Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Taka verzija "pametne" reklame pri nas ne pride vpoštev. POP že nebo dal tolko reklamnega prostora za brezplačno izjavo...
Pa dobro od pop tv itak ni za pričakvat tega, ker samo od reklam živijo... Ampak nacionalka pa bi lahko to pokazala (cel filmček), sej tko dobijo že OGROMNO dnarja od naročnine, pa nacionalka naj bi obstajala ravno s tem namenom (ker vem, da se eni sprašujejo zakaj morjo nacionalko posebi plačvat) ... da pokaže oz. izobražuje tudi z prispevki, ki sicer niso ekonomsko smisleni za komercialne tv, so pa v dobro naroda... Ampak [censored] kej .. tko pa pred poročili s top šopom morijo, pa twizijem, pa kalgonom. Bi raje videl, da se komu tale filmček vtisne v spomin, ne pa muzika "...da pralni stroj bo dlje živel, dodaj kalgon!"
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Taka verzija "pametne" reklame pri nas ne pride vpoštev. POP že nebo dal tolko reklamnega prostora za brezplačno izjavo...
Pa dobro od pop tv itak ni za pričakvat tega, ker samo od reklam živijo... Ampak nacionalka pa bi lahko to pokazala (cel filmček), sej tko dobijo že OGROMNO dnarja od naročnine, pa nacionalka naj bi obstajala ravno s tem namenom (ker vem, da se eni sprašujejo zakaj morjo nacionalko posebi plačvat) ... da pokaže oz. izobražuje tudi z prispevki, ki sicer niso ekonomsko smisleni za komercialne tv, so pa v dobro naroda... Ampak [censored] kej .. tko pa pred poročili s top šopom morijo, pa twizijem, pa kalgonom. Bi raje videl, da se komu tale filmček vtisne v spomin, ne pa muzika "...da pralni stroj bo dlje živel, dodaj kalgon!"
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Ko sem pred časom prilepil tale video na forum sem tudi pisal na rtvslo in pop tv. Odgovora ni bilo...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
precej neprimerne besede
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Citat:
Ko sem pred časom prilepil tale video na forum sem tudi pisal na rtvslo in pop tv. Odgovora ni bilo...
Pred mnogo leti, je moj prijatelj prehiteval (starost 20 let), nasproti je pripeljal tovornjak. Oba sta se umaknila na travnik in trčila tam. Aleš ni preživel.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.
Podpis. Na ravni cesti kar takole v bus je malo malovrjetno. Sicer ne rečem da nimajo policisti prav, ampak povzamimo situacijo;
Prehitevaš. Ne dohitevaš prvega. Avtobus nasproti 20 in se približuje. Izbire: A) zaviješ desno v "prehitevanega"; preživiš
B) zaviješ levo in pristaneš na polju; preživiš C) j*bat ga gremo čelno mogoče nam rata; ne preživiš
Mi je zanimivo sumljivo vseskupaj.
A avtobusar je pihal?
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
lahko pa probas prit "skozi" in ce se ti izide bos imel avto cel....ce se pa ne izide,bos pa mrtev.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.
ja normalno, 18 letnik z enim tednom izpit ne more biti kriv...
punto zgleda razbit, ker je celi razrezan, s tem puntekom se samo dotakneš trdega predmeta, pa so vsi hin. Avtobus samo "popraskan".
v glavnem šolski primer objestnosti mladine, za v učbenike na CPP.
Glede na to, kaj smo počeli na cestah (in izven njih), ko smo bili stari 18 let, nič čudnega. 100x rata, 1x ne rata.Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Glede nesreče - še komu izgleda to kot skupinski samomor? Kateri bedak bi šel prehitevat stoječo kolono vozil in čelno pičil v avtobus?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še vedno nobenega odnosa do mrtvih.
zanimiv bi bilo videt, da so to vaši kolegi, prijatelji, bratje, sinovi...