Spet je bil Darwin na delu.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pisal sem o zelo pogosti reakciji ostalih vozinkov ko vidijo da jih nekdo prehiteva več komadov. Jebiga, bil je neizkušen, sedaj pa je to plačal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.

Podpis. Na ravni cesti kar takole v bus je malo malovrjetno. Sicer ne rečem da nimajo policisti prav, ampak povzamimo situacijo;
Prehitevaš. Ne dohitevaš prvega. Avtobus nasproti 20 in se približuje. Izbire: A) zaviješ desno v "prehitevanega"; preživiš
B) zaviješ levo in pristaneš na polju; preživiš C) j*bat ga gremo čelno mogoče nam rata; ne preživiš

Mi je zanimivo sumljivo vseskupaj.

A avtobusar je pihal?
confused-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
A avtobusar je pihal?
confused-1.gif

Najbrž da je, kajne?
rolleyes-1.gif

Mislim, kaj vse je sumljivo, kaj boste vse privlekli ven, samo da mulo ne bo 100% kriv.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa piz.. kako spregledas cel bus ?? A je mislu da ima 200KM da bo kar mim kolone švignil ?
Verjetno je bilo na koncu še tako da so si ostali mislili " o ne neboš me prehitu" in je un spredaj se malce pospešil...pa še avtobusar nakazal da "on je mocnejsi" in rezultat je tole.

Podpis. Na ravni cesti kar takole v bus je malo malovrjetno. Sicer ne rečem da nimajo policisti prav, ampak povzamimo situacijo;
Prehitevaš. Ne dohitevaš prvega. Avtobus nasproti 20 in se približuje. Izbire: A) zaviješ desno v "prehitevanega"; preživiš
B) zaviješ levo in pristaneš na polju; preživiš C) j*bat ga gremo čelno mogoče nam rata; ne preživiš

Mi je zanimivo sumljivo vseskupaj.

A avtobusar je pihal?
confused-1.gif

To je pa psiha...ce bos sel desno v unga bos mogu dat kuponcek...
Ce bos sel levo na travo, bos mel sesuto feltno, podvozje, odbijac....
lahko pa probas prit "skozi" in ce se ti izide bos imel avto cel....ce se pa ne izide,bos pa mrtev.

Skoda za voznika in potnike da se je tko končalo,glede na leta je bil pac vesel izpita in verjetno prvega avtomobila, pa nekaj pretiravanja in so vsi trije mrtvi.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz....

A je bilo to potrebno, Mejduš. :] Naj bi se lepo peljal v koloni, ne pa da prehiteva tam kjer mu ni treba.. Jao jao. Da sploh ne začnem govoriti koliko gorja je povzročil vsem sorodnikom vpletenih. Fak...

No, pa da še malo prinesemo naprej tale posnetek, ki ga je nekoč že en uporabnik prilepil..

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Res kvaliteten film, nebi škodilo če bi se večkrat vrtel po naših TVjih, pa mislim TOČNO ta verzija, ne naše "soft" verzije.
Verzija more biti taka, da ti grejo skor kocine pokonc.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
3je 18 letniki.... groza.

Hm mene tole sploh ne preseneča. Glede na situacijo, ki jo dnevno videvam jih je še malo.
Kulture se pač ne da naučiti v avtošoli.

B81

22. jul 2007
36.950
10.507
113
Shit, dober clip.

Take in podobne bi mogli vrtet po tv in to vsak dan, med dnevnikom. Samo takrat bi ljudem mogoče kapnilo kaj v glave...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Res kvaliteten film, nebi škodilo če bi se večkrat vrtel po naših TVjih, pa mislim TOČNO ta verzija, ne naše "soft" verzije.
Verzija more biti taka, da ti grejo skor kocine pokonc.

Taka verzija "pametne" reklame pri nas ne pride vpoštev. POP že nebo dal tolko reklamnega prostora za brezplačno izjavo...
bonk.gif

Kapitalisti
rolleyes-1.gif

Lep primer oglaševanja so testirali pred leti nekje v texsasu, kjer so recimo kritični odcep kjer se je folk konstantno pobijal,
postavljali plakate dejanske nesreče v smislu; "This dead cause accident took place right here you're racing now!!"
(nekaj v tem smislu je pisalo) pol pa dejanska slika recimo en mustang pičen v drevo in par sekund zatem prideš mimo tega drevesa,....

Samo pri nas je pač oglaševanje kake zavarovalnice ali novega modela avta pač bolj pomembno kot pa ti plakati,...

Sicer pa še nisem izrekel sožalja svojcem, tako da "Sožalje!"
roza.gif

Sej je res da je voznik glavni krivec da je do tega prišlo, ampak jaz osebno ga vseeno ne krivim, vsi smo bli enkrat stari 18 let,
ata nam je za darilo pred bajto postavil avto, vsi neučakano hitro kolege nabasat in gremo "na pijačo" in kot je napisal; enim se
izide, drugim pač ne,...

Naj počivajo v miru!
srce-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja no men ata ni postavil avta pred bajto, in tudi,s kolegi smo sli na pijaco, in se peljali dost previdno...o prehitevanju kolone ali v skarje s polnim avtom (niti s praznim) mi nikoli ni prislo na misel.

tako da res ne vem kaj opravicujes

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
jah meni ate niso nič avta častli in ko sem si unota prislužil sem definitivno sem zelo pazil da ga ne razsujem. Drugače pa ja, naravna selekcija.. RIP.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ja no men ata ni postavil avta pred bajto, in tudi,s kolegi smo sli na pijaco, in se peljali dost previdno...o prehitevanju kolone ali v skarje s polnim avtom (niti s praznim) mi nikoli ni prislo na misel.

Pol se pa spomni zime 2002 al pa kako leto kasneje, ko sma s sposojenimi avti letela na areh, res da nisma nobenega ogrožala,
ampak samo tolko o predstavi kak je blo pred 7mimi leti ko sma midva dobila prehitre avte v roke. Vidiš nama se je izšlo, večkrat.

Tako da opravičujem vožnjo tega mladeniča s tem da vem kak je ker sem bil isti.

Ko se spomnim na moje mlade čase ko sem takoj po avtošoli dobil kalibro turbo v roke,...

Še danes se bi ob priliki najraje obrnil na vse štiri strani neba in se zahvalim komu pač sem olžen da je moja butasta divjaška
vožnja prestala vse teste gravitacije oz. darwina kot je omenjeno...

No pa kakorkoli, back to topic,...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
haha, se spomnim tiste zime, vseeno se pa ne spomnim, da bi koga prehiteval itd, oziroma da bi sploh prišel v kakšno nevarno situacijo
wink-1.gif

ne vem pa kaj sta vidva s cizijem pocela :D

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Vsi smo dali marsikaj cez...lahko se igramo svetnike sedaj , lahko pa realno pogledamo kaj smo počeli sami.

Ko smo bli stari 18- 20 let smo lahko v polni megli z vidljivostvjo totalno v kurcu vozili po AC 200+ .... pač ne veš katere nevarnosti te lahko čakajo.

Al se izide, al se pa ne.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

Pol se pa spomni zime 2002 al pa kako leto kasneje, ko sma s sposojenimi avti letela na areh, res da nisma nobenega ogrožala,
ampak samo tolko o predstavi kak je blo pred 7mimi leti ko sma midva dobila prehitre avte v roke. Vidiš nama se je izšlo, večkrat.

Tako da opravičujem vožnjo tega mladeniča s tem da vem kak je ker sem bil isti.

Ko se spomnim na moje mlade čase ko sem takoj po avtošoli dobil kalibro turbo v roke,...

Še danes se bi ob priliki najraje obrnil na vse štiri strani neba in se zahvalim komu pač sem olžen da je moja butasta divjaška
vožnja prestala vse teste gravitacije oz. darwina kot je omenjeno...

No pa kakorkoli, back to topic,...

Jaz bi se tudi rad nekomu zahvalil, kije v tistih letih pazil na mene....eni smo pač preživeli....klkokrat je šlo na knap
rolleyes-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Taka verzija "pametne" reklame pri nas ne pride vpoštev. POP že nebo dal tolko reklamnega prostora za brezplačno izjavo...

Pa dobro od pop tv itak ni za pričakvat tega, ker samo od reklam živijo... Ampak nacionalka pa bi lahko to pokazala (cel filmček), sej tko dobijo že OGROMNO dnarja od naročnine, pa nacionalka naj bi obstajala ravno s tem namenom (ker vem, da se eni sprašujejo zakaj morjo nacionalko posebi plačvat) ... da pokaže oz. izobražuje tudi z prispevki, ki sicer niso ekonomsko smisleni za komercialne tv, so pa v dobro naroda... Ampak [censored] kej .. tko pa pred poročili s top šopom morijo, pa twizijem, pa kalgonom. Bi raje videl, da se komu tale filmček vtisne v spomin, ne pa muzika "...da pralni stroj bo dlje živel, dodaj kalgon!"

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ob tako očitnih nesrečah se včasih vprašam, če ne gre tu za kak samomor, storiti komu drugemu še kaj,...

Drugače pa groooza.
frown-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
sozalje svojcem in naj pocivajo v miru :flower:
sicer pa verjetno res ni pricakoval.. tejle puntoti ze tako ne grejo nikamor, sploh ce so 3je v avtu.. mogoce ni pricakoval da mu bo pobralo tok moci in se mu ni izslo.. se mi pa zdi, da je vsak tu gor imel kar nekaj scen ko je dobil avto.. meni se je do sedaj se vedno vse izslo, hvala bogu!!