sp v fuzbalu v sovjetski zvezi

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Jest pa mislim, da Hrvati še niso rekli zadnje besede in da bo danes trda in težka tekma. Lohk jih tud Angleži povozjo, samo dvomim. In ja, seveda bom navijal za Hrvate, tud oni so za nas. Seveda se je našlo tudi pri njih par zafrustrirancev, ki so raje navijal za Alžirijo, ZDA in Anglijo, sam ti so bili v manjšini. "Baš mi je žao ovih hrabrih Slovenca, vidim na drugom monitoru, da je dao Donovan gol u zadnjoj minuti..." mi še danes odzvanja v glavi, so pa to besede hrvaškega komentatorja na HRT2, ker sem gledal tekmo na morju.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
IMG_20180711_141449.jpg

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Pa veš da sem ravno o tem razmišljal po tekmi. Po tisti trubuni je skakala s tisto veliko ritjo in tistimi velikimi joški in šahovnico. Nisem strokovnjak protokola ampak to se res ne spodobi, sploh pa če igraš proti gostitelju prvenstva in ti gubijo/izgubijo v takšni fazi tekmovanja in imaš zraven predsednika Medvedjeva, sploh pa proti enim Rusom za katere vsi vemo da težko dojemajo poraze. Nevem, meni se to obnašanje ni zdelo nič kaj diplomatsko, bilo koliko imaš rada hrvatsko in bilo koliko je bila navdušena bi se morala bolj "ravnodušno" obnašati. Potem pa zraven še naši butasti mediji ki napišejo naslov članka: Predsednica ki jo občuduje ves svet, ali nekaj v tem smislu.... Pa jo res? In zraven članka tista debela rit in joški :aplauz:

No tiste riti in joškov se osebno ne bi branil, je pa res, da se ni obnašala ravno državniško. Je bla pa vseen baba, za moj baročni okus direkt za na k nataknit, in ne poženščen dec, kot naš Pahor, al pa zmeden palček, kot naš Cerar.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Nisem nikjer rekel da je nebi, ves kako pravijo, taslabih ni, so samo dobre in tiste boljše :cool:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Komentator na TV ima kar prav, hrvati nimajo za burek, brez konkretne priloznosti, anglezi kontrolirajo tekmo. Ocitno si ti butelj ;)
Če ne bi blo gola bi blo tam tam, majo pa Angleži res kontrolo. Govorim o drugih stvareh. Kdo od naju je butelj, lohk pa kr na piru dorečeva....zmenen?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Očitno gledamo vsi drugo tekmo. Ti si samo vprašal če si res butelj jaz sem zgolj potrdil da si res :valjamse: Lahko na špricarju, ne pijem piva.