Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Mislim, da ni nobene nevarnosti, da bi imeli v Sloveniji šeriatsko pravo, zgolj nepotrebna panika. Osebno me tudi ni strah pred širjenjem vere - je Justin Bieber precej močnejši od Korana.
OK - kaj pa zakrite ženske? Če mene motijo, a lahko protestiram in zahtevam, da se odkrijejo, tako kot Indonezijci želijo, da se pokrijejo?
1. kdo ali kaj ti to lahko prepreci?
2. zakaj bi to pocel? zakaj vtikas nos v zadeve ,ki se tebe ne ticejo?
3. so verne zenske dejansko najvecji problem v tvojem zivljenju?
ampak ok... LAHKO protesiras da te vseh 5 pokritih zensk v SLO ogroza..... ali karkoli ze
1. bi se že našel kakšen bukselj tvoje sorte, ki bi se počutil ogroženega
2. zakaj to počno v Indoneziji?
3. ne. Bodo pa postali tisti, ki bodo ostale silili.
BTW: a Mohamedove karikature kogarkoli ogrožajo?
1. jaz bi se naceloma smejal bedaku ,ki "protestira" zaradi taksnih stvari. No ja, malce bi mi se tudi smilil. Mogoce se pa tudi najde nekdo z malce manj razumevanja za ksenofobijo od mene.
2. izbor za miss ni pravica ampak obicaj ,ki ga je opustila za vecina zahodne civilizacije. Je parada kica in cenenosti.
3. res? kako te bodo pa ogrozali? je ze kdo koga nasilno pokril zadnjih 50 let v SLO?
Karikature so zaljive...
Kdorkoli misli da ima pravico zaliti si zasluzi karkoli dobiti nazaj . Ti naredi zaljivo karikaturo svojega soseda pa mu jo potiskajo pred nos.... Kot te zbrca (in prej ali slej te nekdo bo zbrcal) mu lepo razlozi svobodo izrazanja in kako tvoje karikature niso nikogar ogrozale
p.s.: jaz se nikoli nisem imel zeljo da bi risal ali kakorkoli komentiral Jezusa.....