skuta...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Ja tisto z ovsenimi kosmiči sem misli
smile-1.gif

Je mal čudno pocasto ......drugič bom dal noter mal rozin pa nastrgano limonino lupino.
Pa bo kot bi jedu filo za zavitek. Drgač pa je 100x bolj nasitno kakor da si zmiksam skuto banano pa mal mleka da je bolj tekoče.

S pirino moko sem že delal palačinke in sem preklinjal.
Ne vem zakaj ampak z nobeno razn z navadno mi ne uspejo tako dobro.

Če ima kdo še kako idejo za hitro pripravo kake take hrane kar na plan z recepti
redface-1.gif

maiko

Pripravnik
25. sep 2011
56
0
6
Ljubljana
Obišči stran
Obožujemo liptaver, torej v skuto damo malo kisle smetane,narežemo malo čebule, petršilj, damo ostro in sladko papriko, sol in poper.

Skutine palačinke tudi ni slabo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
danes jedu pirine palačinke. sploh vedu, nisem da so kej drugačne:) jih je moja spekla pa men so ble iste kot z navadno.

skuta, 2x banana, žlica kikirikijevga masla, ovsene kosmiče po občutku, mleko do željene gostote, čez noč pustit stat, jst dam v hladilnik. njami:))

palačinke s komsiči namesto moke (ali iz obojega) in polnjene s salamo in sirom. njami:))

urosw

Pripravnik
6. avg 2012
33
0
6
Maribor
Sem Uroš in sem SKUTAHOLIK.
Hjooo, kako jo obožuje, ampak šele zadnje 3 mesece, odkar sem si dal ruker in se pustil prepričati da bo treba malo skutice začeti jesti, saj sem bil po 2 letnem eksperimentiranju z hrano že čisto shiran.
Ko sem prebral kaj vse skutica nudi in kaj vsebuje, sem pa rekel ajde.
AMPAK, ko so mi starši začeli nositi domačo od naših sosedov iz Tinja (Pohorje) in sem se prvi mesec zmrdoval, saj je nevtralnega okusa (nic slana) sem nato postal odvisnež. KAK FAAAJN, ko ješ nekaj take dobrega in si priznaš kako in kaj Big smile. To je že pol poti do ozdravitve Wink.
Rajši to, kot pa droge in alkohol hihi.

Res, to pač delim z vami, ker ste mi vsi presneto fajn in ker vedno vlada takšno pozitivno vzdušje tukaj, da malo takšnih hecnih objav prav nič ne kvari povprečje.

Joj, kot mali otrok sem. Občasno ko grem mimo hladilnika, že imam malo žličko v roki in zajamem tisto skutico, ravno toliko, za brke omastit. To najraje delam. Ne ono, da se prenajem ali pa nabašem na krožnik. NE, raje ono, žlička po žlički. Včasih ko grem sredi noči na wc, me tak premami, da OPA žlička v roki se znajde in že malo ukradem iz hladilnika. hihi. Kot nekoč, ko sem tak čokolado grickal. En kvadratek 1 teden.
Tako še sedaj jem moja domača peciva in kekse. En košček, 3dcl vrelega mleka pa namakam noter in jem tisti košček 5min.
Kaj čmo, uživam v takšnih posebnih trenutkih.

No, upam da me ne boste linčali sedaj, ko sem izlil takšne otročarije tukaj

Kaj menite vi? Imate tudi tako radi skuto in uživate v vsaki žlici, ali vam je to pač še ena stvar katere namen je da vas pač nasiti.
Polagate dosti pozornosti na uživanju in spoštovanju prehrane. Si vzamete čas in poskrbite da zadeva tudi nekako izgleda na krožniku.
Ne vem, sam uživam v vsakem grižljaju in trenutki ko se posvetim hrani so posebni in namenjeni izključno uživanju