Vsem vnaprej hvala za pomoč, sem res prvič na Samsungih !
torej model je : Samsung UE55D6770 WSXZG menda nemški model, kupljem v Media marktu.
USB ključ sicer par let star vendar ultra hitra varianta je formata FAT velikost 2 GB sem ga že preformatiral na FAT32 , poročam, ko bom testiral.
FW sem potegnil ravno za ta TV iz DE strani in iz A strani, sta pa oba do bita enaka in delal sem po gornjih video navodilih, se pravi imam mapco T-GASDEUC na ključu in naprej noter v njej so faili. FW je novejši od onega iz TV, saj je datuma 6.9.2011, TV pa le rabi kak mesec do končne stranke.
glede predvajanja, sem pri predvajanju HD filmov seveda našel na daljincu tipko tools samo se tega, kar opisuješ Maky ne da tipka za naprej na hitro je kar siva ne v barvah za izbor ! Jasno, spodaj na daljincu so še tiste tipke, kot pri starih videorekorderjih z puščicami, ko pritisnem na tipko za hitro predvajanje mi napiše nekaj v stilu ta funkcija ni podprta .........
Kaka ideja , res pa da sem to probaval samo na HD 1080p filmih, morda bi pri kaki manj zahtevni obdelavi delalo, bom še probal, ker oče živi sedaj precej stran od mene no 1 x na teden ga le obiščem. Zanimivo pa mi tudi je, da sem snel tesni posnetek za 3D 1080p z neta in ga predvaja ene 3 - 4 sekunde nato napiše da ne more predvajati in skoči na naslednji clip, ali je morda procesor v TV ju preveč podhranjen za tako zahtevno obdelavo, ker 3D 720p pa nisem probal. Kaki filmi 3D pa naj bi tu delali, ker na pašnikih so side by side ali samo 3d ????
Malo za smeh pa povem, da je oče tako navdušen, da ne moreš verjeti, sam sem probal funkcijo ko TV spremeni 2D v 3D in sem gledal z očali ( brez baterij v njih) in mi je bila slika PODN. No oče je to naumil, ko sem bil včeraj pri njemu pravi, da se fantastično vidi globina slike, potem pa jaz slučajno nekaj gledam po škatli od očal in ven pade baterija in sem šele potem ugotovil, da rabijo napajanje, oče, ki pa že tako slabo vidi je bil pa povsem navdušen...., me je kar malo strah ratalo, da bo očala namesto sončnih uporabljal ... malo heca, če pa kdo lahko pomaga na gornje odstavke, mu bom pa vnaprej hvaležen.