skozi leta ..

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Bejž no!
shocked-1.gif

Pol pa vse kaže, da me bo treba malo nategnit
zmaga.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Jao. Na 173 je 65 kg čisto v redu. A vi na pokopališču punce iščete med okostnjaki?

Se pa strinjam, da so današnji otroci predebeli. Pri 16 letih ni nekega razloga, da ti špeh s trebuha visi (dobesedno). No, saj tudi tipi znajo bit obup, sklecov verjetno še v življenju niso naredili drugače kot z miško:))

Ampak, ja, Burger King in PCji, potem pa so take posledice.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
100 % resnica.

Zato pa mlade ženske toliko tekajo od tipa do tipa, si izmišljajo...Ker vedo, da imajo kratek rok trajanja.

Po 30 so manj izbirčne, po 40 pa so srečne, če sploh še kakšnega dobijo
Čista resnica!

Pri meni osebno sem imel tako izkušnjo z bivšim dekletom.
Ko sem jo spoznal in v celotnem trajanju veze je imela božansko postavo. Res tako, da se je kadil za njo!. Res pa da je vse drugo trpel zaradi tega. Bila je obsedena z Izbiro prehrane, proteini in športom. Še normalen obrok nisi mogel pojesti z njo, da ni komplicirala glede sestavin. No potem, ko sva šla narazen, sem jo videl po kakem pol leta in KATASTROFA!!! Ja očitno se ji je mal skisal, ker to kar je od sebe nardila, je pa čisto nasprotje, kar je nekoč bilo. No potem mi je odleglo, ker kitov pa res nikoli nisem oboževau!

Noge k neki Martin Krpan, rit k futbal gol mreža, glava ko sod piva, povrhu pa špeh oblit na debelo čez nekdaj tako opevane kvadratke!
No ne dolgo nazaj sem jo spet videl, z neki fantom, ki ima kakih 120 kg in sem si mislil, no sedaj pa ima še sebi primernega.
smile-1.gif

Očitno je izkusila in dojela, da od postavnežev, znanih znam oblačil in dobrih avtomobilov ni sreče.
Mogoče je pa sreča, da je 120 kilaš iz tujine in, je njena karta za v kvazi, polno medu in mleka tujino.;)

No bistvo te poante, vse so one lepe, dok so mlade (no skoraj vse), ko pa leta minevajo, jih pa tudi lepota zapušča. Najraje pa vidim tiste, kako propadajo, ko so nekoč na bazi svoje lepote, mislile, da se bo svet vedno vrtel okoli njih.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
zgornjem delu rok
lp

tega ne štekam. Poraščeni po zgornjem delu rok? Misliš nadlaht? Pa ja ne misliš, da si bodo tipi depilirali nadlaht?
hysterical-1.gif

domnevam, da verjetno misli zunanji del roke? depiliral se pa ne bomo, četudi se postavi na glavo...
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
2-3 cm nad komolcem seveda so kocine, ampak kaj višje, npr na bicepsih, tricepsih in proti ramenom ali celo na ramenih pa kocine nimajo kaj iskat, ker zgleda ogabno. :/ Sicer pa sploh ne pozivam nobenga, da se depilira, sej se da vidt dost tipov, ki s tem nimajo nobenih težav in majo lepo gladko kožo in so poraščeni tam in toliko kot je to primerno.
grin1.gif

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
mater me spominjaš že na maci s temi depiliranimi tipi brez dlak.
grin1.gif

Vidiš pa mata neki skupnega.
grin1.gif

Pogovarjal smo se o tem, da se človek zapusti. Če je bila kritika, je torej poziv k depilaciji. Ne moreš rečt, da se je človek zapustil, ker so mu rastejo kocine od komolcev navzgor. Sory sam ful smešno
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
grin1.gif

grin1.gif

Pogovarjal smo se o tem, da se človek zapusti. Če je bila kritika, je torej poziv k depilaciji. Ne moreš rečt, da se je človek zapustil, ker so mu rastejo kocine od komolcev navzgor. Sory sam ful smešno
grin1.gif
Mater, ti pa mene spominjaš na 3/4 funkcionalno nepismenih Slovencev, ki ne znajo razumet tistega kar preberejo in govorijo tisto kar nikjer ni bilo napisano.
rolleyes-1.gif

Kje sem napisala, da je tip zapuščen, če je poraščen? Napisala sem, da ženske povečini zgledajo veliko bolje od tipov, ki so debeli in še zaraščeni, kar pač ne ustreza mojim pojmom privlačnosti. Če nekdo hoče met kocine tud tam kjer ne rabijo bit, naj jih ima, stvar okusa pač. Konec koncev, bi si po tej logiki tudi ženska lahko pustila kosmate noge z argumentom "Pač mi rastejo kocine po nogah."

Tako na ženskem kot moškem telesu so deli, kjer dlake niso dobrodošle in pri moških so ti deli definitivno: hrbet, rame, zgornji del rok pa mislim, da je to splošno mišljenje, ne moje preferiranje manj kosmatih tipov. Tud če pogledate slike slavnih hudih tipov, lahko vidte, da so delno kosmati po nogah, prsih, trebuhu in spodnjem delu rok, nikjer še nisem vidla kakšne drugačne slike.

lp

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
grin1.gif

grin1.gif

grin1.gif
Mater, ti pa mene spominjaš na 3/4 funkcionalno nepismenih Slovencev, ki ne znajo razumet tistega kar preberejo in govorijo tisto kar nikjer ni bilo napisano.
rolleyes-1.gif

Kje sem napisala, da je tip zapuščen, če je poraščen? Napisala sem, da ženske povečini zgledajo veliko bolje od tipov, ki so debeli in še zaraščeni, kar pač ne ustreza mojim pojmom privlačnosti. Če nekdo hoče met kocine tud tam kjer ne rabijo bit, naj jih ima, stvar okusa pač. Konec koncev, bi si po tej logiki tudi ženska lahko pustila kosmate noge z argumentom "Pač mi rastejo kocine po nogah."

Tako na ženskem kot moškem telesu so deli, kjer dlake niso dobrodošle in pri moških so ti deli definitivno: hrbet, rame, zgornji del rok pa mislim, da je to splošno mišljenje, ne moje preferiranje manj kosmatih tipov. Tud če pogledate slike slavnih hudih tipov, lahko vidte, da so delno kosmati po nogah, prsih, trebuhu in spodnjem delu rok, nikjer še nisem vidla kakšne drugačne slike.

lp
467716-post_slo.gif

se popolnoma strinjam, tako kot je moškim "grdo" videt žensko ki sprehaja šlaufke je pač grdo videt moškega, ki je kosmat tudi tam kjer ni potrebno.

To bi vse na vosek peljala, bljak
crazy1.gif

sexy-hairy-man.jpg

Do-you-prefer-smooth-or-hairy-guy-man-21.jpg

5hfgs664619-02c.jpg

qmltwp_hairychest.jpg