Enako so naredili tudi pri VW pri novejših letnikih.Kaj mi lahko pove kdo z letošnjim letnikom Kamiqa ali ima opcijo samodejnega zaklepanja med vožnjo on/off? Ker nimamo tega in se avto sam zaklene in tako ostane, 2x mi je žena nekaj pripeljala v službo na zadnjem sedežu in si nisem mogel sam vzeti
Vpliva na garancijo ni, delam več kot pol praktično novih vozil.Ampak ne bom šel tega delati pri novem avtu, adijo garancija če bi jo slučajno rabil. Bom pooblaščencu rekel naj vklopi...
Ena pomembno dejstvo tukaj: nekaj strank je imelo pestre težave s kitajskimi moduli, tako da če se že gre v to smer, predlagam, da se temeljito preveri ocene prodajalca in artikla pred nakupom. SS module prodajajo tudi bolj znani evropski prodajalci in jaz bi raje šel v to smer.SS smo na 2020 letniku ukrotili z vezjem na gumbu za SS - deluje brezhibno:
Na tem letniku se vrata samodejno zaklenejo ob začetku vožnje, odklene pa jih kdor koli iz notranjosti.For Skoda Kamiq 2019 2020 2021 2022 2023 Car Auto Start & Stop Canceller Automatic Stop Start Engine Eliminator Device Cable - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
To ti lahko vsak avtoelektričar vgradi. In če je kvalitetna zadeva ne bo nobenih težav in vpliva na garancijo. Vedno lahko tudi ven vzameš. Prijatelj ima to noter že 3 leta in bp. Kupljeno nekje v Nemčiji.Lahko to naredi diler? Ker vseeno je avto še v garanciji in ne bi rad tega izničil
Kaj pa za Golf 8 ko ima start stop preko touch screen a. Tukaj pa ti ni pomoči?Vpliva na garancijo ni, delam več kot pol praktično novih vozil.
Javi, kako je šlo na pooblaščencu…
Ena pomembno dejstvo tukaj: nekaj strank je imelo pestre težave s kitajskimi moduli, tako da če se že gre v to smer, predlagam, da se temeljito preveri ocene prodajalca in artikla pred nakupom. SS module prodajajo tudi bolj znani evropski prodajalci in jaz bi raje šel v to smer.
To ti lahko vsak avtoelektričar vgradi. In če je kvalitetna zadeva ne bo nobenih težav in vpliva na garancijo. Vedno lahko tudi ven vzameš. Prijatelj ima to noter že 3 leta in bp. Kupljeno nekje v Nemčiji.
A se da na Kamiqu nastavit, da se obrne ogledalo dol, ko daš v rikverc?Po mojih informacijah obstajajo samo kitajski moduli (aliexpress). Nobena evropska trgovina jih za Golf 8 nima v ponudbi (no, vsaj pol leta nazaj jih ni imela, ko sem nekaj gledal).
Sam osebno si tega ne bi upal vgraditi noter.