Slovenija:Italija

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Meni se je Kek isto zasral včeraj, spet njegova tipična fora - ne menja igralcev. Birso bi lahko zamenjal že ob polčasu saj prav veliko ni pokazal, izgubil je en kup žog, nekaj driblal brezveze.... potem dediča isto, nevem zakaj ga je dal v prvo postavo.... iličič in bačinovič sta se celo tekmo ogrevala....pa oba dobro igrata v italijanskem prvenstvu, mislim WTF !??!

Res da smo igrali proti dobri ekipi - italiji - toda glede na videno smo lahko zadovoljni z minimalnim porazom.

LP

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se strinjam, težko je gledat tole mučenje in igranje "zaostale" enajsterice.
stupid-1.gif

Kirm...lol
hysterical-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Imam občutek da Kek noče porušiti nekaga notranjega miru u reprezentanci in zato noče menjavati in daje prednost vedno istim igralcem. Včasih je pač treba tvegati. Že tako po posameznikih zaostajamo, skozi tekme pa smo ratali že kar predvidljivi. Italijane pa pač nikoli ne smeš odpisati.

Mi je bilo pa še nekaj zanimivo, v studiu so pred tekmo ocenjevali posamezne igralce. Res nevem kako lahko Korenu podelijo enako oceno kot Motti.

Po bitki je itak bit najlažje general. Tako da glavo gor, pa po zmago na Irsko.

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim,da je največji problem, da so nasprotniki dejansko začeli Slovenijo jemati resno in podrobno analizirati našo igro. V tej smeri Keku nekoliko zamerim, da v igro ne vnese kakšnih novosti in svežine.

Ampak pljuvat po Keku in tukaj postavljat teorije, kaj bi, če bi - najboljše da greste vsi za selektorje in nam vsaj 1/4 finala ali celo1/2 finale na naslednjem SP ne uideta, zagarantirano. Namreč Kek je popeljal Slovenijo na SP in to preko Rusije, Kek se je skoraj uvrstil v osmino finala SP in to preko Anglije in ZDA in kek je popeljal Slovenijo na lestvici tako visoko, kot še ni bila nikoli. Ne Oblak, ne Verdenik in ne Prašnikar niso to uspeli. Edino Katanec mu lahko parira, vendar je on imel v prvi enajsterici večje adute, kot Kek.

Mogoče pa Iličiča ni hotel dati v igro, ker Italjani zelo dobro poznajo njegovo igro in bi hitro postal neučinkovit. Ne vem, samo ugibam...

LP
Gargy

Nazadnje uredil moderator:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Lej sej je simple. Lepo se vidi, kdo igra vedno v začetni postavi in si tega ne zasluži.

Notranje ravnovesje bo podrl že s tem, da se bo mlajšim igralcem zameril.

Če ne bo nič spremenil naslednji teden je pač slab selektor.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Mah, kek bi loh prej menjal, enajsterice ne bo spremenu zarad preteklih uspehou, čeprou bačinovič in iličič bi lahko prej zaigrala, mogoče tud ker poznata igro, menjave tudi malo prej lahko, korenovo matranje je blo za bruh, nova če ne dobi žoge je konc, sodnik parkrat krneki, zaslužena zmaga italije...mah, bo že, ni konc sveta, petek je bil čist luštn
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Ni mi jasno kaj dela Koren v prvi postavi?
V čem je poanta, da sedijo Iličič, Bačinovič, Matavž!?
Kek malo zaspal med tem,ko je razvijal njogove bistre teorije?

Matavž v treh, štirih tekmah ni pokazal nič. Manj kot Dediæ. Ne vem, ga ne zna postavit al se pač fant ni ujel v ritem naše reprezentance. Kvalitete ima, mogoče rabi še malo časa.

O Korenu pa ne bom več izgubljal besed. Iz tekme v tekmo manj pokaže, če tega Kek ne vidi pa naj gre tudi v pm.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kako nej pa NOvakovič pa Matavž kej naredita če pa nimata za sabo nikogar. NOvakovič ima v Kolnu Podolskega ki ga redno zaposluje s podajami. Pri nas pa Kirm se zaplete ali pa slabo poda, Birsa se zaplete ali pa strelja, Koren itak nič ne dela. Kek ima popolnoma sfaljeno taktiko.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
PS. Žvižganje na polno ob italjanski himni....dreki SLOVENSKI!
Kaj se lahko drugega pricakuje od balkancev ?
Ravno zaradi tega sem zadovoljen da so ga dobili,naslednjic pa upam da prinesejo domov vsak po enega !

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ni res...nikakor ni res. Himna je pa res izjema.

Tam bomo pokasiral ja....saj si drucga nismo zaslužil, italjani pa tud naujo kr pozabil.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Praviš da nimam prav ali to kr tko praviš ker se ne znaš sprijaznt s temu dejstvom?

Najprej Gargyjev post:

Citat:
Ampak pljuvat po Keku in tukaj postavljat teorije, kaj bi, če bi - najboljše da greste vsi za selektorje in nam vsaj 1/4 finala ali celo1/2 finale na naslednjem SP ne uideta, zagarantirano. Namreč Kek je popeljal Slovenijo na SP in to preko Rusije, Kek se je skoraj uvrstil v osmino finala SP in to preko Anglije in ZDA in kek je popeljal Slovenijo na lestvici tako visoko, kot še ni bila nikoli. Ne Oblak, ne Verdenik in ne Prašnikar niso to uspeli. Edino Katanec mu lahko parira, vendar je on imel v prvi enajsterici večje adute, kot Kek.

Pravim, da spadaš v tisto skupino ljudi, ki bodo s petimi piri v riti Keka postavljali za predsednika, ko bo prišel skozi kvalifikacije za JAR, ob slabih rezultatih pol leta kasneje pa ga brez vprašanja namočili v katran in perje.

Zadovoljen?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pojdi brat moje poste iz teme o svetovnem prvenstvu. Pol se pa naprej pogovarjava.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Se strinjam, da po Keku ni treba začet pljuvat takoj, ko izgubi tekmo s štirikratnimi svetovnimi prvaki! On že ve, zakaj je naredil tako prvo postavo in zakaj je menjal šele, ko je bilo že več ali manj prepozno. Sicer se ne strinjam z njim, ampak itak se vsak ne more strinjati z vsakim. Ga pa popolnoma podpiram, dobro pozna igralce, njihovo mentaliteto itd.
Boli me, kar so nekateri v prejšnjih postih že omenili, da se ob uspehih športnike, trenerje... kuje v zvezde, ob prvem neuspehu pa pljuje po njih!
uf-1.gif
Res pravi navijači!
Kar pa se tiče samega navijanja na tekmi pa sem razočaran in to zeeelo! Tudi enega ubogega mehiškega vala jim ni uspelo spravit skupaj, med drugim! Vsa čast sicer Združenim slovenskim navijačem, ampak ostalo je bilo za k.urac!!! Spominjalo me je na zadnje evrolligaške tekme v Tivoliju... Karte so dobili oz. kupili tisti, ki se radi pokažejo na takih dogodkih. Ko pa bo Olimpija ali Slovenija pušila, jih ne bo nikjer in bodo spet pravi navijači dobri!

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Matavž je v 8-ih nastopih dal 3 gole, Dedič ima pa 34 nastopov in 6 golov.
Jaz bi forsiral Matavža nekatere vozovnice bi pa prihranil, ker na račun stare forme ne moreš zmagovat tekem!