Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Zbrisi proxy ip v nastavitvah. Pri meni je samo to sralo.
na žalost se pri s3 ne da popravljat prve dostopne točke , novo pa lahko popravljaš in urejaš po mili voljiCitat:
Uporabnik Flash pravi:
Hvala, to vem ja kak se naredi nova dostopna tocka, sem mislil da obstaja kaksen nacin, da pri obstojeci tocki samo proxy pobrises.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
A mislite, da bo tale polnilec OK za SGS3. Načeloma je namenjen za v avto in gor piše, da naj bi dal ven 5V 1.5A prek micro USB. Vezal bi preko varovalke direktno v avto, vprašanje pa je, če je zadeva varna (kvaliteta).
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
V nastavitvah za Google play briši kljukico pri tej opciji.
Citat:
Uporabnik karavel pravi:
na žalost se pri s3 ne da popravljat prve dostopne točke , novo pa lahko popravljaš in urejaš po mili voljiCitat:
Uporabnik Flash pravi:
Hvala, to vem ja kak se naredi nova dostopna tocka, sem mislil da obstaja kaksen nacin, da pri obstojeci tocki samo proxy pobrises.
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
A mislite, da bo tale polnilec OK za SGS3. Načeloma je namenjen za v avto in gor piše, da naj bi dal ven 5V 1.5A prek micro USB. Vezal bi preko varovalke direktno v avto, vprašanje pa je, če je zadeva varna (kvaliteta).
Citat:
Uporabnik karavel pravi:
Če uporabljaš stock rom od mobitela, se original dostopne točke ne da urejat, zato moraš skreirat novo, katero lahko urejaš.