Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
A sedaj bi pa še računala za mojo uslugo!?
Kaj pa NA tvojo uslugo, a lahko računam?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne, imam173 cm in 65 kg. Zmotil me je besednjak.
Moj broj!
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne, imam173 cm in 65 kg. Zmotil me je besednjak.
Moj broj!
Evo ga, patetika, za eno babo prebere, da je 173 cm in 65 kg, pa bi ji že jedel z roke.
In taki pol mene obrekujejo po forumu, češ, da imam nizka merila..
A ste ti, alexx, sajkek, Gatoviæ in podobni v kakšnem krožku?
Padate na vsako babo, ki s eoglasi tu in taki kekci bi potem modrovali o kriterijih..
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Padate na vsako babo, ki s eoglasi tu in taki kekci bi potem modrovali o kriterijih..
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
In taki pol mene obrekujejo po forumu, češ, da imam nizka merila..
A ste ti, alexx, sajkek, Gatoviæ in podobni v kakšnem krožku?
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Tudi sam nisem "grške postave", in zato ne hodim naokoli v oprijeti majčki,po možnosti še brez rokavov, oprijetih hlačah, si ob vsaki priliki slečem majco, da pokažem mišiče, in se ne nosim kot najhujši frajer ..
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
Nekako me NE ima, da bi tukaj pisal, ker vidim, da ste vsi "preveč" pametni...ampak, za trolat bom doberJe mar višek lepote to, da sem gladek kot ken od barbike? Mislim, da ne...
Skratka, mogoče vas je nekaj tukaj, ki ste starejši (nad 4xIn če bo kdo sedaj navrgel, da se pač tolažim, da nobene ne morem, ga lahko pomirim.
Ko takole bentite na drug spol...raje pomislite, koliko srečne (srečni) bi bili nekateri, če bi lahko VIDELI skozi ta nesrečen "špeh" in spoznali, da so čisto v redu osebe? Lepota je v nas samih...to vidim, da tukaj ravno ne odobravate?
Aja, ja, vem, to je offtopic
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
najbolj me pa moti attitude taksnih deklet. groza. jaz jih ne prebavljam vec, pa sem se dolgo trudil bit spostljiv. ampak kar je pa prevec je pa prevec.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Take a chill pill...
Citat:
Uporabnik origin pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
najbolj me pa moti attitude taksnih deklet. groza. jaz jih ne prebavljam vec, pa sem se dolgo trudil bit spostljiv. ampak kar je pa prevec je pa prevec.Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
Take a chill pill...
Also, stereotipi so vedno zakon. :')