Slovenija, Sparova dežela!?

sad

Guru
24. avg 2007
21.277
9.905
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
1986 časi so bili še lepi, no potem je prišlo tisto zlobno leto 1990 in 1991, kadar so bile dovoljene sanje, jutri začnemo krasti.

Seveda in pred letom 91,. smo živeli v taki lepi idilični in neverjetno pošteni državi, kjer nihče od funkcionarjev niti pomislil nisi, da bi ukradel liziko v trgovini
bonk.gif
Itak, da niso kradli lizik...
Hehe, le kdo je plačal pol bajt okrog Krškega?
grims-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Uf zdej sem pa dobil pravi razlog zakaj več nebo kupoval v sparu! rekreativni_kolesar.press

Sistemik meni se zdi pač neumno, da zaradi reklame ne kupuješ v neki trgovini. So cene in ponudba bolj pomembni.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
1986 časi so bili še lepi, no potem je prišlo tisto zlobno leto 1990 in 1991, kadar so bile dovoljene sanje, jutri začnemo krasti.

Seveda in pred letom 91,. smo živeli v taki lepi idilični in neverjetno pošteni državi, kjer nihče od funkcionarjev niti pomislil nisi, da bi ukradel liziko v trgovini
bonk.gif
Itak, da niso kradli lizik...
Hehe, le kdo je plačal pol bajt okrog Krškega?
grims-1.gif

takrat se je kljub "krajam" stvari gradilo... vse takrat zgrajeno se se danes krade....

danes se pa bolj malo gradi... pa tudi krasti ni vec kaj

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sistemik meni se zdi pač neumno, da zaradi reklame ne kupuješ v neki trgovini. So cene in ponudba bolj pomembni.
Tebi se zdi neumno, nekomu drugemu pa ne... Različnost.

Jaz sem se začel Špara izogibat takrat, ko so uvedli super duper bonus plus kartice "ugodnosti". Občasno še zaidem vanj, ampak vedno bolj poredko. In ja, eden od vzrokov za tole so tudi njihove reklame... Tisti penziči mi gredo že na kozlanje s svojim "res en velik plus".
Glede cen in ponudbe so pa vsi nekje na istem nivoju.
Ne vem, Mercator se mi zdi še najmanj tečn z njihovo Pika kartico. Tu in tam kakšna prodajalka vpraša za to kartico, v večini so pa tiho.
Pač mi gredo te oh in sploh "Big brother" kartice t.i. ugodnosti na jetra. Mi ne diši, da bi trgovci in ne vem kdo še vse vedeli, kdaj in kje sem kaj kupil, koliko ipd. Te baze podatkov v ozadju vseh kartic so vse prej kot pa nekaj zasebnega.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Mah tega nategovanja je povsod dost. Jaz v Mercatorju kupujem samo, če je nuja. Vse kar kupujem je ceneje v Sparu... Pa Guinness je v Sparu dostkrat ceneje na kartico:D

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Sem, samo meni se zdi, da ravno v šparu noben ne reče nič za kartico, je pa res, da ne vem, kdaj sem bil nazadnje na "navadni" blagajni (odkar so tudi oni ponudili hitre samopostrežne blagajne).
smile-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Vidiš, jaz pa Guinessa kupim nekje drugje brez kartice, pa ga prav tako spijem in se ne obremenjujem s tem, koliko bi prišparal, če bi se zapeljal v Špara. Pa še neka oseba X Y ne bo vedela, da sem ga sploh kupil in spil...
Bi me še na koncu leta ob vseh na kartice zabeleženih piksnah piva v raznoraznih evidencah smatrali za alkoholika...
tongue-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Tistih nekajkrat na leto, ko zavijem v Špara, če sem slučajno v Europarku ali QlandijI (da se ne vozim v kako drugo trgovino), čisto vedno gnjavijo s temi karticami.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Kako blizu? Ali nisi v Šiški? Sploh nisem vedel da imate v Šiški Špar, sem mislil da je na tistem koncu le v Kosezah al Podutiku, ne vem kaj je prav vsakič mešam.
Sicer je ponavadi najcenejši Leclerc, sam ga imam blizu, da bi se vozil vsak teden iz drugega konca je pa tudi mimo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Spar je ob obvoznici zdej. 5 minut peš
Spar je na poti do mojih staršev.
Spar je tam blizu kjer sem prej živel.
Skoz je bil blizu :D

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kako blizu? Ali nisi v Šiški? Sploh nisem vedel da imate v Šiški Špar, sem mislil da je na tistem koncu le v Kosezah al Podutiku, ne vem kaj je prav vsakič mešam.

v dravljah:D
sicer pa grem sam vsak vikend v leclerc, ce cez teden rabim kaj malega v mali merkator, v spar pa res poredko. ce sem slucajno tam in rabim kako malenkost. s tistimi reklamami z antipaticnimi penzici pa.. skoda besed.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Včeraj sem zagledal nove jumbo plakate na temo tega oglasa slovenija moja dežela. vse bolj so mi nagravžni in me še bolj odvračajo od tega da bi se približal sparu. ampak na ta način oglaševat kao slovensko kakovost in izdelke je mimo. vsaj za tistega ki malo ve kako in kaj se delajo ti izdelki. mogoče še tu pa tam kakšno strejšo gospo prepričajo. ponudba in kakovost v Sparu pa itak pod nivojem!

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Za Sparov marketing nimam besed. Tako neumne in odbijajoče reklame kot jih delajo pa oni, res katastrofa. Kar se pa sami trgovin tiče, pa tudi ni veliko za povedat. na začetku so še nekako bli, sedaj pa vsako leto slabše, jaz sem že pred časom nehal nakupovat pri njih. pa tudi ta varianta s kao slovenskimi izdelki in kakovostjo je nateg. kopja tuševih in mercatorjevih že daleč nazaj videnih oglasov, ki pa za razliko od spara na kakovost in slovenske izdelke nekaj dajo!

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
ksz

Citat:
"Kot da bi Plečnikov dedič NUK spremenil v blagovnico ali bordel"

Avtor slogana "Slovenija, moja dežela" Zdravko Duša zaradi kršitve avtorskih pravic napoveduje tožbo zoper agencijo Studio Marketing, ki je kampanjo pripravila in slogan prodala Sparu.

VIR

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Vprašanje kaj bo avtor oglasa dosegel. Ampak da se qrci smrdljivi niso mogli spomniti neke pametnejše reklame...... ali pa butaste, take so večkrat, pa ravnotako dosežejo svoj namen.... kr nekaj, nobeno podjetje, ne slovensko ne tuje, ne bi smelo uporabiti te reklame. Ni navadna reklama