skozi leta ..

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zgleda, da mu je ves pogum izpuhtel
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

A sedaj bi pa še računala za mojo uslugo!?
smile-1.gif

Kaj pa NA tvojo uslugo, a lahko računam?
wink-1.gif

Mogoče bi se dalo kaj storiti! Rad pomagam, posebej, ker so mi tvoje mere všeč in deluješ mi nekako simpatična ženska!
cool-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne, imam173 cm in 65 kg. Zmotil me je besednjak.

Moj broj!
cool-1.gif

Evo ga, patetika, za eno babo prebere, da je 173 cm in 65 kg, pa bi ji že jedel z roke.

In taki pol mene obrekujejo po forumu, češ, da imam nizka merila..

A ste ti, alexx, sajkek, Gatoviæ in podobni v kakšnem krožku?

Padate na vsako babo, ki s eoglasi tu in taki kekci bi potem modrovali o kriterijih..
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne, imam173 cm in 65 kg. Zmotil me je besednjak.

Moj broj!
cool-1.gif

Evo ga, patetika, za eno babo prebere, da je 173 cm in 65 kg, pa bi ji že jedel z roke.

Padate na vsako babo, ki s eoglasi tu in taki kekci bi potem modrovali o kriterijih..
hysterical-1.gif

Kdo tebe obrekuje jadnik? Nekako se mi zdi, da si ti zelo zakompleksan štajerski fant! Trenira borilne veščine, šminkira, plešast, verjetno tudi manjše rasti, lulček 12 cm, živi v " poverbanem " stanovanju od pokojne stare mame. S svojo plačo je stanovanje prepleskal, ostalo še od pokojne stare mame. V to stanovanje vozi debele in neprivlačne dekline, ki imajo edino željo, da ga " fašejo ", zato ima fant občutek, da je spolno zelo aktiven. Predvidevam, da se v postelji slabo odreže, zato te " lepotice " ne želijo reprize. Njegova ignore lista je vedno daljša, saj v vsakem moškem vidi boljšega od sebe! Sedaj pa hitro kimono št XS obleci, pa malo potreniraj, da se spihaš!!!
hysterical-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

hysterical-1.gif

Kako to misliš, name še nihče ni nikoli padel, nekako si ne izbiram tako zelo nerodnih...
confused-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

hysterical-1.gif

jah, sam si si svoj renome ustvaril tukaj, zdaj pa pozri to.

ocitno ti spremljas nek drug forum, da kao padamo na vsako babo tu gor? od kod ti to? se se nisem ob nobeni tukaj spotaknil
confused-1.gif

o kriterijih pa rajsi nebi, ze vemo da nimava istih standardov. pac vsako pujciko ki ti pride mimo pohopsas. saj zakaj pa ne, ce mas veselje...

now who's the real kekec?
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
bilo kake standarde ima fadilu, to ne spremeni dejstva, da so tvoja merila res katastrofalno nizka. Sam sebe razglašaš za jebaæino, po pomoti pa kdaj poveš da povrtaš skoraj vsako pod 100 kil in obsegom manj kot meter
hysterical-1.gif

pa bog ne daj da se na sliko tistih jebaækih boss copatkov spomnim
crazy1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Glej jih revčke, kako kapljajo na kup, na enega se spraviš, pa so tu že drugi za zaščito. Ma vi ste mi ko Strojani, pha ha.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
Nekako me NE ima, da bi tukaj pisal, ker vidim, da ste vsi "preveč" pametni...ampak, za trolat bom dober
smile-1.gif
Je mar višek lepote to, da sem gladek kot ken od barbike? Mislim, da ne...
Skratka, mogoče vas je nekaj tukaj, ki ste starejši (nad 4x
smile-1.gif
In če bo kdo sedaj navrgel, da se pač tolažim, da nobene ne morem, ga lahko pomirim.
Ko takole bentite na drug spol...raje pomislite, koliko srečne (srečni) bi bili nekateri, če bi lahko VIDELI skozi ta nesrečen "špeh" in spoznali, da so čisto v redu osebe? Lepota je v nas samih...to vidim, da tukaj ravno ne odobravate?
Aja, ja, vem, to je offtopic
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Meni je vseeno, kako se ena, ki ima 3x preveč široke boke zaradi Mekiča, počuti in ali se ima za lepo .. vse dokler, se ne obleče v pajkice, ko trebuh visi čez pas in se pokaže na ulici .. Takrat mi pa dvigne pritisk ..

Če se pa vsaka, tudi takšna, oblači svoji postavi primerno, je pa to druga pesem.

Tudi sam nisem "grške postave", in zato ne hodim naokoli v oprijeti majčki,po možnosti še brez rokavov, oprijetih hlačah, si ob vsaki priliki slečem majco, da pokažem mišiče, in se ne nosim kot najhujši frajer ..

Verjetno bi v takšnem primeru posameznik v večini ženskih vzbujal negativne občutke .. no, ko je pa slika obrnjena, pa ženske tega ne vidijo .. le to sem hotel s to temo povedati ..

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Tudi sam nisem "grške postave", in zato ne hodim naokoli v oprijeti majčki,po možnosti še brez rokavov, oprijetih hlačah, si ob vsaki priliki slečem majco, da pokažem mišiče, in se ne nosim kot najhujši frajer ..

saj pa nisi [censored] da bi moral takšen hodit okoli, četudi bi bil lep, ali?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
Nekako me NE ima, da bi tukaj pisal, ker vidim, da ste vsi "preveč" pametni...ampak, za trolat bom dober
smile-1.gif
Je mar višek lepote to, da sem gladek kot ken od barbike? Mislim, da ne...
Skratka, mogoče vas je nekaj tukaj, ki ste starejši (nad 4x
smile-1.gif
In če bo kdo sedaj navrgel, da se pač tolažim, da nobene ne morem, ga lahko pomirim.
Ko takole bentite na drug spol...raje pomislite, koliko srečne (srečni) bi bili nekateri, če bi lahko VIDELI skozi ta nesrečen "špeh" in spoznali, da so čisto v redu osebe? Lepota je v nas samih...to vidim, da tukaj ravno ne odobravate?
Aja, ja, vem, to je offtopic
smile-1.gif

467716-post_slo.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Ker sem včeraj brala tole temo, sem se prav odločila da bom pozorna na ljubljanska dekleta danes. OK, začnem ob 9h zjutraj na Miklošičevi, še kolegu povem kaj danes opazujem in da me ne bo priganjal
hysterical-1.gif

Prva pride mimo, v črnih pajkicah polprozorne, spodaj se vidijo navadne črne hlačke, ženskica je bla nekje 155 centi pomoje, kil pa nekje blizu 70. Čez pajkice oz. čez rit valjda nič, zgoraj eno bluzico belo svetlečo, na nogah pa bele balerinke da je izgledala kot sneženi mož. Drug primer; orto bajsulja... v kavbojkah s tenkim roza paskom, dokaj kratko bluzico, torbico pa tko zataknjeno okoli ramena da ji je majčko dvignilo gor in od zadaj razkazovalo kar je premogla (30kil preveč).
Potem je prišla ena spedenana mačka, je malo manjkalo da je nisem vprašala kje si je kupla ta pencil skirt, res lepa postavca, pa še petke je mela obute
srce-1.gif

Ura 10:00, greva na kavo, pa se več ali manj sprehajajo same študentke mimo... eh, jaz nisem manekenka in nikol ne bom, ampak ko pa res opazuješ to kar danes hodi okoli, te pa mine da bi kdaj še vase spravil karkoli od hrane.
crazy1.gif

Jaz dam čisto za prav kripotu... bi uvedla kakšne bone za razne McD's, BK's itd sranje, na mesec dobiš 2 in adijo do naslednjega meseca.
Ampak očitno se ta dekleta ne sekirajo, js sicer ne vem kje kupujejo take "seksi" cunje (seksi bi zgledale na kakšni normalni punci, na njih zgledajo kot bi kak modni kreator izgubil stavo in morajo za kazen nosit njegove cunje take bejbe) v takih velikostih, ker to je pa skoraj absurdno...
Pa ajde, toliko z moje strani ker sem pač danes prav na to gledala
smile-1.gif
zapažanja pač.

origin

Pripravnik
7. nov 2010
116
0
16
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
najbolj me pa moti attitude taksnih deklet. groza. jaz jih ne prebavljam vec, pa sem se dolgo trudil bit spostljiv. ampak kar je pa prevec je pa prevec.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Take a chill pill...

Also, stereotipi so vedno zakon. :')

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Pa če se še dotaknem včerajšnjega nastopa naših punc na evroviziji .. tudi one niso za v pajkice .. sorry .. pa četudi so črne .. bljak!

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
sem se tudi jaz malo bolj lotila gledat punce tudi na obali. in moram malo popravit svoj prejšnji post.
punce mojih let so po večini suhe in postavne in se tudi trudijo, da bi obdržale tako postavo. no, tam pa tam se najde tudi kakšna bolj okrogla. sam se vsaj zanjo mal bolj postavi premerno obleč.
ampak te "ta mlajše" (predvsem študentke)... pa sam jao jao! večina res... v teh pajkicah al pa kavbojkah na korenček, in vse visi na vse strani.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik origin pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
najbolj me pa moti attitude taksnih deklet. groza. jaz jih ne prebavljam vec, pa sem se dolgo trudil bit spostljiv. ampak kar je pa prevec je pa prevec.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Take a chill pill...

Also, stereotipi so vedno zakon. :')

taksnim zenskam priporocam dve vrsti tablet, chill pill in diet pill.