Prosim, da najprej napišeš svoje stališče glede protestov Indonezijcev glede izbora za miss sveta - potem bova nadaljevala.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Se Strojanovih ne moremo zrihtati, zdaj pa si na prag serviramo islamske skrajneze.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
aha , sej sn vedu, molilnica je samo izgovorCitat:
sicer jet o Islamski center in ne đamija
in kaj naj bi bila "molilnica"?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OK - nič ni narobe s širjenjem vere. Težava je v tem, da pri islamu razlike med vero in politiko ni - oziroma s širjenjem vere zaænejo širiti tudi šeriatsko pravo - tega pa v Sloveniji nočem; z enako pravico, kot Indonezijsci zavračajo miss sveta.
@easy: ampak res, zakaj verski center(!) potrebuje telovadnico?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
aha , sej sn vedu, molilnica je samo izgovorCitat:
sicer jet o Islamski center in ne đamija
in kaj naj bi bila "molilnica"?
message...pardon mesidž?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne drzi, alahov center mu sluzi, da se sprosca, novaci oz. najde se kaksnega norca, ki bi zaradi rute ali napacnega pogleda na ulici ubijal.
Sorry eazy, prvo se bo treba civilizirati, nato pa IC, ampak takrat ne bo vec intetesanten.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Mislim, da ni nobene nevarnosti, da bi imeli v Sloveniji šeriatsko pravo, zgolj nepotrebna panika. Osebno me tudi ni strah pred širjenjem vere - je Justin Bieber precej močnejši od Korana.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
moj odgovor je bil pa zajebancija, samo si pretup, da bi to shvatil
P.S. pa glede ajatole tudi
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne drzi, alahov center mu sluzi, da se sprosca, novaci oz. najde se kaksnega norca, ki bi zaradi rute ali napacnega pogleda na ulici ubijal.
Sorry eazy, prvo se bo treba civilizirati, nato pa IC, ampak takrat ne bo vec intetesanten.
ce bi vsaj priblizno poznal odnose med muslimani bi se zavedal kaksno nebulozo si zapisal....
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
ce bi vsaj priblizno poznal odnose med muslimani bi se zavedal kaksno nebulozo si zapisal....
Sem dovolj videl v slo vojski, dobro da so jih dali na prvo linijo. To za nase okolje ni obicajno in noben me ne bo prepriceval,da je to treba tolerirati ali celo sprejemati.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne bi rad vedel, najraje bi videl, da so na letalu.
Zal, si se vprasal kdaj, zakaj vas tak "gledamo"?