So to nestrpneži?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Njihova država, če se z izborom ne strinjajo, be my guest. Osebno pa se mi zdijo njihova dejanja idiotska, kot se mi zdi idiotsko zakrivanje žensk, 'tradicija' itd.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
A zdej se bos obesal na besede? Ce postavis zraven "molilnice" samo restavracija to ni vec samo "molilnica" ampak nekaj vec.

Kako tocno bi to zadevo imenoval? Molilnica in vsi spremljajoci objekti Ljubljana?! Kako to da isti naziv razumejo povsod po svetu razen posameznikov v SLO ,ki je odkrili "molilnico".

Kje tocno si nasel znanje da lahko drugim tolmacis kaj potrebujo za prakticiranje vere? Kje najdes pravico btw?

Kaj tocno zenske pocnejo nima pojma in me ne zanima (nima prakso vtikati nos v tuje zadeve), vecina stvari oziroma vse so locene. Ce se zelijo punce zbrati in skupaj izmenjati izkusnje o cemurkoli ze (recimo) bodo to pocele.... kje tocno? V menzi?!

"islamizem" se ze siri in izven kontrole prav zaradi tega ,ker ni IC in lahko kdorkoli novaci kogarkoli za karkoli (pa tukaj ne mislim samo na muslimane). V zasebnih prostorih imas malce vec svobode poceti karkoli zelis ,kot v javnem in vsem dostopnem objektu.

Napadalci iz NY (ce verjames uradno zgodbi) so se zbirali v striptiz klubu...
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Se Strojanovih ne moremo zrihtati, zdaj pa si na prag serviramo islamske skrajneze.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
OK - nič ni narobe s širjenjem vere. Težava je v tem, da pri islamu razlike med vero in politiko ni - oziroma s širjenjem vere zaænejo širiti tudi šeriatsko pravo - tega pa v Sloveniji nočem; z enako pravico, kot Indonezijsci zavračajo miss sveta.

@easy: ampak res, zakaj verski center(!) potrebuje telovadnico?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Se Strojanovih ne moremo zrihtati, zdaj pa si na prag serviramo islamske skrajneze.

Ce ti bo kdorkoli zelel servirati islamske skrajneze bo to bp lahko pocel brez IC. Se lazje btw. Kot da ti ves kdo komu kaj govori v neki hisi.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Mislim, da ni nobene nevarnosti, da bi imeli v Sloveniji šeriatsko pravo, zgolj nepotrebna panika. Osebno me tudi ni strah pred širjenjem vere - je Justin Bieber precej močnejši od Korana.

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OK - nič ni narobe s širjenjem vere. Težava je v tem, da pri islamu razlike med vero in politiko ni - oziroma s širjenjem vere zaænejo širiti tudi šeriatsko pravo - tega pa v Sloveniji nočem; z enako pravico, kot Indonezijsci zavračajo miss sveta.

@easy: ampak res, zakaj verski center(!) potrebuje telovadnico?

telovadnica je zelo nevaden objekt za solo.... redkost.....
btw... kje tocno se je ze razsirilo seriatsko pravo?!

v ZG je tak center ze 30 let pa se nikogar niso obrezali, nikogar obesili.... weird shit!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne drzi, alahov center mu sluzi, da se sprosca, novaci oz. najde se kaksnega norca, ki bi zaradi rute ali napacnega pogleda na ulici ubijal.
Sorry eazy, prvo se bo treba civilizirati, nato pa IC, ampak takrat ne bo vec intetesanten.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne drzi, alahov center mu sluzi, da se sprosca, novaci oz. najde se kaksnega norca, ki bi zaradi rute ali napacnega pogleda na ulici ubijal.
Sorry eazy, prvo se bo treba civilizirati, nato pa IC, ampak takrat ne bo vec intetesanten.

ce bi vsaj priblizno poznal odnose med muslimani bi se zavedal kaksno nebulozo si zapisal....
smirk-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Mislim, da ni nobene nevarnosti, da bi imeli v Sloveniji šeriatsko pravo, zgolj nepotrebna panika. Osebno me tudi ni strah pred širjenjem vere - je Justin Bieber precej močnejši od Korana.

Pri mulcu deca preraste, pri skrajnezih pa je vedno hujse. Bos videl, Slovenec bo tezko sel normalno po ulici in se bo on moral prilagajati rutam.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
moj odgovor je bil pa zajebancija, samo si pretup, da bi to shvatil
rolleyes-1.gif

P.S. pa glede ajatole tudi

nekaj narobe zapisati je zajebancija.... hmmm......
pa ti ves da mi nimamo "ajatolo"?:)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

ce bi vsaj priblizno poznal odnose med muslimani bi se zavedal kaksno nebulozo si zapisal....
smirk-1.gif

Sem dovolj videl v slo vojski, dobro da so jih dali na prvo linijo. To za nase okolje ni obicajno in noben me ne bo prepriceval,da je to treba tolerirati ali celo sprejemati.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smirk-1.gif

Sem dovolj videl v slo vojski, dobro da so jih dali na prvo linijo. To za nase okolje ni obicajno in noben me ne bo prepriceval,da je to treba tolerirati ali celo sprejemati.

zagotovo ves da "struja" ,ki je agresivna pri novacenju in verjame v strogo tolmacenje Islama nasprotuje IC in da imajo svoje prostore? to ves? kajne?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne bi rad vedel, najraje bi videl, da so na letalu.
Zal, si se vprasal kdaj, zakaj vas tak "gledamo"?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne bi rad vedel, najraje bi videl, da so na letalu.
Zal, si se vprasal kdaj, zakaj vas tak "gledamo"?

"vas"? Katero vecino predstavljas? Ves kako gleda Slovence vecina Evrope? Ali pa Slovane? Ti WWII bi bila jasna? Ali kako gledajo na Evropejce nekatateri Americani? Ves kako otrocji je ta popularity contest?