Slaviša Stojanoviæ - kdaj in kdo ga bo zamenjal?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Po eni strani sem jaz zaradi tega fan ManUtd-ja. Najprej Klub, potem pa plačanci. Ko kdo preraste klub (ego), gre po hitrem postopku ven.

Kaj pa Ferguson?
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Naj mi kdo razloži, od kdaj nek Kurtiæ strelja penale.

I

Izbrisan uporabnik #488

Končno gol Maribora, Samir pa sramotno in porazno pa sam gobec ga je bil pred tekmo...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
No jaz bi izpostavil danes Mertlja, Struno, Pečnika, Cvijanoviča, Kampla. Iličič in Matavž pogojno.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
noče pa noče mu bit jasno da kirm pa kelhar ne spadata v to družbo, drugače pa cvijo maestralno na sredini, isto mertelj

pa še ibraimi je dal gol, jaz sem zadovoljn z našimi
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
A mam tako nizka pricakovanja, ali pa ne vem, ker drugi polcas se mi je zdel dokaj soliden. Edino Beric pa Matavz sta bila za moje pojme premal tecna..

I

Izbrisan uporabnik #488

Pa Sarma kako se je počutil glede na pametovanje kako bo zapustil reprezentanco.

Zadnji je bil čisto njegov, pri prvih dveh pa je obstal.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Menjavo generacije bi moral začeti že Kek pa jo ni. Slaviša pa je potem podedoval sranje, slabo formo igralcev in pa razprtije v slačilnici. Probal je že ne vem koliko igralcev, menjal tudi sitem igre in ni šlo. A igra mogoče selektor? Igralci očitno niso tisto v kar jih javnost kuje in potrebno se bo sprijazniti, da le nismo neka vele nogometna nacija in da bo potrebno še veliko dela da bomo prišli do nivoja kjer smo bili. To velja predvsem za mlade. Če si zvezdnik v 2. nemški ligi in neki avstrijski ligi, še ne pomeni da si car v reprezentanci. Treba bo razmislit v glavah, se ohladit in spustit na realna tla, potem pa mogoče bo šlo. Selektor je tle le obrobna figura!

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Menjavo generacije bi moral začeti že Kek pa jo ni. Slaviša pa je potem podedoval sranje, slabo formo igralcev in pa razprtije v slačilnici. Probal je že ne vem koliko igralcev, menjal tudi sitem igre in ni šlo. A igra mogoče selektor? Igralci očitno niso tisto v kar jih javnost kuje in potrebno se bo sprijazniti, da le nismo neka vele nogometna nacija in da bo potrebno še veliko dela da bomo prišli do nivoja kjer smo bili. To velja predvsem za mlade. Če si zvezdnik v 2. nemški ligi in neki avstrijski ligi, še ne pomeni da si car v reprezentanci. Treba bo razmislit v glavah, se ohladit in spustit na realna tla, potem pa mogoče bo šlo. Selektor je tle le obrobna figura!

Ne Keka mesat v to ker dokler je bil on so igralci dejansko igrali. To danes pa je navaden vrtiljak nesposobnezev.

Vazno da igralci (Ibraimi) ki jih trenirajo slovenski trenerji (Milanic) zabijajo gole nasi reprezentanci. Clovek je iz obicnega "sipca" postal nadomestek Pandeva. Tistega ki mu je bil smarnogorni tako nevoscljiv da je zjebal celo makedonsko repko in dobil po piksni.

Bottom line, vazno da bosta nazelirani in odvetnik se naprej "analizirala" stanje v repki.

Sorry ampak taksne blamaze pa si nebi dovolili niti v reprezentanci Zaira....
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:

Ne Keka mesat v to ker dokler je bil on so igralci dejansko igrali. To danes pa je navaden vrtiljak nesposobnezev.

Vazno da igralci (Ibraimi) ki jih trenirajo slovenski trenerji (Milanic) zabijajo gole nasi reprezentanci. Clovek je iz obicnega "sipca" postal nadomestek Pandeva. Tistega ki mu je bil smarnogorni tako nevoscljiv da je zjebal celo makedonsko repko in dobil po piksni.

Bottom line, vazno da bosta nazelirani in odvetnik se naprej "analizirala" stanje v repki.

Sorry ampak taksne blamaze pa si nebi dovolili niti v reprezentanci Zaira....
bonk.gif

Prosim ne žalit reprezentance Zaira s tem ko jo primerjaš z našo!
grims-1.gif