Spet pogrešan - Štuk Maribor

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Same mlade izbirajo, ki niso domačini.
Nekaj se govori, da jih zapeljujejo bejbe in sicer do kombija, kjer se opravi poseg, nakar v Dravo.

Da bi šel zaradi droge in alkiča kar plavat, ah ne ga lomit no.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako kot ti
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
no, ampa ti si zmislil, jaz pa sem komentiral izjavo tistih ki so bili poleg. Velika razlika. Ti si pač nakladač.

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni je ena gospa povedala od tam.

Saj sem zapisal: "nekaj se govori..."

Samo mirno

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
ti seješ paniko, ne jaz
wink-1.gif
isto je bilo kot z onim isis videom..žlahta že utrujala naj ne hodim v lj ali mb, da se ne bo kaj zgodilo. Paranoiki.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ma kaka panika no
smile-1.gif
samo debata.

Kaj si v tej ciljni skupini, da te doma ne pustijo več ven?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.380
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
samo je pa zanimiva, ta nenamerna ali namerna nevednost naše policije, še dva sta "gorela" kak teden nazaj v okolici mb, en je žal umrl

policija je rekla, da je bla nora noč po celem mb, dosti takih dogodkov ... baje da zaradi polne lune
crazy1.gif

ne vem ... al res noben ne pomisli, da se je mogoče kaka večja pošiljka droge znašla v mestu al se delajo butaste?
Verjetno marsikdo marsikaj pomisli. Problem bi bil ce bi svoje misli kar vsepocez objavljali. Al kako si si zamislil

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.907
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
samo je pa zanimiva, ta nenamerna ali namerna nevednost naše policije, še dva sta "gorela" kak teden nazaj v okolici mb, en je žal umrl

policija je rekla, da je bla nora noč po celem mb, dosti takih dogodkov ... baje da zaradi polne lune
crazy1.gif

ne vem ... al res noben ne pomisli, da se je mogoče kaka večja pošiljka droge znašla v mestu al se delajo butaste?
Verjetno marsikdo marsikaj pomisli. Problem bi bil ce bi svoje misli kar vsepocez objavljali. Al kako si si zamislil

pa ne more tega rečt no, to je isto kot če bi rekel da je taka božja volja, al pa da je janša pameten ... nebuloze istega kalibra
smile-1.gif