Slaviša Stojanoviæ - kdaj in kdo ga bo zamenjal?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ta je katastrofa Stojanovicc.

Spet neke Džingiskane pošilja na igrišče, froca Kampla, ki so ga skoraj ubili na terenu, ostalo vse pod nivojem.

Šiptari tolko da niso še ene, dva, tri spekli.

Zdaj bo pa spet teren kriv.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
hysterical-1.gif
komentarji na MMC

Citat:
Novi selektor bo imel lahko delo. Slavc je kriterij uspešnosti tako znižal, da je vseeno, če Ančko napihnemo in jo posadimo na klop. Vsaj neumnih menjav ne bi bilo.

Citat:
fantje tako je,
teoretični smo lahk še svetovni prvaki,praktično s stojanoviæem pa smo v greznci...

Citat:
Gremo "junake" pričakat na Brnik ... raztalat bumbarjem batine.

Citat:
Slaviša je vseeno storil nekaj dobrega. Združil je nas Slovence, ki zahtevamo njegov odstop.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Zadnjič sm ga glih sreču k je kao neki "trimčku", poznam ga od malih nog pa vam rečem da je "pokvarjen" in prepotenten v PM.
puke.gif

K so pa njega dal za selektorja pol sem se šele zavedu do kam je pršu Slo. nogomet...

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Če že v mladinskih ligah v triglavu, kopru...pogledaš, od kje je maribor dobival igralce in kakšni so rezultati medsebojnih tekem ter kdo vse igra v teh ''teh bednih'' klubih, ti je povsem jasno, da se nekatere froce forsira naprej zaradi denarja in staršev, in, da pravi talenti pridejo v klub zastonj in se jih naprej proda za lepe denarce.
Samo malo očke odpret in pogledat priimke, ki igrajo v naših mlajših selekcijah. Vsak še tak nepoznavalec nogometa ve, da razni znani priimki nimajo kaj delat v klubu oz. mlajši reprezentanci, igrajo in pa odžirajo mesto tistim, ki kažejo talent. Žal, očki polnmi denarja hočjo svojga malčka vidt igra, čeprav pojma nima
frown-1.gif

Skratka ni treba bit prou pametn, da vidš, da se naš nogomet neha že pri mlajših (tudi že v občinskih ligah so podkupovanja in nameščanja rezultatov) in, da imajo roko čez starejši in ''pametnejši'' že pri mladih, kjer mojro igrat vsake tok časa razni znani priimki, čeprou se tud obrnt ne zna
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

pa kaj vsi jamrate čez trenerja.to da mamo reprezentanco vredno pol ku.rca pa ne vidi noben.razen samirja je vse za v drugo ligo kjer tudi igrajo.če pa so slučajno v prvi pa grejejo klop.naj mi nekdo našteje 3 igralce ki igrajo vidno vlogo v svojem klubu poleg samirja
confused-1.gif
od podpovprčnežev pač drugega ni za pričakovati.kot je kek rekel nekoč mi smo reprezentanca ki potrebuje dober dan z kančkom sreče in dobrim sodnikom

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Če meni odgovarjaš je to brezpredmetno, ker meni je to kristalno jasno in sem že zgoraj vse napisal.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

pa kaj vsi jamrate čez trenerja.to da mamo reprezentanco vredno pol ku.rca pa ne vidi noben.razen samirja je vse za v drugo ligo kjer tudi igrajo.če pa so slučajno v prvi pa grejejo klop.naj mi nekdo našteje 3 igralce ki igrajo vidno vlogo v svojem klubu poleg samirja
confused-1.gif
od podpovprčnežev pač drugega ni za pričakovati.kot je kek rekel nekoč mi smo reprezentanca ki potrebuje dober dan z kančkom sreče in dobrim sodnikom

zakaj je pod prejšnjim selektorjem bila boljša igra in pa predvsem boljša atmosfera v reprezentanci ?

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Vsi smo se pritoževal čez Korena, sedaj se pa vidi, da nekdo manjka na sredini. Tip četudi je smotan, na leto v drugi angleški ligi odigra 30+ tekem, medtem ko ostali s klopce spremljajo tekmo...

Ne vem zakaj je sedaj ko smo v riti, začel Slave nekaj eksperimentirat z Ðengisi, Mirnesi, ko je imel na voljo prijateljske tekme je pa naredil tri menjave.

Nič, odpišimo Brazilijo... kdo bo pa potoval tako daleč v kriminalno državo (izgovor kao
grin1.gif
)

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz mislim, da bi mu morali dati še eno šanso. Sej v končni fazi ni bilo tako slabo, samo smolo smo imeli.

Katero tekmo si pa ti gledal?
confused-1.gif

Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz mislim, da bi mu morali dati še eno šanso. Sej v končni fazi ni bilo tako slabo, samo smolo smo imeli.

Katero tekmo si pa ti gledal?
confused-1.gif

Tisto kjer se je oblikovala nova slovenska reprezentanca. Vi ste pa gledali tisto kjer se je iskalo napake pri čefurju žabarju in nzs

I

Izbrisan uporabnik #488

Model je dobesedno nor.

Citat:

"Prišli smo po zmago, tekmo pa smo izgubili po napaki naše ožje obrambe. Na težkem igrišču smo se borili po najboljših močeh, a svojih priložnosti in polpriložnosti nismo znali izkoristiti. Gostitelji so z enega konkretnega predložka zadeli in odločili tekmo. Z menjavami smo skušali spremeniti ritem tekme, s Šišiæem, ki je sposoben odigrati ena na ena, Čavuševiæem kot drugim napadalcem, in Kamplom, ki bi lahko ustvaril višek na sredini, a se ni izšlo po željah," je povedal Stojanoviæ, in se nato posvetil akciji sredi drugega polčasa, ko je švedski sodnik Martin Hansson ob padcu Tima Matavža v kazenskem prostoru le zamahnil z roko.

"Zdelo se mi je, da je enajstmetrovka bila. Ne le to, pred njihovim zadetkom je bil tudi prekršek. Pa še nekaj. Morda niste opazili, a sodnik bi najstrožjo kazen lahko dosodil tudi po prekršku nad Markom Šulerjem ob koncu tekme. Ne bi rad, da to izpade, kot da se izgovarjam. Dejstvo pa je, da nam je sodnik v Oslu v zadnji minuti piskal enajstmetrovko, tokrat je nam ni. Če bi iz Norveške in Albanije domov prinesli dve točki, bi bilo danes tudi stanje v tej skupini malce drugačno."