sestavljanje računalnika

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.920
113
40
MB
ne novega ma, mislim da ga je vjagal na nekem lanu kot nagrado
smile-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kaj mislis ? Namig: prepisane so iz ceneje.si (s tem, da sem izpustil pixmanio, ce je bila najcenejsa) oz. z mimovrste.com.

Aha.
No iz spomina imam da so grafe okoli 270€ za 60€ dobiš 1TB Samsunge, pa tudi ostalo verjetno najdeš malce ceneje. V sloveniji.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Kaj mislis ? Namig: prepisane so iz ceneje.si (s tem, da sem izpustil pixmanio, ce je bila najcenejsa) oz. z mimovrste.com.

Aha.
No iz spomina imam da so grafe okoli 270€ za 60€ dobiš 1TB Samsunge, pa tudi ostalo verjetno najdeš malce ceneje. V sloveniji.

Zapisane cene so za obstojeco konfiguracijo in ne koliko stane nekaj podobnega......
Disk je WD Black in ne Samsung, grafika je od Gigabyta in od 3Dcluba (recimo)....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Aha.

Verjamem, ampak jaz sem fantu poiskal cene za tocno tiste komponente, katere je navedel (sicer ne bi imelo smisla), da lahko sam odloci ali se mu zdi prevec ali ne. Tudi jaz bi izbral nekaj stvari drugace, kot so v tem primeru, ce bi bil to moj racunalnik, ampak to ni bilo vprasanje
wink-1.gif

Ce najdes ostalo kje v Sloveniji ceneje, potem kar napisi kje
zmaga.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Aha.

Verjamem, ampak jaz sem fantu poiskal cene za tocno tiste komponente, katere je navedel (sicer ne bi imelo smisla), da lahko sam odloci ali se mu zdi prevec ali ne. Tudi jaz bi izbral nekaj stvari drugace, kot so v tem primeru, ce bi bil to moj racunalnik, ampak to ni bilo vprasanje
wink-1.gif

Ce najdes ostalo kje v Sloveniji ceneje, potem kar napisi kje
zmaga.gif

Aha, razumem zdaj. No sicer pa sam veš da hočeš za najmanj denarja dobit najbolj zmogljiv comp. V cenah res prideš skozi, ampak za tak denar se da kaj boljšega sestavit
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz bi tudi izbiral nekoliko drugace, ce bi zacenjal iz nicle. Vprasanje je pac bilo ali je zadeva vredna tolikointoliko denarcev ali ne in najlazje se je odlociti, ce imas stevilke pred nosom
smile-1.gif
Koliko je potem to vredno vsakemu posamezniku, pa sam ve (jaz recimo nimam kaj poceti z BR enoto, WDjevih diskov tudi ne bi kupil, se posebej pa ne 500 GB, ker je to neekonomicno, ohisje se mi zdi predrago glede na to, da ni nic posebnega pa se kaj bi se morda naslo).

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nimam vec 12 let, Japonec pa tudi nisem
wink-1.gif
To sta po moje edini skupini, ki so jima je take neumnosti vsec.