Citat:
Uporabnik zabar pravi:
In kdo je začel? Začel si me žaliti in to z izmišljenimi in potenciranimi, ter neresničnami besedami, ki nimajo veze s samo temo! In ne zmerjam te, ampak ti samo predlagam, da obiščeš strokovnjaka!
Če pa ti župniki j.ebejo hčerke, pa ti ne morem pomagat....
Citat:
Uporabnik zabar pravi:...Naj se da več prostora in slobode uporabnikom tipa NigelM, Ibizadriver in podobnim bolnikom!!!
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
NigelM ima zanesljive vire, bo ziher zrihtal kopije papirjev...
Citat:
Uporabnik kegelj pravi:
Mi je pa interesantno, da taisti ljudje vidijo podobnost med nekimi fleki na torinskem prtu in kristusom, čeprav še nihče ni videl njegove fotografije oz. slike.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Jaz sem popolnoma miren. Samo naj simulant ne misli, da me bo zmerjal z bolnikom, brez da bi dobil vrnjeno z obrestmi.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
res... vse kriminalce etc dobijo))) živimo v res idealnem svetu...
ne bom rekel da so a vseeno... dokler denar lahko kupi praktično vse, tudi nemci niso "imuni".. sploh ker ni zadaj kar en "janez" ki ima doma en kamion,ampak RKC katera pa ima veliiiikoooo tako denarja kot dosti vpliva... če bi se šli tak umazane igre, ne bodo dali par 100€ ali pingo sok + sendvič. ampak kar konkretno "donacijo"
in če jih dobijo, (za kar je skorajda neznatna možnost) bodo pa reklai da je en delal na svojo pest ker je bil skrajni desničar... in se institut distancira od tega...
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Saj nima smisla. Če bi bil test pozitiven, bi kričali, ker je negativen, pa tudi. Nikoli vam ni prav in vse relativizirate, ko vam to paše.