Slovenija, Sparova dežela!?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.639
215
63
Kranj
1986 časi so bili še lepi, no potem je prišlo tisto zlobno leto 1990 in 1991, kadar so bile dovoljene sanje, jutri začnemo krasti.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Untitled-11.jpg

Janja Štular, vodja trženja v Sparu Slovenija:

»Raziskave ostajajo eno od 'pomagal' pri naših odločitvah. Zelo pomembno je, kako jih 'beremo', pri interpretaciji je potrebno ustrezno znanje, upoštevati je treba tudi odstopanja oziroma statistične napake, ki so značilne za določen vzorec. Z ustreznim pristopom in seveda z upoštevanjem širšega konteksta raziskave ostajajo pomemben pripomoček pri analiziranju stanja in sprejemanju odločitev. Dokler raziskave izpolnijo naša pričakovanja in nam pomagajo pri odločitvah, jih bomo uporabljali.«

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
1986 časi so bili še lepi, no potem je prišlo tisto zlobno leto 1990 in 1991, kadar so bile dovoljene sanje, jutri začnemo krasti.

Seveda in pred letom 91,. smo živeli v taki lepi idilični in neverjetno pošteni državi, kjer nihče od funkcionarjev niti pomislil nisi, da bi ukradel liziko v trgovini
bonk.gif

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.060
206
63
Naša firma za Spar izdeluje artikel, ki je v trgovini Sparova blagovna znamka.... Torej Sparov izdelek, narejen v Sloveniji.... Seveda pa na artiklu tudi piše, da smo mi izdelovalec.
Nič posebnega torej v tem sloganu.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.680
2.416
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Seveda in pred letom 91,. smo živeli v taki lepi idilični in neverjetno pošteni državi, kjer nihče od funkcionarjev niti pomislil nisi, da bi ukradel liziko v trgovini
bonk.gif

haha, ne primerjaj takratnih 20m2 vikendic z dananšnjimi vilami in jahtami, ki so plod nakradenega državnega premoženja.
bonk.gif

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Meni je tale reklama mimo, je neokusna in tudi ko po cesti zagledam te plakate s to sparovo sceno dobim skoraj ošpice. Mene so s to reklamo in kao poskusom biti izviren še bolj odmaknili od tega da bi šla nakupovat v Spar. Pa tudi od ene agencije tipo Studio Marketing bi lahko pričakovala malo več kreativnosti...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Niso vsi 100 let za leseno žlico in se ne držijo nečesa kot pijanc plota.
Danes, ko imaš možnost izbire pač greš tja, kjer se ti zdi, da je vsaj kolikor toliko fer. In zato ne vem, kaj je tu čudnega, če nekdo zaradi reklame ne bo zavil k Šparu, ampak bo rajši zavil k Tušu ali kaj podobnega.

Aja, ti si še z možgani tam nekje v monopolistični ali v najboljšem primeru v oligopolistični ureditvi, kjer je bila konkurenca nekaj najhujšega... Zato razumem tak odgovor.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Točno tko, pa boli me kita kaka je reklama, kupoval bom tam, kjer meni ustreza, ne pa se obremenjeval, kdo je komu kak slogan ukradel in podobne neumnosti...
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.252
113
42
Spar ima najboljše piškote, pocen Guinness pa še pocen je nasplošno. Zaenkrat bom kr ostal pri sparu.

Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Točno tko, pa boli me kita kaka je reklama, kupoval bom tam, kjer meni ustreza, ne pa se obremenjeval, kdo je komu kak slogan ukradel in podobne neumnosti...
bonk.gif

Tako nekako ja.

Mene so prav na osebni ravni prizadeli, kaj si pa drznejo
bonk.gif
Sicer ne gledam reklam ampak prešaltam (ker nisem 68+ let stara mama), če že sploh gledam kretenske slovenske programe, ...but i saaaay - TRREASON... Še malo pa bo LIDL naredil reklamo s Kekcem potem smo pa fu.cked

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
HAHA kakšen odgovor si mu napisal. Pa kaj vam je ljudje, ste že čist prfuknjeni ali kaj?
Napisal sem mu pač to, da nekdo ne bo šel več k Šparu zaradi reklame, nekomu drugemu bo pa dol viselo za to...
In če tista uporabnica zaradi takšne reklame več ne bo kupovala v Šparu, ni s tem nič narobe. Je dovolj konkurence, kjer lahko enake izdelke kupuje.

Goba je pa se ve kje... Verjetno je vredi ded, ampak moral si bo počasi iz glave zbit nek pretekli režim, ki ga hvala bogu ne bo nikoli več. Vsaj upam...
redface-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

bonk.gif

haha, ne primerjaj takratnih 20m2 vikendic z dananšnjimi vilami in jahtami, ki so plod nakradenega državnega premoženja.
bonk.gif

Mislim, da je bolj priročen samo izraz, če ne veš, ne boli
rolleyes-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
591
113
Verjetno se je v jugi v totalu več pokradlo, samo bolj enakomerno je bilo razporejeno
smile-1.gif