Še eno temo bom odprl tukaj

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Imam en resen predlog in upam, da bo tokrat moderacija opravila svoj posel in smetarja snecerja kaznovala, če bo spet smetil tukaj.
Torej:
Jaz predlagam, da mogočni in pristojni na tem forumu naredijo en forum, kjer bomo lahko pisali neprijavljeni. Torej brez prijave.
Zdaj se redno dogaja, da nekdo odpre neko resno temo in ker jo lahko odpreš le kot prijavljen uporabnik, ti takoj temo zaserjejo razni spamerji tipa snecer.
Če bi jaz kaj vprašal in odprl eno resno temo kot neprijavljen, jo snecer ne bi zasral, ker pač ne bi vedel da sem jo odprl jaz. Zdaj snecer zaserje vsako mojo temo, (pa ne samo mojo, ampak praktično vsako, ki mu ni po všeči) ker me pač ne mara in jaz sploh ne morem nič vprašat, brez, da me ne bi snecer provociral in brez, da se potem tudi del moderacije ne bi spravil name namesto na snecerja.
Torej, če bi obstajal nek forum, kjer bi lahko pisali neprijavljeni in se med seboj ne bi "poznali" po uporabniškem imenu, bi bile izključene vnaprejšnje diskvalifikacije in vnaprejšen propad debate, saj ne bi vedeli kdo je temo odprl.
Kaj pravite na moj predlog?
Upam, da ne bom spet kaznovan jaz, ker sem pač samo nekaj predlagal..
Hvala lepa.
Zdaj pa moderacijo zares iskreno prosim, da sankcionira snecerja, če bo spet poizkušal tole temo in moj predlog uničit.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ker se me omenja.

Prosim za primer, link od ene resne teme, ki jo je odprl anonimni uporabnik stardec.

priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Torej, če bi obstajal nek forum, kjer bi lahko pisali neprijavljeni in se med seboj ne bi "poznali" po uporabniškem imenu, bi bile izključene vnaprejšnje diskvalifikacije in vnaprejšen propad debate, saj ne bi vedeli kdo je temo odprl.

Tvoj predlog je slab in neizvedljiv. Če bi rad pisal tako, da se ne ve, da si ti dejanski odpiralec topica, si omisli alterja oz. novo uporabniško ime. To in uporaba le-tega je povsem dovoljena, v kolikor primarni nickname ni banan.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Spet? Kako spet? A tebe že mal demenca matra?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Nihče ti ni spremenil naslova teme. Je pa spremenjen naslov posta od Snecerja ter naslov posta od tebe, kjer si repliciral na Snecerjev post.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Imam en resen predlog in upam, da bo tokrat moderacija opravila svoj posel in smetarja snecerja kaznovala, če bo spet smetil tukaj.
Torej:
Jaz predlagam, da mogočni in pristojni na tem forumu naredijo en forum, kjer bomo lahko pisali neprijavljeni. Torej brez prijave.
Zdaj se redno dogaja, da nekdo odpre neko resno temo in ker jo lahko odpreš le kot prijavljen uporabnik, ti takoj temo zaserjejo razni spamerji tipa snecer.
Če bi jaz kaj vprašal in odprl eno resno temo kot neprijavljen, jo snecer ne bi zasral, ker pač ne bi vedel da sem jo odprl jaz. Zdaj snecer zaserje vsako mojo temo, (pa ne samo mojo, ampak praktično vsako, ki mu ni po všeči) ker me pač ne mara in jaz sploh ne morem nič vprašat, brez, da me ne bi snecer provociral in brez, da se potem tudi del moderacije ne bi spravil name namesto na snecerja.
Hvala lepa.
Zdaj pa moderacijo zares iskreno prosim, da sankcionira snecerja, če bo spet poizkušal tole temo in moj predlog uničit.

že v začetku si sam sebi nasprotoval.

Najprej pišeš, da snecer zaserje vsako TVOJO temo, v nadaljevanju pa takoj napišeš da PRAKTIČNO VSAKO, KI MU NI VŠEČ.

Kaj je potem? A samo tebe preganja, al vse, k mu niso všeč?

zakaj ga ne daš na igonre, a pa je rešeno?

Ali si pa naredi 5 alterjev in hitro pospamej njegov post...

na MON se lahko objavlja brez prijave, pa poglej kakšna zmeda je... čez 10 postov ne veš več kdo je komu kaj napisal. In sploh je problem, ker isti avtorji uporabljajo različna imena v isti temi... to je pol kr neki...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jap. Snečer zaserje vsako mojo temo in tudi vsako drugo, ki mu ni všeč oziroma tisto, katero mu ukažejo zasrat in katero odprejo njegovi politični in besedni nasprotniki.
On to lahko počne, ker so mu dodelili boljše figure na šahovnici.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja ne vem kaj so počeli.

še enkrat te vprašam, zakaj ga ne daš na ignore? Mislim, dejansko, z gumbom, da ti sploh ne pokaže kaj je napisal...

I

Izbrisan uporabnik #488

Se ti ne zdi, da malo pretiravaš?
Povej no,kdaj si odprl kakšno resno temo.

Na neresne teme ti odgovarjam, če poznam odgovor, sicer pa ne. Ker vsega ne vem.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja ne vem kaj so počeli.

še enkrat te vprašam, zakaj ga ne daš na ignore? Mislim, dejansko, z gumbom, da ti sploh ne pokaže kaj je napisal...
Ker to ni moj cilj. Jaz se ne bojim snecerja v debati premagat. Jaz pač hočem nekaj vprašat, pa mi snecer zaserje temo, pol pa njegovi moderatorji pomagajo njemu, ki je vse zasral, namesto da bi meni, ki sem zastavil pošteno vprašanje.
In to bi forum brez prijave onemogočil.
Drugač se pa jaz ne bojim snečislava zmlet. On sicer pri poker igri goljufa in goljufat mu pomagajo njegovi...., ampak jaz ga premagam s slabšimi kartami kot bi rekel keks.
Če bi midva s snečerjem imela nevtralno igrišče z nevtralnimi in nepristranskimi sodniki, bi bila igra zelo zelo zanimiva.
Tako pač je kakor je.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jap. Snečer zaserje vsako mojo temo in tudi vsako drugo, ki mu ni všeč oziroma tisto, katero mu ukažejo zasrat in katero odprejo njegovi politični in besedni nasprotniki.
On to lahko počne, ker so mu dodelili boljše figure na šahovnici.

Mislim, da imaš ti BELE
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Tvoj predlog je slab in neizvedljiv. Če bi rad pisal tako, da se ne ve, da si ti dejanski odpiralec topica, si omisli alterja oz. novo uporabniško ime. To in uporaba le-tega je povsem dovoljena, v kolikor primarni nickname ni banan.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Spet? Kako spet? A tebe že mal demenca matra?

A mi nardis novga userja pa sam men poves?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Brezveze model, pri tebi bi bili alterji neuporabni, bi te čisto vsak prepoznal po razlagah ter stilu pisanja
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.321
113
Imaš PM, da ne bova nadaljeva tega delnega offtopica v stardecovi resni temi
smile-1.gif