SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Al pa je on vido kak je ona zanič pa jo je odjebal
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Sanja in Peter sta bila dobra, čeprav je bil Peter prejšnjič boljši, ampak res je dober mulček.
Pri obema je bilo tudi zelo lepo videti kakšno podporo družine imata in že zaradi tega jima bo lahko marsikaj uspelo, ne glede na finale.

Dober je bil tudi Selvir, pa čeprav z istim komadom, škoda za Damiana, ker prejšnjič je bil odličen, Oktet 9 so bili zabavni...

Veliko jih je v prvem delu pokazalo najboljše in težko bodo zdaj našli nekaj še boljšega.

Kdo pa je tisti, ki je prišel v finale in potem odpovedal, da so dali potem Jakoba naprej?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Še moje mnenje:
grin1.gif

- punca s psom. Ful se mi je smilila, ker je psa nekaj v občinstvu preveč zanimalo. Zihr ga je kak [censored] klical al pa kaj podobnega. Zato sploh ni bilo vse izpeljano. Nasploh je tak šov predivji za živali. Na fuzbalskem vzdušju na koncu šova, se je pa psu pomoje zmešalo. Še mene je bolela glava pred TV.
- tršice
bonk.gif

- raper- sovražim rap, pojma nimam o tem, ampak tip je men car! Edini raper ki ga celo razumem (res ima lep glas in potrudi se z izgovorjavo), pa še faca je. Ne bi pa dal raperja v finale. Žal.
- zaljubljenca - (častna štajerska pa ni od muh
grin1.gif
) odlična scena, odlično zapeto, res imata lepe glasove, ampak v polfinale sta šla tudi zaradi iskrene ljubezni, ki pa je ni bilo več. Ljudje so bii razočarani zaradi tega. Če bi bila še zaljubljena, bi zihr prišla med prve 3.
- irski ples - nič posebnega, dolgčas, zanimivih edino zadnjih 10 sekund, ko so musko ugasnili.
- Damiano Roi -
13.gif
Gre naprej s težko arijo, na glavnem nastopu pa zapoje eno lažjih pesmi brez kakršnegakoli naboja. In potem je bil še ves razočaran, ker so ga skritizirali. Najslabši nastop dne - zajebal je pa edino z izborom pesmi. JAO. Škoda ga je.
- oktet 9 - pesem zoprna za popizdit, solist dober, basi neizraziti, aranžma pesmi za spremljavo slab. Nič posebnega. Niso pa slabi, nekdo dober jih mora mal v roko vzet.
- Sanja - v predtekmovanju me ni navdušila, saj je celotno pesem intonančno spustila za 1/2 do 1 ton. Včeraj je bila fantastična. Se vidi da je pravi amater z res pravim talentom.
zmaga.gif
Samozavest odlična, pa ne vendar ne zoprna. Zasluženo naprej.
- Peter - do refrena - katastrofa. Fant je v zadnji fazi mutiranja po moje in to poslušat je bila muka. Refren pa odlično zapet. Tudi meni je všeč nek osebni naboj, ki ga doda vsem pesmim. Tudi če mu glas zavije gor-dol, je dober. Premalo se je slišalo njegove kitare, več poudarka naj da na solo nastop petja IN kitare. Brez kontrabasov itd. Talent pravi, vendar včerajšnji nastop ni bil za v finale.
- Zvonar - še zmer pravim, da se lahko tega naučim v parih urah. Tip mi je pa drgač tolk antipatičen da je groza. Saj je fajn prenesel poraz, ampak tolk ene vsiljene vljudnosti... Kako je prišel do 2-3 mesta pa nimam pojma.
sprasujem se.gif

Zadnjič režiser, včeraj tist, ki je zvočno podlago dajal.
10.gif

Vse za šou po moje. Mora biti glasno, mora biti VAU, dretje, ...
uf-1.gif

- pes je bil izgubljen
- irci - sliši se jih samo zadnjih 10 sekund
- peter - kitare ni bilo slišat skoraj nič
- zvonar - takorekoč pokvarili so mu nastop. zvončke se zasliši šele po polovici pesmi, ko nekdo vendarle zmanjša glasnost.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Tega z zvonci pa ne bi smel odhebat. Za finale bi menda pripravil Murkotovo Srečen sn, da sn moški.
Pediater, komada Kuža pazi in tega, kar je on igral ne smeš enačit. Pa celo za Kuža pazi bi ti porabil več, kot 3 ure ...
evil.gif

ON: kr neki, prvi del je bil boljši.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Ah Oktet 9 se lahko res skrije pred Pushluschtae. Sj jim je Lucienne al kaj je ona, dobro reklamo nardila včer :p

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
KSZ

Kaj pa model(a) ko ima(ta) JAJCA do poda?

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/NSxOE-1P2y0"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/NSxOE-1P2y0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

ta je že bil, ko so iskali international next uri geller na pro 7

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Jap, tudi meni so bili ti štirje najboljši. Za Alena je bilo itak jasno da bo šel avtomatsko naprej, sem pa mislila da bo Nina ljudem bolj všeč kot Maja.
Dunking Devils pa so s svojim nastopom res razturali...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Temu jaz pravim pretiravanje in bullshit. Da se že joče, še preden začne pet, je pa že preveč igralsko, da bi bilo resnično... Res bi lahko dobila oskarja. Point mazanja oči s čebulo je pa le bil dosežen, folk s preveč denarja ji je izglasoval finale.

edit
Da ne bo pomote, proti Alenu nimam nič, dobro poje lahke pesmi, le njegova baba mi gre na organ

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Temu jaz pravim pretiravanje in bullshit. Da se že joče, še preden začne pet, je pa že preveč igralsko, da bi bilo resnično... Res bi lahko dobila oskarja. Point mazanja oči s čebulo je pa le bil dosežen, folk s preveč denarja ji je izglasoval finale.

edit
Da ne bo pomote, proti Alenu nimam nič, dobro poje lahke pesmi, le njegova baba mi gre na organ

Ja pa kaj pol če je jokala? Kot da je planirala, da jo bo beden režiser snemal non stop.

Jokala, nejokala...vokal ima super. Zaslužil si je finale.