Se boste udeležili referenduma?

Se nameravate udeležiti referenduma?

• Skupaj glasov
    187

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.395
1.260
113
Saj tudi tega ne koncu ne bodo izvajali, taka je pač narava državnih birokratov.

Je pa, če greš skozi temo nazaj, prav zabavno, koliko posameznikov je v njej, ki o zakonu debatiraj, pa ga sploh niso prebrali. Potem pa razna vprašanja kje to piše, kaj to pomeni, kje je to definirano. Kot da je zakon tako težko prebrat, vsega skupaj ima enih 140 tisoč znakov (kar je recimo 90 stndardnih strani v Wordu ali za eno tam nekje 80-stransko revijo) ...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik xavier pravi:
Glejte. Če bi vlade po svetu želele nam dobro in se borile za naše pravice potem nebi na skrivaj podpisovale acto in to skoraj celotna europa ki je pojem demokracije. S tem so dokazali da jim ni mar za naše pravice in za državljane ampak se borijo za svoje interese moči in kontrole ljudi na vsakem področju. Če bi prepovedali referendume bi elita lahko delala kar bi hotela (acta)

Ta zakonik v osnovi res ni slab ampak je problem da je napisan tako da se ga bo lahko izkoriščalo za različne namene. Glavni pa je uvajanje zelo stroge kontrole nad državljani pod pretvezo zaščite otrok.
A mi lahko kdo definira pojem "ogroženosti" v tem členu? Kaj pomeni biti ogrožen? Kdaj bo otrok ogrožen?

Otrok je ogrožen takrat, ko okrog njegovega bivališča začnejo letati črni helikopterji .

Že res, da debate velikokrat odjadrajo povsem v svojo smer, ampak da uspeš tale bogi zakonik povezati z ACTO. je pa na meji verjetnega...
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Jao, naenkrat je ACTA razlog, da je DZ slab.
8888, lahko se upokojiš, imaš "dostojnega" naslednika.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sem že povedal, kaj me moti!
"Problem je da so sprejeli zanič zakonik, istospolni so tukaj čist brez veze, bolj bode v oči ostali členi, kateri se ne dotikajo slednjih."

Aha, torej istospolni te motijo.
Oziroma te ne.
Aja, vseeno te motijo.
Pa propaganda te moti.

Torej ti vsebina DZ sploh ne igra vloge?