Sem iz krajev kjer je hmelj doma, zato vem kdaj je hmelj svez in kdaj ne!
Kar se tice krajev za nabavo hmelja, ne obstajata samo 2 ...no mogoce zate, jaz imam soseda, prijatelja in oba imata zelo kvalitetne in tudi experimentalne hmelje. Kar se tice tujih hmeljev se obrnem na Hopsija ali kaksno tujo spletno trgovino , kjer imajo te hmelje. Problem se pa pojavi ko dobavitelj zatrjuje da je svez hmelj, SAM pa vem da ni glih najbolj svez.
Pa ne mi trdit da Casade 2012 trpi samo na "kaksnem % alfa kislin" . Ne no, nismo od vceraj, mogoce zate ja, jaz rad kuham iz cimbolj svezih surovin, zato se je pa ta debata tudi zacela.
Kar se tice krajev za nabavo hmelja, ne obstajata samo 2 ...no mogoce zate, jaz imam soseda, prijatelja in oba imata zelo kvalitetne in tudi experimentalne hmelje. Kar se tice tujih hmeljev se obrnem na Hopsija ali kaksno tujo spletno trgovino , kjer imajo te hmelje. Problem se pa pojavi ko dobavitelj zatrjuje da je svez hmelj, SAM pa vem da ni glih najbolj svez.
Pa ne mi trdit da Casade 2012 trpi samo na "kaksnem % alfa kislin" . Ne no, nismo od vceraj, mogoce zate ja, jaz rad kuham iz cimbolj svezih surovin, zato se je pa ta debata tudi zacela.