skozi leta ..

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Pa če se še dotaknem včerajšnjega nastopa naših punc na evroviziji .. tudi one niso za v pajkice .. sorry .. pa četudi so črne .. bljak!

meni so bile čisto OK. jaz ne vem a je standard da si mora samo anoreksičen obešalnik obleč pajkice al kaj?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Eh, ne vem zakaj se nekateri tok obremenjujete z drugimi. Poznam kar nekaj descov, ki raje vidi malo močnejšo punco, kot pa suho preklo. Hvala bogu, da so punce različne, saj le tako ustrezajo različnim okusom. Pač ne gledaš tistih k ti ne sedejo.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Tudi 20 colske feltne niso za na vsak avto ..

Maxi, tudi meni so bolj všeč oprijemljive kot pa suhice, da ne bo pomote. Morajo pa vedeti, kaj si oblečti, da ne zgledajo kot prekajena šunka v mreži

prekajsunkavmrezi200.jpg

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Točno tako. Sam dost hudo je, da majo te močne punce kake fajn "žleht" kolegice, k jim non stop govorijo: "Stara fullll dobr zgledaš v tem", kljub temu da zgleda porazno. To je dost žalostno. Včasih kaka punca misle, da je kul, pa nima noben tok jajc, da bi reku, da ji to ne paše.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Mmgrede, a ti maš jajca nekomu to povedat?
smile-1.gif
Sem precej direkten pa tega verjetno vseeno ne bi rekel, ne da ne upam, ne zdi se mi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
jaz večkrat keri rečem oz vprašam, v katerem mescu je (zdaj je moderno bit noseč) nakar ugotovim, da je samo debela,pol pa se ne menijo več z mano (češ da sem prasec :S). Gre pa ravno za take, ki so nekako neproporcionalno debele, ki jih pač razžene ko kokico. Katastrofa.
Je pa tudi +, da take več ne gnjavijo
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
to da jo vprašaš v kerem mesecu je je nekak najboljša varianta,če komu na bolj soft način ne klikne da je sumo kategorija. Tu more kliknit vsakemu kaj si mislil
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
kripo govoril si o back vokalistkah keučeve na eurosongu, češ, da so v pajkicah zgledale bljak....kera od njih je pa potem bila po tvoje prekajena šunka v mreži??
bonk.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
smile-1.gif
Sem precej direkten pa tega verjetno vseeno ne bi rekel, ne da ne upam, ne zdi se mi.

Eh, sej me poznaš. Kolegicam valda rečem, če je kaj res tok mimo, da si dela bruke. Največkrat se mi zgodi to, da me sama vpraša za mnenje, jaz pa ji povem na lep način, da pač ni primerno in ji dam tudi predlog kaj bi bilo bolje oziroma kake cunje ji najbolj pristojijo. Če me bo zarad tega grdo gledala, pol je tko f.uknjena. Namreč men je prava prijateljica tista, k mi zna v ksiht povedat.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
smile-1.gif

Eh, sej me poznaš. Kolegicam valda rečem, če je kaj res tok mimo, da si dela bruke. Največkrat se mi zgodi to, da me sama vpraša za mnenje, jaz pa ji povem na lep način, da pač ni primerno in ji dam tudi predlog kaj bi bilo bolje oziroma kake cunje ji najbolj pristojijo. Če me bo zarad tega grdo gledala, pol je tko f.uknjena. Namreč men je prava prijateljica tista, k mi zna v ksiht povedat.
torej, če koegica ni po tvojem okusu oblečena in če se njej tvoj okus ne dopade, je že f.uknjena???? A imaš velik kolegic?? aha... ogromno boš rekel...
Sej tak je prav

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
em, nisva se dobr razumela.

Če me bo kolegica vprašala po mnenju, ji bom povedala po resnici. Ne bom taka, da ko se bo obrnila, da se ji bom nasmihala in se delala norca. ja?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz ...

Danes s Twitterja:

A mi ve kdo povedat, katero vino je v akciji po 4,99 - imam majhen monitor pa ne vidimo dobro. Tam desno od gospodične v zelenem.
evil.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
kripo govoril si o back vokalistkah keučeve na eurosongu, češ, da so v pajkicah zgledale bljak....kera od njih je pa potem bila po tvoje prekajena šunka v mreži??
bonk.gif

Backvokalistka nobena . tista zelena iz trgovine,je pa na dobri poti ..

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
Še ena Kardashianska, brez spodnjic
cheer.gif

1603237-kim-kardashian2.jpg

Priponke

• 1603237-kim-kardashian2.jpg