Citat:
Uporabnik Teslo pravi:
Hvala za nasvete. Da, na 3TB disku sem imel dve GPT particiji. Sedaj ju bom zbrisal in formiral MBR particije... Sporočim rezultat.
Mislim, da za ta denar dobiš letošnji model 42LW 650S, ki podpira Smart TV in 3D s pasivnimi očali , + satelitski tjuner.Citat:
Uporabnik gpirman23 pravi:
Se splača dati 100eur ali malo več za 200mhz? Gledam pa LGje. Ma kdo kak predlog sam imam ogledanega tega - http://www.ceneje.si/avdio-video/televizorji/lcd-tv-40-do-50/lg-led-tv-42le8500_-_CX00136CD3
da, oznaka WIS09 oz. točna oznaka WIS09ABGNX/XECCitat:
Uporabnik mr53k pravi:
Maky hvala za odgovor, vidim da obvladaš zadeve.
Torej s vključno serijo d6000 ne moreš surfat. Samo od 6500 naprej. A pa kje piše do kakšnih spletnih vsebin sploh lahko dostopaš pri teh serijah se dopolnjujejo. vsaka vsebina ima potem svojo aplikacijo, aplikacij za internetne storitve je trenutno cca 30. od 6500 dalje pa praktično na vse strani...
Pa še eno off topic vprašanje.? A se da kupit Samsungov dongle pri serijah 5500 in 5000 da se povežeš preko Wi-fi.
Ni 25 celih slik, ampak je 50 polslik.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
100 EUR vec pri slabem jurju je dobrih 10% vec.Signal je 50 Hz interlaced, torej 25 celih slik. Vse, kar oglasujejo naprej od tega, je matematika. Ja, stevilka zares ni v MHz, temvec zgolj v Hz. ker je ze interpolacija med parimi slikami dovolj zahteva stvar, kaj sele interpolacija stotin milijonov slik med dvema zaresnima slikama (= neizvedljivo).
Ali slike iz USB nad 5Mega predvaja tekoče?Citat:
Uporabnik Teslo pravi:
Po nekajdnevni uporabi UE40D7000LSXXH sem nad izdelkom še vedno fasciniran. Trenutno edina težava na katero sem naletel je, da mi TV nikakor ne prepozna mojega 3TB MyBooka Essential. Konkretno gre za model WDBACW0030HBK. Disk imam razdeljen na dve NTFS particiji velikosti 1,5 TB. Z manjšimi (nekoliko starejšimi) MyBook-i TV s prepoznavo nima težav. Tako mi je npr. takoj prepoznal WD MyBook 1TB (razdeljn na dve 0,5 TB particiji, od tega ena FAT32 druga NTFS -> TV prikaže obe), prav tako sem za snemalni HD takoj usposobil 320 GB WD... Ali ima TV kakšne omejitve glede velikosti HD-jev?
Trenutni firmware na TV je verzije 1009, samodejno mi ne zazna novega, čeprav sem na http://www.samsungworld.nl/nl/download/product/UE40D7000LSXXN/firmwares našel firmware 1014.8 . Sedaj pa nisem prepričan, ali lahko ta firmware uporabim na moji TV? Morda bi z nadgradnjo dobil tudi support za 3TB disk?...