Slaviša Stojanoviæ - kdaj in kdo ga bo zamenjal?

Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kak dolgo boš še lahko fejkal da si zadovoljn ?
grin1.gif

Če so pa tako lahke tarče
hysterical-1.gif
Kdo se pa nebi poigral

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Gol zaradi ene priložnosti?
13.gif

Vsaj še ena je bila 100%. Ko je slučajno en naš ležeč na tleh dvignil glavo in s temenom po sreči preusmeril čisti zadetek.

Da ne govorim, koliko več dela je imel Sarma v primerjavi z Berisho.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ker je povedal tako kot je?

Ja v vaših krajih je to na meji čarovnice. Vrgo bi ga f Dravö pa da vidimo ka plövle

Kaj Domžale imajo kakšno lokalno tv postajo? Al kje ste nekateri gledali
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Lokal Žabar sem le bežno slišal.

Sedaj, ko igra reprezentanca NZS, gledam kar doma.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lokal Žabar sem le bežno slišal.

Sedaj, ko igra reprezentanca NZS, gledam kar doma.

Kako, ce ga pa nonstop promovirate tu gor pubeci?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz samo vem, da je bil bar Viola na štacjonu, kako je sedaj s tem ne vem.

Nikoli nisem tam hodil, je lahko ob derbijih priletela granitka.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Jaz samo vem, da je bil bar Viola na štacjonu, kako je sedaj s tem ne vem.

Nikoli nisem tam hodil, je lahko ob derbijih priletela granitka.

Iz zločeste Ljubljane?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Spirit to sploh ni res, a nisi preberal celotnega članka, ker če bi ga potem ne bi napisal te tumarije. Sarma se je odločil kot se je čeprav meni je to malo nerazumno, da sporočiš nekaj takšnega sredi kvalifikacijskega ciklusa, lahko bi to storil pred začetkom, ne pa sedaj. Kljub vsemu pa imajo v ozadju kar nekaj nadarjenih mladih vratarjev (Oblak, Belec), tako da zamenjave ne bo težko najti. Važno je da fantje držijo skupaj in da bo ta prijateljska tekma jutri naredila pozitiven premik na boljše. Nič še ni izgubljeno!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ravno zadnjic sem ga nekje poslusal...

Po eni strani pogojuje svoje bodoce nastope z rezultati. Po drugi strani pa, da ljudje prevec pricakujejo od teh fantov in, da niso tako dobri, kot vsi mislijo.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Problem je bil ker so od nogometašev pričakovali preveč, Koren in Novakoviæ sta odšla, nekateri ki bi lahko bili liderji pa so v porazni formi, sicer bi jih lahko zamenjal v tekmah proti Norveški in Švici sam verjetno se kaj dosti ne bi spremenilo ker imajo ostali premalo izkušenj in smo kjer smo. Prav je da se da mladim priložnost, samo pa potrebujejo malce več časa kot pa smo dve ali tri tekme. jaz mislim, da stanje še ni tako slabo, malce več spodbude, pozitivizma in zgodba se bo obrnila. Potrebno je podpreti tudi selektorja, ker menjava bi bila neumnost. Pa tudi kvalifikacije niso še zavožene, tudi drugi lahko grešijo!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Teoretično je itak šemarsikaj možno, sploh ker razen švice, ostali lahko premaga vsakega in tudi izgubi od vsakega. Ampak ko gledaš igro naših (ki je ni), pa zadeva postane precej težja kot na papirju. Nobene igre po tleh, samo neko nabijanje v tri krasne, poleg vsega pa ključni igralci ali niso v formi ali pa v klubih sploh ne igrajo. Trener pa tudi ni tak, ki bi znal iz igralcev iztisniti to, česar so sposobni.

Problem je skratka precej globok, v nogometu se ga pa običajno, vsaj za kratek čas, reši z menjavo trenerja
grin1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ravno zadnjic sem ga nekje poslusal...

Po eni strani pogojuje svoje bodoce nastope z rezultati. Po drugi strani pa, da ljudje prevec pricakujejo od teh fantov in, da niso tako dobri, kot vsi mislijo.

Sej je samo rekel da če ne pridejo v Brazilijo da se odpove reprezentanci. Glede na leta bi to bilo morda to njegovo zadnje veliko tekmovanje, in potem bi lahko dal priložnost Oblaku in Belcu oz. menjavi generacij.