Citat:
... brew enhancer 1 is 60% dextrose,40% maltodextrin. The brew enhancer 2 is 500g dextrose,250g maltodextrin,& 250g of light DME.
Jaz po ene 5-7 dneh, ko se vrenje umiri, fermentor malo prerukam, da se vsebina premeša. Nato pa pustim še 7-10dni, da se vse lepo vsede.Citat:
Uporabnik pivovarcek pravi:
Vrelo je 4 dni in potem je končalo sedaj 5 in 6 dan ne vre in FG je 1.016 že2 dni.
Zanima me kaj naj naredin ali naj pustim še kakšen dan ali naj dodam še kvasovke originalne od coopersa 7g.
Fermentor je na 22°C.
Citat:
Uporabnik borut62 pravi:
pri zadnjem kuhanju APA, sem dodal tudi 4% acida.
Sedaj ko pijem pivo mi to malo kiseli in nima pravih mehurčkov, vsaj tako se mi zdi.
Ali je to lahko zaradi acida, ali pa je pivo okuženo??