Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Prej moraš kontaktirat prodajalca in se to z njim zmenit.

Vedno pa prvo preveri račun in šele nato plačaj
smirk-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Evo scamer mi je že 2x za je*ov. oglas. A je možno nastavit da prodajam samo z 5timi feedbacki?
Ker mi gre tole že pošteno na živce. + ali ti vrnejo ceno katero plačaš za oglas? Ker v mojem primeru je skoraj 5€ za oglas.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Da ne berem vse nazaj.......
Če naročim dva različna artikla pri istem prodajalcu plačam za vsak izdelek posebej poštnino posebej?
Ker nekak ne morem dodajati stvari v ''košarico'' in se sešteva le cena artiklov poštnina pa na koncu?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Odvisno od pogojev, vse lepo piše. V kolikor ne znaš gledat ali brat prilepi link in ti bom lahko več pomagal, lahko tudi na PM. Torej večinoma je tako da plačaš poštnino za 1 artikel, ostali so poštnine free če jih naročiš v isti rundi, ponekod pa imaš napisano npr. +2,00€ na dodaten izdelek...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Pri vseh treh imaš 0,99 funta poštnine in vsak naslednji je đabe. Torej če naročiš enga ali 100 ti je poštnina le slab funt. Ne poznam teh variant tako da ti ne morem pomagat
smile-1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Da ti malo pomagam.

Ti kar lepo kupi vse te izdelke ki jih imaš namen kupiti. Po zadnjem nakupu klikneš pay it now in tam ti bo pokazalo vse te tri izdelke in prišteta bo tudi poštnina ki znaša 0,99 funta.

Pač kupi vsak izdelek posebej, plačaj pa skupaj in bo.

Malo je čudno napisano, ampak upam da si razumel.

LP

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Da ne berem vse nazaj.......
Če naročim dva različna artikla pri istem prodajalcu plačam za vsak izdelek posebej poštnino posebej?
Ker nekak ne morem dodajati stvari v ''košarico'' in se sešteva le cena artiklov poštnina pa na koncu?

Preberi še enkrat kaj ga muči
grims-1.gif

EDIT: ker če plačaš vsak izdelek posebej takoj po nakupu, ti bo pri vsakemu prištelo 0,99 funta, tako da je bil moj odgovor čisto na mestu.

LP BY: BIMBO
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:

Ti kar lepo kupi vse te izdelke ki jih imaš namen kupiti. Po zadnjem nakupu klikneš pay it now in tam ti bo pokazalo vse te tri izdelke in prišteta bo tudi poštnina ki znaša 0,99 funta.

Pač kupi vsak izdelek posebej, plačaj pa skupaj in bo.

LP
A to naj bi ti avtomatsko naredilo?
sprasujem se.gif
Kolikor jaz vem moraš prodajalcu pisat za combined postage.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Nop. Sem parkrat poizkusil in vedeno je bilo tako.

Vsa finta je v tem, da daš pay it now šele potem, ko kupiš vse kar si imel namen kupiti od tistega prodajalca. Tako ti sešteva in prišteva poštnino po ceniku ki ga je navedel prodajalec.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.