So to nestrpneži?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
ne bodo nosile oblačil, ki so v nasprotju s kulturnimi in verskimi vrednotami. EU je pa pač civilizirana, in dopušča, da vsak na tej preljubi zemlji lahko vsiljuje svojo kulturo nekomu drugemu . Kaj češ, že mora bit tako. Drugače te pa deklarirajo za ksenofoba itd.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Mislim, da ni nobene nevarnosti, da bi imeli v Sloveniji šeriatsko pravo, zgolj nepotrebna panika. Osebno me tudi ni strah pred širjenjem vere - je Justin Bieber precej močnejši od Korana.

OK - kaj pa zakrite ženske? Če mene motijo, a lahko protestiram in zahtevam, da se odkrijejo, tako kot Indonezijci želijo, da se pokrijejo?

1. kdo ali kaj ti to lahko prepreci?
2. zakaj bi to pocel? zakaj vtikas nos v zadeve ,ki se tebe ne ticejo?
3. so verne zenske dejansko najvecji problem v tvojem zivljenju?

ampak ok... LAHKO protesiras da te vseh 5 pokritih zensk v SLO ogroza..... ali karkoli ze
smirk-1.gif

1. bi se že našel kakšen bukselj tvoje sorte, ki bi se počutil ogroženega
2. zakaj to počno v Indoneziji?
3. ne. Bodo pa postali tisti, ki bodo ostale silili.

BTW: a Mohamedove karikature kogarkoli ogrožajo?

1. jaz bi se naceloma smejal bedaku ,ki "protestira" zaradi taksnih stvari. No ja, malce bi mi se tudi smilil. Mogoce se pa tudi najde nekdo z malce manj razumevanja za ksenofobijo od mene.

2. izbor za miss ni pravica ampak obicaj ,ki ga je opustila za vecina zahodne civilizacije. Je parada kica in cenenosti.

3. res? kako te bodo pa ogrozali? je ze kdo koga nasilno pokril zadnjih 50 let v SLO?

Karikature so zaljive... Kdorkoli misli da ima pravico zaliti si zasluzi karkoli dobiti nazaj . Ti naredi zaljivo karikaturo svojega soseda pa mu jo potiskajo pred nos.... Kot te zbrca (in prej ali slej te nekdo bo zbrcal) mu lepo razlozi svobodo izrazanja in kako tvoje karikature niso nikogar ogrozale
smirk-1.gif

p.s.: jaz se nikoli nisem imel zeljo da bi risal ali kakorkoli komentiral Jezusa.....

hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Niso. Oni so muslimani, ki branijo svoje okolje pred vdorom tuje kulture.

Oh, wait,...

Point right there
467716-post_slo.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.278
113
42
Stari kva nisi nič poklical. Sm bil v Kamniku cel vikend. PA še svojo kulturo oz. našo bi lahko pobližje spoznal?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
Model...gledam jaz te narodne noše iz balkona že odkar ta dogodek obstaja, vedno se zbirajo na Zikovi in vse naokoli, tako da mi za povrh vsega še promet v okolici onemogočijo (policajo ostavijo zapore) in če se pravočasno ne spokam ven iz tega območja sem dober za kakšni 2 urci po tamalem...tako da me sploh ni bilo v Kamniku
tongue-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.352
3.038
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Niso. Oni so muslimani, ki branijo svoje okolje pred vdorom tuje kulture.

Oh, wait,...

Jah, tu je bistveni problem. Kar počnejo jufke in podobni friki je vedno upravičeno. Kadar iste stvari počne evropejec ali slovenec je to takoj nestrpnost, rasizem, ksenofobija....
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.278
113
42
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Model...gledam jaz te narodne noše iz balkona že odkar ta dogodek obstaja, vedno se zbirajo na Zikovi in vse naokoli, tako da mi za povrh vsega še promet v okolici onemogočijo (policajo ostavijo zapore) in če se pravočasno ne spokam ven iz tega območja sem dober za kakšni 2 urci po tamalem...tako da me sploh ni bilo v Kamniku
tongue-1.gif

HEhe. Jaz sm bil bl v centru. Lahk bi saj na MAginfica pršou :p

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a če nekdo prakticira 'islam' med 4 zidovi, to nima nobene zveze z religijo?

Bingo, Sherlock. Kako si ti tolmacis vero je popolnoma tvoaj stvar in nima nobene veze z religijo ali uradnim stalici religije. Poleg tega da poligamija ni stvar religije ampak obicaj ,ki se prakticira po raznih delih tega planeta. Ne ravno pogosto ampak se... Neuradna poligamija je pa sploh popularna na Zahodu.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Kar tišči glavo v pesek.

BTW: nazaj na temo - a so po tvoje protestniki v Indoneziji nestrpneži, ali ne?

Za ta in vse podobne evene mi visi, kakor tudi 99% ostalega planeta. Naceloma bi jih prepovedal, pa ne iz verskih razlogov.
Ne se izmikat.
Jaz sem te vprašal kaj meniš o protestih, ne o izboru.

Prepovedal bi kaj? Proteste ali izbor? A nisi ti nek borec za pravice - pa imaš nekam zaskrbljujočo željo po prepovedovanju.

Kot ze receno..... Izbor za miss v 3pm je zelo vazna stvar v zivljenju. Naceloma je lastnik licence pristal na pravila igre in je to njegova stvar. Ce je lastnik lastnica drzava bi moral biti izbor potekati po pravilih na katere je pristala. Ce je lastnik privat in je delal na svojo roko je to njegov problem. O tem bi moral razmisljati prej, kdorkoli lastnik.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.569
5.131
113
Se celo strinjam. Ali je treba lastniku siliti v državo, kjer ga ne marajo? Vsepovsod so svoja pravila, v ZDA verjetno pred pol stoletja tudi mogoče ne bi šel skozi izbor v bikinkah in mešane črnke in belke.Vse zaradi globalizacije in profita. Očitno izbor prinaša premalo in poskušajo osvojiti nov muslimanski trg. Ne jokam se zaradi tega, kot se ne bi jokal, če bi muslimani sklenili, da Coca Cola nima pri njih kaj delati in bi protestirali proti temu. Američani lahko za protiutež protestirajo, da nima nafta kaj delati pri njih in nehajo kupovati nafto iz arabskega sveta. Bo za nas ceneje
smile-1.gif
.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Bingo, Sherlock. Kako si ti tolmacis vero je popolnoma tvoaj stvar in nima nobene veze z religijo ali uradnim stalici religije. Poleg tega da poligamija ni stvar religije ampak obicaj ,ki se prakticira po raznih delih tega planeta. Ne ravno pogosto ampak se... Neuradna poligamija je pa sploh popularna na Zahodu.

Glej, saj ni problem, če se parijo v svojih vukojebinah.

Problem nastane, ko si majster pripelje v civilizirano državo 4-5 bab in ima z vsako nekaj otrok, ki so potem vsi skupaj breme davkoplačevalcev.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Glej, saj ni problem, če se parijo v svojih vukojebinah.

Problem nastane, ko si majster pripelje v civilizirano državo 4-5 bab in ima z vsako nekaj otrok, ki so potem vsi skupaj breme davkoplačevalcev.

Imas kaksne konkretne podatke o tem ali samo cula kazala? Btw,. na podlagi cesa bi zaracunal 25 otrok in 5 "bab" lokalnemu CSD?:)

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Imas kaksne konkretne podatke o tem ali samo cula kazala?

Imam, ampak se mi ne da pisat, ker boš itak zanikal.

zakaj bi to meni govoril? je problem prijaviti koga ce te ze tako zuli zadeva?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Vsaka baba posebej kot samohranilka....
a boš reku de ne veš?
rolleyes-1.gif

preveri do cesa je upravicena tujka ,ki pride v SLO....
smirk-1.gif
kje najdete te blodnje?! pogoje smo ze debatirali kak mesec nazaj tako da ...

kod da nekdo nekje caka da ti senka denar na lepe oci
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
In kam bi ti to prijavil?

Jaz nikamor ,ker se vtikam v tuje stvari. Ti pa lahko tukaj:
KLIK

Zakaj, saj ni kaznivo imet več žensk?

Rabis klic obcinstva? Tebe naj bi motilo da se na racun davkoplacevalcev stanca otroke (zlorablja soc. transferje) in to lahko prijavis.
Koliko ima kdo zensk doma pa ni tvoj problem.