Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Nehite strašit, moja hčerka ima lokacijo čisto blizu tega bifeja......sploh se ne smeje več; kaj naj naredim kot njena mati????
Citat:
Na Hudinji ni miru
zurnal24.si
SOBOTA, 11. JULIJ 2009 OB 06:58
½Pod našimi okni se prekupčuje z drogo, zraven bloka je bar, kjer se vsak dan zadržujejo tisti, ki so sposobni konzumirati velike količine alkohola in so temu primerno tudi glasni. Skratka, ni miru do poznih nočnih ur. Vsak dan, običajno zvečer, pa se mladi motoristi s tako imenovanim krosom vozijo po naših zelenicah. Pravzaprav po pešpoti, ki vodi proti šoli in zato ni varna za tiste, ki po njej hodijo. Če tega ne doživiš, preprosto ne moreš verjeti. Zdaj pa so tu še počitnice in bojimo se, da bo vse le še huje,½ so nam potožili bralci, ki stanujejo v Ulici frankolovskih žrtev na Hudinji, ki so že večkrat opozorili, da je v njihovem naselju vse prej kot mir, ki bi si ga glede na to, da gre za spalno naselje zaslužili.
Bar ima vsa dovoljenja
Do 22. ure. Lastnik bara, ki so ga omenili stanovalci, je Ervin Simonič, bolj znan kot nekdanji vodja lokala Escape. ½Imam vsa potrebna dovoljenja in priglasitev za obratovalni čas. Ta je do 22. ure,½ nam je dejal in pojasnil: ½Tu je bila najprej slaščičarna, zatem so se lastniki menjavali, zdaj pa sem lastnik bara in zemljišča okrog njega jaz. Uporabno dovoljenje je bilo za ta lokal izdano že leta 1981."
Hja, ni edina, ki jo je vsaj malo strah glede tega kar se dogaja. Naj ne hodi okoli sama, pije samo pijačo, ki jo ima stalno v svojih rokah in z njo naj ne maha okoli.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Nehite strašit, moja hčerka ima lokacijo čisto blizu tega bifeja......sploh se ne smeje več; kaj naj naredim kot njena mati????
Ampak a si videl kok gnojnice si ti vmes zlil....Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Tale foter tudi malo laže in zavaja. V večeru piše, da so ga ravno mariborski policisti locirali s pomočjo mobilnega telefona nazadnje ob 0.52 pred Trustom. Za 24ur pa je rekel, da policija noče pomagati in priti do podatkov o lokaciji telefona, za kar se bo obrnil na policijo v tujini.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Trikrat tedensko se nekaj 10 ljudi mrtvo pijanih sprehaja po Lentu od Niagare/Takosa/Fuegota do študentskih domov. Hodijo po pločniku, ki ga od Drave ločuje 1,5m obrežja reke pa še vedno vsi pridejo živi in "zdravi" domov.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Pri androidu se podatki hranijo v google računu. Če seveda ni onemogočeno beleženje, ne vem zakaj je težko našim portugalcem pobrigati se glede tega? Ne pa da se morajo starši na tujo policijo obračati ...