Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
.Za pisarniški stol (ogromna škatla) pa je dhl zahteval 27 eur in sem ga mel doma v 3 dneh iz anglije.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
kdo bi nekaj za "mene" kupil v vrednosti med 5 in 10 dolarjev? seveda dobi še za pivo. ostalo po ZS. pa po možnosti s kakim nickom ki ima več kot eno objavo.....
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jaz sem se ravno pred 1 mesecem registriral na nemškem za prodajo, pa nisem rabo nobenega svojega računa na banki pisat. Napisal sem naj mi bremenijo EC z njihovimi provizijami in je to to....nic druga nisem rabo...po mojem si nekje pri registraciji nekaj narobe napisal, ker tam ko moreš vpisat banko piše posebej da je to samo za državljane DE. no kakorkoli že pred enim mesecem je delalo, in že tudi prodajam stvari.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kolega ima v Avstriji poštni predal (ali poštno ležeče, ali kakor koli se to reče). Ni nobenega problema glede tega preko katere dostavne službe pride paket?
Poštno ležeče ali imaš odprt poštni predal?Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kolega ima v Avstriji poštni predal (ali poštno ležeče, ali kakor koli se to reče). Ni nobenega problema glede tega preko katere dostavne službe pride paket?
Jaz sem prejel vec različnih stvari preko različnih dostavnih služb in nikoli nobenega problema, vse v Spielfeld postlagernd.
Je pa res da sem vsakic placal enega europskega za uslugo.
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
bojda bi naj bil problem če je zadeva za podpisat ob prevzemu. Veš kaj o tem mogoče?
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Jaz sem se ravno pred 1 mesecem registriral na nemškem za prodajo, pa nisem rabo nobenega svojega računa na banki pisat. Napisal sem naj mi bremenijo EC z njihovimi provizijami in je to to....nic druga nisem rabo...po mojem si nekje pri registraciji nekaj narobe napisal, ker tam ko moreš vpisat banko piše posebej da je to samo za državljane DE. no kakorkoli že pred enim mesecem je delalo, in že tudi prodajam stvari.
Si pred prvo prodajo prejel kaksno posto s kodo ki je bilo potrebno vpisati?
Mene jahajo ze drugic s to kodo... pa nikak da se reg.