Slaviša Stojanoviæ - kdaj in kdo ga bo zamenjal?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kasneje je pa se rekel, da vsi prevec pricakujejo od te reprezentance (nekje po TV sem ga poslusal) in da fantje niso tako dobri, kot jih oglasujejo.

Kaj pol, mamo za en [cenzura] repko in gnile fuzbalerje, ampak vseen prcakuje uvrstitev na SP?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Goba ne nakladaj, ta je samo izkoristil našo reprezentanco, da je prišel v dober klub, saj take ne rabimo imamo dovolj Slovencev kateri bodo radi igrali za naše

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Glede na to, da je kapetan bi bil lahko malo bolj diplomatski, sploh pa kaksne vzpodbudne besede ne bi skodile.. Razen, ce je v NZS res vse v p... in vse pocasi bk za repko.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tako kot ste nekateri že omenili, sej je Sarma privlekel do dobrega kluba, ima dobro pogodbo in sedaj ga itak lahko opazuje vsa nogometna smetana in repke več ne potrebuje. Načeloma mu je tudi ego precej zrastel in se vse preveč vmešava v reprezentanco kot kapetan, tega prej Koren ni delal, zato pa smo kjer smo. Jaz mislim, da imamo kar nekaj nadarjenih mladih vratarjev, ki bi Sarmo z lahkoto nadomestili, tako da je ta problem po moje rešen. Možnosti za nastop v Braziliji pa tudi še mamo, zato ne bluzit!

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj imamo še Jasmina
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Glede na igro nasih teh 15 minut, je edina sansa da nasi zmagajo kaksna 11 metrovka.

Aja saj res. Zajebal so jo!

Nobene uigranosti, natancnosti ...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Cestitke makedonata. Tole zgleda bo dans 3:0.

100 folka na tribunah, glasni pa za 50 000.

Po moje ista mentaliteta kot pri nas in hrvaski. Raje 100 kart po 30 eur, kot pa 10 000 po 5-10 eur.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
mene bolj fascinira to, da pri nas ta [cenzura] od Stojanoviæa ne odstopi sam od sebe, kot da ni že dovolj sranja naredu... v kaki drugi normalni državi bi ga nogometna zveza sama odslovila, ponavadi pa imajo trenerji toliko soli v glavi, da odstopijo sami od sebe in to že po treh zaporednih porazih ko se pokaže da so slabi trenerji.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Glede na igro nasih teh 15 minut, je edina sansa da nasi zmagajo kaksna 11 metrovka.

Aja saj res. Zajebal so jo!

Nobene uigranosti, natancnosti ...

Gotof je... tale Stojanovicc...

Kdo mu bo razložil?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ravno on bi moral zadnji zapustiti ladjo, toda njemu dol visi, upam da ga zamenja Oblak, vsekakor boljša zamenjava kot kapetanov bratranec!

Snecer, preberi še enkrat, ne rabimo handanovičev!

Rabimo, rabimo tujce.

Razen če uživaš v vrhunski predstavi Kelharja, Maroha, Kampla, Krhina...
priden.gif