Citat:
Uporabnik Jado pravi:
1986 časi so bili še lepi, no potem je prišlo tisto zlobno leto 1990 in 1991, kadar so bile dovoljene sanje, jutri začnemo krasti.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
1986 časi so bili še lepi, no potem je prišlo tisto zlobno leto 1990 in 1991, kadar so bile dovoljene sanje, jutri začnemo krasti.
Seveda in pred letom 91,. smo živeli v taki lepi idilični in neverjetno pošteni državi, kjer nihče od funkcionarjev niti pomislil nisi, da bi ukradel liziko v trgovini![]()
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
A ni bil original tudi od Studio marketing ?
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Točno tko, pa boli me kita kaka je reklama, kupoval bom tam, kjer meni ustreza, ne pa se obremenjeval, kdo je komu kak slogan ukradel in podobne neumnosti...![]()
Napisal sem mu pač to, da nekdo ne bo šel več k Šparu zaradi reklame, nekomu drugemu bo pa dol viselo za to...Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
HAHA kakšen odgovor si mu napisal. Pa kaj vam je ljudje, ste že čist prfuknjeni ali kaj?
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Seveda in pred letom 91,. smo živeli v taki lepi idilični in neverjetno pošteni državi, kjer nihče od funkcionarjev niti pomislil nisi, da bi ukradel liziko v trgovini![]()
haha, ne primerjaj takratnih 20m2 vikendic z dananšnjimi vilami in jahtami, ki so plod nakradenega državnega premoženja.![]()