SLOVENIJA IMA TALENT - Prenos v živo

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Ni naše, ampak babica seka
cheer.gif

No, se kar nekaj moti, ampak glas ima pa dober

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Maja je pa tako huda bejba! Razne Aguilere in podobne se lahko skrijejo! Po glasu so bliz po stasu je pa Maja veliko boljša!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Škoda ka je šele 15 let stara. Kva bodo to fantje veseli (mogoče celo punce
evil.gif
)oral pleasure.press

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Maja Keuc. saj ne vem kaj naj recem... ko se je pojavila v tej rdeci obleki na odru, je meni celjust padla po tleh. o petju ne bi niti diskutiral
smile-1.gif

pa se fajn punca je privat
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Maja je pa tako huda bejba! Razne Aguilere in podobne se lahko skrijejo! Po glasu so bliz po stasu je pa Maja veliko boljša!
Po izgledu nimam pripomb. Ampak po glasu... Sorry je pa dosti amaterskih pevk boljših(da ne bo kdo rekel, da kakšne profesjonalne zraven vlačim)

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
lepo prosim, sem jo slisal v zivo pet ko je nastopala v gledaliski skupini na drugi gimnaziji v mariboru (EST)... pripelji torej te amaterske pevke, pa lahko skup odpojejo, bi hitro spremenil mnenje
smile-1.gif

pa ful je bla lepa v tej rdeci obleki
srce-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
razen v pljucni kapaciteti ji maja dostojno parira. pa se lepso barvo glasu ima, vsaj meni.

ko bo ta iz PZ tak migala po odru in izarevala tolk energije, potem pa se lahko meniva, da ji konkurira
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Kaj ima že miganje po odru veze s tem, kakšen ima nekdo glas?
confused-1.gif

Saj nisem rekel, da iščem konkurentko v lepoti
evil.gif
, direktno se pa tudi ne da primerjati, saj sta tole čisto različna nastopa ane.

No meni osebno ima ta od PJ dosti boljši glas

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no, ostaneva pri glasu. obe znata odpet, maja pa mi ima lepso barvo glasu. e, maja mi je bolj prijetna za uho.

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
No meni osebno ima ta od PJ dosti boljši glas

Se strinjam. Še posebej Majin joyful joyful iz avdicije je bil povprečen ... V polfinalu je bila bistveno boljša in sigurno si zasluži finale na žalost pa tudi s takim glasom v Sloveniji ne bo uspela (avtorske pesmi v slovenščini
uf-1.gif
) za tujino pa je preslaba ...

LP

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
no, ostaneva pri glasu. obe znata odpet, maja pa mi ima lepso barvo glasu. e, maja mi je bolj prijetna za uho.

No, tudi odvisno od okusa. Ampak glavni kritik ob meni pravi, da Maji manjka na vaji in pri glasu, pa še strinjam se z njim
tongue-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
le cevlje sodi naj kopitar ali kako je ze bilo...
evil.gif

hec
smile-1.gif

punca je sele 18 frisno stara? bo ze natrenirala, ima vse potenciale.
pa se znajde se na odru, zna koketirat s publiko in je prekleto lepa
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
le cevlje sodi naj kopitar ali kako je ze bilo...
evil.gif

hec
smile-1.gif
Kopitar poleg mene ima ene 16 let glasbene izobrazbe, jaz pa dober posluh
evil.gif

No natrenirati se jo vsekakor da še bolje, to je jasno. Je pa vprašanje koliko.
Saj nič ne rečem, glas ima dober. Samo ne more se pa reči da je oh in sploh najboljša od vseh(kar se vidi v večini komentarjev). Ja na talentih je res verjetno najboljša. V primerjavi z morjem ostalih pevcev pa prav nič ne izstopa.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ah no... realen je treba bit. nakoncu bomo prisli ze do arethe franklin
smirk-1.gif

po mojem izstopa z barvo glasu, ki je nekaj posebnega, odpoje tocno in lepo. nekdo, ki ima DD pljucno kapaciteto in poje pri PJ ni lih amater ampak ok... tedve sta cist razlicni kategoriji in ju jaz sploh ne bi primerjal.

poleg tega je pa mala ful atraktivna, zivahna... kdo je nebi... peljal v naslednji krog
evil.gif