I
Izbrisan uporabnik #488
fukfehtarji danes dobijo hitro na HrvaškemTo je nekaj za vas hrovate..danes iger, jutri pa ne bo kruha.
fukfehtarji danes dobijo hitro na HrvaškemTo je nekaj za vas hrovate..danes iger, jutri pa ne bo kruha.
No, če tko kokr si dons napovedu, je pa ful dobr, da nimaš za burek. Tokrat si ti butelj.Hrvati proti francozom
Šnecko, a nis ti ene petarde napovedu?fukfehtarji danes dobijo hitro na Hrvaškem
Ne pametuj preveč, hrvati so zelo slabo začeli in hitro hitro bi lahko imeli petardo v mrezi. Po dosezenem golu so zaceli igrati, suma sumarum bili boljsi nasprotnik in zasluzeno zmagali. In ja, se vedno si ti butelj glede na tisto izjavo v startuNo, če tko kokr si dons napovedu, je pa ful dobr, da nimaš za burek. Tokrat si ti butelj.
Zato pa imamo tebe tukaj, z svojo modro tisino nad ucis.Jest v življenju še nisem srečal večjih nepoznavalcev fuzbala kot na tem forumu.
Hrvat saj pa sem rekel da drzim pesti zate, kaj je zdaj narobe???Avtofunček zdaj je cajt da se nehaš smešit.
Koliko pa si star? Si že 11?Kolikor berem sem edini napovedal preobrat hrvatov, ker poznam otočane. Pravzaprav poznam vse, ker sm obseden z nogometom od svojega 7ga leta. Še kaj?
Pa si me...Iz posta v post si bolj obupan, ker nimaš blage veze in se skušaš zdaj kot eno užaljeno babšče zvleči ven. Pa nimaš pojma v športu, v avtomobilizmu te vsi prcajo..