Saj človeška neumnost je tudi naravna. Sicer ni nujno prirojena, vendar je naravna, saj se dogaja v človeku. Torej gay-i bi radi imeli otroke? Ti pa bi rad razumel zakonik?
![ngbbs4f23a552474a8.jpg](http://bbsimg.ngfiles.com/1/23686000/ngbbs4f23a552474a8.jpg)
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Seveda ste se (so se ) pojavili. Popolnoma naravni ste, ni kaj za oporekati, saj vas je naredila ista mati narava kot nas. S to razliko, da je z nami imela načrt, razvoj in napredek človeštva. Vi pa niste bili v tej igri, ste "fail" v tej igri. Tako preprosto je to !
Torej, ljudje ste čisto ok, samo imate to prirodno gensko napako, da se ne morete razmnoževat. In sedaj bi imeli otroke?![]()
narobe svet...
Posvojitev v vezi z mamo lezbiko tudi pride v upoštev?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Upam da bo moj otrok tako kot mora biti, toda če bo lezbika, prav, zaradi tega se ne bom odrekel otroku, vendar si želim vnuka-injo in mi dol visi kako jo bo dobila . Drugo pa je dec in dec!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Upam da bo moj otrok tako kot mora biti, toda če bo lezbika, prav, zaradi tega se ne bom odrekel otroku, vendar si želim vnuka-injo in mi dol visi kako jo bo dobila. Drugo pa je dec in dec!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ni, toda če bi bila slučajno istospolna, se bo že znašla. Sicer pa mislim da ni bojazni kljub skoraj štirim letom, leta že sedaj za fanti!
Citat:
Priznavamo, da je med ženskami mnogo takih, kateri imajo razum in interes za javne zadeve baš tako kakor mnogi moški, poklicani k volitvam. Toda mi sodimo, da je ženska v prvi vrsti ustvarjena za rodbino, to glavno podstavo vsakemu zdravemu državnem in družbenem organizmu. In rodbina, obitelj bi trpela škodo, ako se tja zanese politični razspor. Kako bi izgledalo v rodbinskem krogu, ako bi moški in žena bila nasprotnega političnega mišljenja ter oba poklicana, izraz dati svojim političnim nazorom na volišču.
Slovenec 17.11.1906
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pravilno, danes dobijo rozo, pol pa takoj nazaj za stedilnik![]()
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Bosa, noseca in za stedilnikom
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Klinc, ne. talno gretje.
Ce ma copate gre lahko do sosede.press
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:
Mi lahko kdo razloži :
21. člen
(pogoji za obstoj)
Za obstoj zakonske zveze je potrebno, da:
-sta osebi, ki sklepata zakonsko zvezo, različnega spola,
-osebi izjavita svoje soglasje, da skleneta zakonsko zvezo in
-osebi izjavita svoje soglasje pred pristojnim državnim organom.
115. člen
(uporaba določb o zakonski zvezi za partnersko skupnost)
(1) Določbe tega dela zakonika, ki urejajo temelj zakonske zveze, pogoje za obstoj in veljavnost zakonske zveze, postopek pred sklenitvijo zakonske zveze in sklenitev zakonske zveze se uporabljajo za partnersko skupnost.
(2) Ne glede na določbo prejšnjega odstavka je za obstoj partnerske skupnosti potrebno, da sta osebi, ki sklepata partnersko skupnosti, istega spola .
Ar ju šur?Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nič bat.
Očitno so glasovalci inteligentni in so razumeli napisano.