Slovenija, Sparova dežela!?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Zana - Dodirni mi koljena, če se ne motim. YU scena
smile-1.gif

Zana - Dodirni mi KOLENA (brez J)
tongue-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
To sem ravno mislil vprašati... katera pesem je v merkatorjevem spotu nalimanem gor? Spominja me na Kreslinovo, ampak nisem zihr... Sparovega oglasa pa še nisem videl... se ga da kako dobit online?

Mislim, da je Kreslin -Abel in Kajn

Res maš
cheer.gif

Lahko bi se spomnu, glede na to, da jo mam na predvajalniku
redface-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.258
1.403
113
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Sem videla včeraj oglas na tv-ju in mi je kar dvignilo "plafon" - zloraba skoraj svetinje slovenskega naroda za eno bedno oglaševanje avstrijske trgovske družbe - mislim, da so pri Sparu tokrat udarili pošteno mimo in si naredili eno lepo kontrareklamo

Smrekica je Nizozemska s glavnim sedežem v Amsterdamu.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
sem tut jz vcer vidu tole reklamo na tv.. polom. to bi mogl prepovedat al neki.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja mene je tud razočarala ja... pa še bedna reklama za povrh vsega. tm tiste izdeleke snema in to je to. V primerjavi z mercatorjevo je tole na nivoju top-shop reklam na PinkTV.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Sem tudi sam odpru danes temo, ker te ki je bila odprta že prej nisem videl in se opravičujem. Meni je reklama in celoten kontekst butast, da bolj ne more biti. hoteli so biti izvrni ampak so jo pihnili mino. predvsem pa ker za kopijo že kar nekaj časa nazaj delanih reklam Tuša in Mercatorja. kao kupujte slovensko in kakovostno. naj spar prvo te res naredi v praksi potem pa naj se gre te reklame in koncepte kao prepričat folk.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Dobra reklama ima učinek.
Prav tako tudi slaba.

Važno je, da si zapomniš, o čem govori.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Spar se dela prov norca iz Slovencev. Da si sploh upajo delati remake ene izmed reklam slovenskega ponosa.. jst sm proti tej reklami! Nemški Spar ima slovensko robo, ja ima poleg miljon proizvodov njihovega izvora.. tole je bil res fail..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Fail se je že poskušat pozicionirati kot ponudnik slovenskih izdelkov, ko pa tu ne moreš konkurirati mercatorju in tušu, ki sta tako ali tako že prej zavzela to pozicijo na trgu... Tega jaz še omenjal ne bi.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Plus tega, da je igranje na patriotizem na nivoju države IMO že zdavnaj passe. Mogoče bi lahko uspeli z akcijo "na Štajerskem prodajamo samo Štajersko svinjino", ker je npr. tam še vedno močno prisoten lokalpatriotizem, na nivoju države pa se mi zdi to poudarjanje slovenskega porekla nesmiselno.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.076
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Butasta reklama ampak bom še vedno nakupoval v Šparu....

Kako gledajo na to tvoji rdeči prijatelji
sprasujem se.gif

Ynos, kaj tebe boli, to ker ni delala oglas vaša agencija?

Nazadnje uredil moderator:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63
Mercator 1
Mercator 2 - ampak je bila pesem prevedena v slovenščino kolikor se spomnim

Heh, ta ovitek na spodnjem mam še jaz nekje...
evil.gif