..., a je možno kupiti pri nas klasičen S20 s tem procesorjem?
Še mojih nekaj besed o S20 FE. Po dolgem času sem pač kupil android telefon "višjega" cenovnega razreda. Telefonček je odličen, Android na njem teče izredno gladko. Končno android telefon, ki se po zmogljivostih glede operacijskega sistema lahko primerja z mojim 4 leta starim iphonom7. Android je v tem času dozorel in je zelo podoben IOS-u. Mogoče ravno zato zdaj vse skupaj deluje super. Je pa zanimivo kljub svetlobnim letom razlike v primerjavi z Galaxy S2 se ta nov telefon še vedno zelo greje včasih postane celo vroč. Tega nisem pričakoval. In glede tega prihajajo na plano spomini iz časov uporabe S2 in androida 2.3.4. Da ne bo pomote S20 FE je odličen telefon celo veliko boljši kot iPhone 7. Končno je Androidu uspelo priti tja, kjer je iOS že vrsto let. Blizu popolnosti.
Končno je Androidu uspelo priti tja, kjer je iOS že vrsto let. Blizu popolnosti.
Ne. V EU so samo Exynosi.
In koliko ljudi sploh ve za to Exynos vs Snapdragon zgodbo? Bi rekel da izredno malo. Pač ne rabijo dati noter dražjega in boljšega Snapdragona, ker jim enostavno ni potrebno. Prodaja je dalje dovolj dobra.Res ne razumem tega zakaj Samsung ne more ponuditi drugje na svetu teh SD če so jih ljudje pripravljeni plačati... ne razumem te politike? Vsi testi fopajo ljudi kako so ti SD boljši od EX pa kljub temu nič?