Kaj pa spada pod divjad? Resno vprašam.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Prosto živeča divjad ni tvoja lastnina in jih nimaš kaj strelat-ne tko ne drugač..
Ok, srne, dviji zajci, divje svinje,..., to mi je jasno. Kaj pa sosedov maček? Voluhar?
Uporabnik Gatto pravi:
Prosto živeča divjad ni tvoja lastnina in jih nimaš kaj strelat-ne tko ne drugač..
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Last države je..ne pa od vsakega p*era, ki ima 2 kvadratna metra hosta ali trave, pa misli, da je bog
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Uporabnik Gatto pravi:
Ok, srne, dviji zajci, divje svinje,..., to mi je jasno. Kaj pa sosedov maček? Voluhar?
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Bodi res resen...zeh, jutri bo vroč dan-tako ali drugače
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Se mi je zdelo, da od tebe ne bom dobil odgovora. Pa kaj ku.rac si tako tečen zadnje čase. A te še vedno tisti piknik mori?
Policija lovce obvesca ce je zival se ziva. Ce ni, se obvesca RCO oni pa dezurnega higienika da crkovino pospravi.Citat:
Uporabnik softi pravi:
nimam kaj probat..sem vprašal. si pvoedal
mislim pa, mahoni javi se, da policija ne obvešča lovskih družin o 'odstrelu'.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dosedaj je bilo povecini tako, da je vsak normalen policist prisel na kraj in napisal obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesrece. No novi zakon to ukinja tako da se bo dogajalo da bos po povozenju srne dobil po moznosti se kazen.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ce ni, vi ne smete..poskrbet
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Alo indijanac. Odpreš si pivo, se usedeš, odpjevaš hej čija frula in iz borše potegneš tole:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pred parimi dnevi smo se na enem srečanju menili, d akako lahko kupiš samostrel, lok itd brez težav, z osebno in tko te zadeve. no pa sem šel in si kupil tole
a je to za kake igre obrambe