Spet pogrešan - Štuk Maribor

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Sodelavec je bil med potapljači, ko so našli v dravi nazadnje utopljenega pubeca. Opaziti ni bilo nobenih posebnosti, tako, da zgodba okoli teh organov je en veliki čvek.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Nekaj takega verjetno ja, droge so večji hudič kot alkohol in komot lahko mladenič zatava v dravo.

Konec koncev tako daleč od štuka pa tudi ni, za pijanca mogoče res ni tako blizu, ampak za nekoga "naspidiranega" pa je.

I

Izbrisan uporabnik #488

In zakaj bi mu nekdo dal drogo zunaj lokala? v roko, v usta?

In potem ga kar naenkrat nihče ni več videl.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.265
7.049
113
Kaj veš kje vse se je potikal, lahko da prvo trust, potem štuk, tam itak veš kakšna scena je, pa še domovi so blizu in "privatne žurke".

Lahko da sta ga dva neznanca napizdila v kakšno neumno početje, lahko je šel plavat preko drave, stava za velik denar (nekaj podobnega je bilo pred časom, ko je nekdo šel plavat do polovice, se obrnil in 3m pred bregom omagal?).

Drugače pa...pijana mularija pred štukom pa je res kredibilna priča in tudi vprašanje kaj je res in kaj ni, torej kdo je kaj videl in kdo ne.

V zgodbo okoli organov ne verjamem, ker trupla se vseeno najdejo in znaki odstranitve bi bili vidni. To bi ziher prišlo v javnost.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
ksz
kak da ni drava blizu ? kaj pa je spljoh blizu ? če je nekdo zadet, se gre malce sprehodit na koroški most in hop pa je v dravi. Je že blo, da je mudel hotel iz ene strani mostu na drugo ( preko ceste seveda ) pa je v sredini dol padel. samo je nekdo bil blizu pa so ga nekak ven spravili

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Ne znas malo sirse pogledat.
A droga prime kot svinec v glavo? Saj lahko mu je pol ure prej nekdo v sok vlil enkrat zlicko dodatka. Cloveku je postalo "slabo" in je sel ven na zrak.
Ta "dodatek" je bil lahko testni. Bolje je probati na "miši", kot na sebi.
Lahko pa je tudi prostovoljno iz firbca probal. Pa potem nihce ni spremljal njegova obnasanja in dejanj.
Spomni se piškotov in kozolca v savinjski dolini.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.907
113
40
MB
ksz

teh "posiljevalskih" drog se pojavlja v mb kar nekaj, ampak lastniki lokalov delajo vse da zadeva ne pride v javnost ker je slabo za biznis, sem bil kaki 2 leti nazaj na enem rdju v piranhi na lentu, kjer je slavljenki nekdo podtaknil nekaj, vglavnem našli so jo slečeno na wcju, posiljena na srečo ni bila, simptomi pa kot morto koma pijana ampak sploh ni pila, na koncu tud odzivna ni bla več, prišel rešilec in so ji res podtaknili nekaj (rohypnol), se je pa to tam po lentu zgodilo še v par drugih lokalih.

ne vem pa kdo bi to podtikal pubecu
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ja ziher, sybill troy je prišla v mb na seanso
evil.gif

upam, da tega fanta najdejo, po možnosti živega in zdravega

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
ksz
kak da ni drava blizu ? kaj pa je spljoh blizu ? če je nekdo zadet, se gre malce sprehodit na koroški most in hop pa je v dravi. Je že blo, da je mudel hotel iz ene strani mostu na drugo ( preko ceste seveda ) pa je v sredini dol padel. samo je nekdo bil blizu pa so ga nekak ven spravili

To se je svoj čas kr pogosto dogajalo. En moj kolega je cepnil na sredini, med pasoma dol ampak na tisto parkirišče kjer gre Koroška cesta spodaj. Je kar nekaj let nosil šravfe v nogi zaradi tega. Vem še vsaj za enega, ki je pristal na bregu Drave.

So pa zdaj kot kaže naredili neko mrežo, kar bi moralo zadržat take neprostovoljne padalce. Tako vsaj pravi street view

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
hotel sem povedati, da do drave načeloma ni daleč če greš na sprehod na koroški most
potem je še na koroškem mostu stolpič ( ne vem če se da sedaj še na njega splezati ) ampak , če je nekdo zadet je sposoben marsikaj probat.
ne da se primerjati lenta pa štuka in okolice
sem pa tudi že na lentu videl da so se zadetki kopali v dravi ob 6 zjutraj

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.907
113
40
MB
jaz sem zadnjič šel v nedeljo na tržnico okol 10 dopoldan, ob dravi mimo orienta, pa so ena družba korošcev na klopci že bli lepo gor nareti
smile-1.gif
verjetno so bli še malo od prejšnjega dneva, ampak so meli plato pira že fajn načet pred sabo

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ti se pa verjetno vsak dan doziraš z obema, ne? Bistvo je, da tisti mulariji tam po moje nekdo nekaj v pijačo meša.

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
In da imas lokal kot trust in nimas pravih kamer not si tudi pogumen. Razen ce jih nima zato ker mladim tocijo alkohol.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.191
3.588
113
Marlbor
Enako kot se Snecer sprašuje, kdo bi imel interes podtikati droge mladini, se človek enako vpraša kdo bi imel interes psom nastavljati strup za podgane.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.380
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
In da imas lokal kot trust in nimas pravih kamer not si tudi pogumen. Razen ce jih nima zato ker mladim tocijo alkohol.
Sej je zakonsko doloceno kdaj jih more met lokal