Rode- Saj ni res, pa je!?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.130
10.992
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A tebe res zanima mnenje nesposobnega natakarja, propadlega gostinca in poštarja, ki se več vleče po bolniški z "bolečinami v križu", kot raznaša pošto in misli, da CPP (čelada) zanj ne velja? Oseba, ki se vehementno poslavlja od foruma in se nato potiho vrne z drugim vzdevkom?

A tebi mnenje takega uporabnika prav res kaj pomeni?

Dotični je že nazaj tudi pod pravim nickom.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A tebe res zanima mnenje nesposobnega natakarja, propadlega gostinca in poštarja, ki se več vleče po bolniški z "bolečinami v križu", kot raznaša pošto in misli, da CPP (čelada) zanj ne velja? Oseba, ki se vehementno poslavlja od foruma in se nato potiho vrne z drugim vzdevkom?

Spet smo na osebnem nivoju. Kako tipično.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

Spet smo na osebnem nivoju. Kako tipično.
Nič ne vem, da bi se oglasil, ko je šlo v nasprotni smeri. Sikter.

ON: Romana Dobnikar Šeruga z istimi izgovori kot Praprotnik pri Patriji - nikjer nismo trdili, prenašali smo kar smo slišali... Že videno tudi pri Zgagi v zvezi z ugrabitvijo Trohe.

En kup nabijanja, "naj bi", "menda", "govori se", v primeru Praprotnika povzdigovanje finske kredibilnosti in še nekaj tehnik prepričevanja množic.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Največja zgodba je, da bi model rad tožil zaradi tega, ker je trpel njegov ugled.

Rode nima nobenega ugleda pri nas.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Pa še koliko ga ima, toliko kot ga ima spoštovani gospod Kardinal Rode ga nima noben naš politik ali gospodarstvenik! Ti Snecer, pa mu ne sežeš niti do prstov na nogi!

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz bi se na Rodetovem mestu zamislil.

Izgleda, da je še eden istočasno natepaval isto žensko.

Namesto da bi priznal sina in bil dec, je sedaj izpadlo, da še babe ne more zadovoljit...

A veš da sem tudi jaz na tole pomislil.
In tako je tale Peter dokazal da je bila njegova mama "lahkoživka" (da ne uporabim močnejšega izraza)

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pa še koliko ga ima, toliko kot ga ima spoštovani gospod Kardinal Rode ga nima noben naš politik ali gospodarstvenik! Ti Snecer, pa mu ne sežeš niti do prstov na nogi!

Eden od škandalov v RKC je tudi lizanje prstov na nogah duhovnikov. Pred par dnevi je bil članek na novo odkritih zlorab.

Rode ima negativen ugled, saj je kardinal RKC in kot tak predstavnik tuje paradržave.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Daj nehaj ga srat, no. Poznam veliko vernih ljudi, pa je Rode prav vsem antipatičen.

nigel: ne razumem, kaj si hotel povedati, očitno sem preveč zabit

on: Je kdo pričakoval kaj drugega? Jaz nisem. Itak pa se prepričuje prepričane. Dokumentov laboratorija verjetno ne bomo nikoli videli, zato bodo za večno ostala ugibanja, kaj je res.

I

Izbrisan uporabnik #488

NigelM ima zanesljive vire, bo ziher zrihtal kopije papirjev...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.975
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Že niso pravi verniki, gospod Rode je edini kater se je uprl , da bi bil hlapec levici in zato so ga mediji napadali, verni ljudju pa padali na njihove fore!

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zdaj pa 32. Daj še sebe na DNK analizo, da bo potrdilo, če si božji otrok.
Zadnji stavek bi moral malo drugače napisat
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

spoštovani

gospod

Kardinal

Rode

Daj lepo te prosim no. Lepo da spoštuješ človeka, ki ti veliiiikoooo pomeni, ampak to je pa tu mač.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
[mode:eek:bsedenec]
Kako veš, da so bili papirji pristni? Kako veš, da jih ni natisnil Pečetov nečak? A gor tudi piše koliko je Vatikan plačal Inštitutu, da ponaredi rezultate...
[/mode]

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pa še koliko ga ima, toliko kot ga ima spoštovani gospod Kardinal Rode ga nima noben naš politik ali gospodarstvenik!
hysterical-1.gif

Pa ti si za v parlament.
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

En da bris 04.09. drugi pa 24.09... že to je precej zanimivo.

Gre pa samo za dopis, ne pa za rezultate, kjer bi lahko videli v koliko % se zadeva ujema ali ne.

Pravih papirjev torej niso pokazali oziroma manjkata 2 strani.

Pingvin bo pa danes poletel vidim.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Murkec, ugled je tak kot tvoj...

hysterical-1.gif

by the way še pokaš grimase ti pole position driver*

Ti si že kaj obiskal zdravnika, da ne bo širjenja kužnih bolezni?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Gledal sem oddajo preverjeno, kjer so pokazali Rodetovo sliko iz mladih let in zraven Petrovo sliko. Peter je čista Rodetova kopija. Papirji so očitno bili zelo dragi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
a ni škoda denarja in časa za teste, ko pa bi lahko vprašali kar tebe...sej naciji so tudi imeli neke ideje iz značilnosti face pa nekih merjenj proporcev dobiti verodostojne rezultate, pa jim seveda ni uspelo...fizična podobnost (če je sploh) v 21. stoletju pač ni dokaz.