš vse kupljene artikle - za lanske,predlanske,...
wink-1.gif
hvala...ampak, kupljene kartice ni na seznamu....niti pod "Recent" (nisem še dal ocene).....niti pod "Archive"....enostavno tega nakupa spljoh ni več v nobeni evidenci....

niti mi niso vrnili denarja (če je prodajalec problematičen) niti ne morem dat oceno...enostavno kr ni
confused-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Oceno lahko daš do 60 dni po nakupu, potem ne več. Ravno tako lahko dispute odpreš do 45 dni po nakupu.
Če zamudiš te roke si odvisen zgolj še od dobre volje prodajalca. Mene je tako en nategnil, ker sem mu zaupal, da je poslal drugič zadevo. Potem teh dveh rokih me je pa gladko na ignore dal...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.