Citat:
Uporabnik reality pravi:
http://www.mobisux.com/_reviews/originals/e81b87e69240c72552c23966fa730cd4.jpg
simobil stvar izpelje svinjsko.... najprej ponuja nekaj, kar ve da ne bo ponujal dolgo....
zame je tko al tko edini mobitel... vsaj nategujejo ne.......... in tržni delež je dokaz zato...
Res me moti takšno udrihanje po Si.mobilu. Pa sem v poziciji, ko bi me to moralo vse prej kot motiti.
Skratka, ni fair. Internet je še vedno neomejen, nad precej ogromno količino 20 GB se bo prenos upočasnil, cena, ki jo za to plačujejo pa je 19 EUR. To je 10 EUR na mesec ceneje kot pri Mobitelu in normalno je, da razlika mora biti v sami storitvi. Problem vidim le v tem, da so mnogi Simobilov internet postavljali povsem ob bok Mobitelovemu, delno tudi zaradi samega marketinškega pristopa Simobila. Sedaj se je pač na malo manj prijazen način pokazalo, da razlike so.
Še vseeno pa mislim, da gre vsakemu svoje. Mnogi bodo tudi s sedanjim Simobilovim internetom zadovoljni in jih omejitve ne bodo nikjer prizadele. Če pa jih tako zelo moti lahko pa še vedno izberejo Mobitel, plačajo nekaj več in imajo hitrejšo storitev brez omejitev in z boljšo pokritostjo s signalom. Ampak...to nekaj stane.
Kar se mene tiče je sedanje stanje idealno. Dejansko so storitve razporejene od najcenejše do najdražje in pri vsaki je kakšna posebnost, ki upravičuje njeno ceno. Top ponudbo ima Mobitel, solidno in povsem korektno ima Simobil za malce manj denarja, najcenejšo pa T2, le da je tista precej sumljiva tako glede pokritosti s signalom, kot glede tega, da v 9 EUR ni vključen modem.
Potem je tu še Tušmobil, ki bo resen player postal šele tedaj, ko bo uvedel svoj unlimited internet ter postavil UMTS 900. Dotlej je bystander.