Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
In zaradi takih kretenov jih potem dosti noče niti slišat za pošiljanje v Slovenijo. Za razliko od znanja jezikov, pa mu gre klikanje, očitno dobro od rok.

+1

pa še to: prvo je klikal in "ni znal nemško", zdej bi jih pa kr poklical

švabi si pač misljo, balkanc neumn plači zdej kaj si pa kliku po nepotrbnem

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Farani, pomoc prosim - ne najdem tiste spletne strani, kjer lahko posjes na en naslov v USA ali UK, in ti oni potem preposljejo naprej...

Ima kdo naslov pri roki, prosim?

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Cenik imaš naveden na njihovi strani
wink-1.gif
.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kako pa je če preko njih kupiš kaj iz kitajske z ebay.co.uk? Mislim glede carine (označeno kot gift) in kompliciranja s CE certifikati.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ena zanimivost v zvezi z ebayem, da ne bodo sami problemi. Danes mi je prodajalec na angleškem ebayu dal feedback v slovenščini. Sicer je preveden z googlom, ampak ni važno, namen je bil dober. Sem bil prav presenečen.

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Če drugače ne, pokliči recimo na Intereuropo in naj oni preko zbirnika prevzamejo pošiljko pri prodajalcu. Meni se je ta sistem obnesel, ko prodajalec ni želel pošiljati v SLO. Pa srečno!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
Ima kdo kake izkušnje z jodlarskimi cariniki? zanima me predvsem če so tudi tak hudo zakomplicirani in zagriženi kot naši?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
O tem že tudi sam nekaj časa razmišljam. Spraševal sem par znancev, ki živijo na Dunaju, pa nihče nima še kakšne izkušnje z nakupi izven EU, niti ne poznajo koga, ki bi lahko kaj povedal...

Paypal uporabljam že od vsega začetka in sem že malo pozabil - kaj moraš že naredit, da lahko dodaš še en naslov in je le-ta tudi "verified"?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
ksz

je že kdo spravljal kaj v slovenijo preko intereurope, felg mi nočejo iz ebaya poslat k nam ampak vidim da ima intereuropa zbirni center v stuttgartu.

kako sploh celotna zadeva deluje?

prodajalec pošlje v njihov center, jaz kontaktiram njih? nisem se še posluževal te opcije
smile-1.gif

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Poklieš na Intereuropo, poveš dimenzije in težo paketa, naslov in gsm tistega, ki bo paket oddal. Oni nato zorganizirajo vse. Ko je paket v LJ, ti pošljejo predračun, ga plačaš in potem ti dostavijo na dom. Imaš pa opcijo, da ga osebno prevzameš v LJ.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
zdaj tega verjetno nemorem naredit ne? avkcija pa se zaključi čez 2 uri
grin1.gif
a grejo oni to dejansko iskat pol do njega al je možnost da se pošlje v zbirni center?

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Oni tipa pokličejo, se dogovorijo za prevzem in to je to. Tip s tem nima nič dela in skrbi... Ni pa potrebno, da je zbirni center v kraju, od koder izvira tvoj paket...
Ti kar kupi feltne. Če zmagaš, prosi tipa, da ti pove dimenzijo in težo paketa in Intereuropa zorganizira vse. Jaz sem recimo klical IE v petek, v ponedeljek so prevzeli paket, v sredo je bil v LJ. Takrat sem prejel predračun. Naseldnji dan po plačilu predračuna je bil paket doma... Je pa ta storitev verjetno malo dražja od navadne pošte, vendar če ni druge rešitve je ravno tako OK...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
sem ga zdaj prepričal, je preveril na dpd ... verjetno je mislo da smo v afriki ... pravi 42 € za 4x 18", meni se ne zdi drago
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.