Evrovizija 2023

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
po 1,5 urnem gledanju z velikim zadzkom, sicer nisem docakal nasega nastopa, ampak kar sem videl, je bila sama zalost. s tako konkurenco bi nasi mogl bit med prvih 5.

sicer sem si pa spet dokazal, da je ta prireditev ena tistih, kjer se en kup denarja vrze skozi okno, da se nafutra razne funkcionarje. vecina nastopajocih pa tekmuje v tem, kdo bo bolj butasto oblecen in bo imel bolj neobicajen nastop.

zmagovalca bomo se 2x slisali ta teden in potem jih odplaknilo v kanalizacijo z ostalimi enodnevnimi muhami, le da so ti malo drazji komadi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
a metalurji v enih hudicevih odpravah spadajo v woke ali trans sekcijo?

prvi odstavek si pa zadel ja!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
a metalurji v enih hudicevih odpravah spadajo v woke ali trans sekcijo?

prvi odstavek si pa zadel ja!
Ja. S hudičem in rdečo barvo je prvi začel trans tip na gramijih ob glasni podpori woke sekte. Krscani fuj, hudič mnjam. 80% nastopajočih je bilo tako ali drugače obarvanih z rdečo barvo, pa ne govorim o politiki ampak o trendu in hudiču, ki ga je začel sam smith.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-372
113
Ja. S hudičem in rdečo barvo je prvi začel trans tip na gramijih ob glasni podpori woke sekte. Krscani fuj, hudič mnjam. 80% nastopajočih je bilo tako ali drugače obarvanih z rdečo barvo, pa ne govorim o politiki ampak o trendu in hudiču, ki ga je začel sam smith.

sicer je pa tole dalec od nastopa avstrijcev. vse kar je skuonega je rdeca barva.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
To, da zmaga skupina, ki najbolj sokira gledalca, pove veliko o ljudeh, ki to spremljajo, zanimiva bi bla eurovizija, ki bi se predvajala le po radiu :D
Ampak potem ne bi ta trans/gay/woke izobrazba prisla do izraza.
Pedrsko sceno so prikazovali hrvatje in nemci. Normalni ljudje tega ne marajo več in rezultat je na repu.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.751
-155
113
Saj vsi vemo, da je potomc uskokov in ga je sram in se dela da ni in clo nabija proti njim.
tko k hitler, k nej bi mel židovske korenine, pol se je pa na njih najbol spravljal

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou