Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sam tile na popu so pa vsi gluhi, a je tako težko premakniti drsnik s podlago na tišje ? Nisem skoraj nič slišal une mamice pet, zdaj se zvoncev sploh ne sliši.. amaterji.
Pa je res, če je na mailu! Jst sm si kupu Aston Martina za polovico cene k ga je en k dela na naftni ploščadi prodajal, k ga ni rabil. Denar zanjga sem pa dobil kot provizijo k sem enmu Nigerijcu samo prenakazal njegove milijone čez moj račun. Iščem samo še enga popoldanca k bi znal pošraufat AM V12 Vantage-a....
Eno stvar moraš razumet... Kot prvo, Bračič je prenesel poraz, ljudje ga niso, ker dobro vedo, kdo je boljši pevec in kdo je invalid...
Kot drugo, današnja finalista sta imela različne talente, oba sta bila dobra, zmagalo je petje. Danes se je odločalo med petjem in zvončki, zadnjič med petjem in sočutjem nad boleznijo...
Glede trobent ti pa dam popolnoma prav. samo še gasilska sirena je manjkala, pa bobni. Pa seveda raglje....
Citat: Uporabnik spanspan pravi:
ja, njen nastop pa so pokazali točno 55 sekund, pa še to z nekimi presledki, da ja ljudstvo ne bi dobro zaznalo njen talent.
Damiano si po mojem mnenju z današnjim nastopom finala ni zaslužil. Tamali Peter tudi ne, ampak je bilo pričakovano da bo kot prvi šel naprej (vseeno več glasujejo najstnice, ki gledajo na vse drugo prej, kot pa na glas).
Sanja, raper in oktet 9 so bili tisti, ki bi jih jaz dala med prve tri. Sanjo kot prvo naprej, med raperjem in oktet 9 pa se naj "strokovna" žirija odloči.
To sem jaz tud takoj rekla, da ziher nista več skupaj... Zadnjič se je on nonstop obešal po njej, pa jo objemal pa lupčkal, danes pa so jima 3x mogli rečt naj si data lupčka, pa še to je blo na lička...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.