Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zajebal, moral bi danes, ko je zunaj mraz
Res v pivino nameči led, da jo dovolj shladiš. Kasneje si pa zrihtaj nekaj, kar ti bo držalo temperaturo tudi med fermentacijo.
pa še prej ga prevri, da bo sterilen
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zajebal, moral bi danes, ko je zunaj mraz
Res v pivino nameči led, da jo dovolj shladiš. Kasneje si pa zrihtaj nekaj, kar ti bo držalo temperaturo tudi med fermentacijo.
Zakaj bi moral pa ločit tok natančno? BrezvezeCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ti po pari ločiš med 65 in 68 stopinj? Čestitam
Zdravo! Jaz bi vzel 500g Citre ali Centenniala! Je pa res, da je (vsaj na ceniku) CITRA SOLD OUT.Citat:
Uporabnik carty pravi:
Jutro
Bi potreboval kdo Citro/Centennial hmelj iz hmezada? Vzel bi 1 kg pa mi je malo prevec, zato bi delil z nekom polovico. Rajsi bi vzel Citro, ker je dlje obstojna...
Citat:
Uporabnik Gumpy pravi:
Zdravo! Jaz bi vzel 500g Citre ali Centenniala! Je pa res, da je (vsaj na ceniku) CITRA SOLD OUT.Citat:
Uporabnik carty pravi:
Jutro
Bi potreboval kdo Citro/Centennial hmelj iz hmezada? Vzel bi 1 kg pa mi je malo prevec, zato bi delil z nekom polovico. Rajsi bi vzel Citro, ker je dlje obstojna...
Javi! lp
Citat:
Uporabnik si30n pravi:
A je tole infekcija?
https://www.dropbox.com/s/ra8jctt7qk5oeyt/IMG_20150624_171804.jpg?dl=0