tako jeCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Gledal sem oddajo preverjeno, kjer so pokazali Rodetovo sliko iz mladih let in zraven Petrovo sliko. Peter je čista Rodetova kopija. Papirji so očitno bili zelo dragi.
tako jeCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Gledal sem oddajo preverjeno, kjer so pokazali Rodetovo sliko iz mladih let in zraven Petrovo sliko. Peter je čista Rodetova kopija. Papirji so očitno bili zelo dragi.
Ker se tvojih 98% genskega zapisa ujema z opico, si ti potemtakem opica?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
En da bris 04.09. drugi pa 24.09... že to je precej zanimivo.
Gre pa samo za dopis, ne pa za rezultate, kjer bi lahko videli v koliko % se zadeva ujema ali ne.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
En da bris 04.09. drugi pa 24.09... že to je precej zanimivo.
Gre pa samo za dopis, ne pa za rezultate, kjer bi lahko videli v koliko % se zadeva ujema ali ne.
Pravih papirjev torej niso pokazali oziroma manjkata 2 strani.
Pingvin bo pa danes poletel vidim.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ja a ti nisi?
Še kako prav imaš, ko praviš, da fizična podobnost ni dokaz.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
a ni škoda denarja in časa za teste, ko pa bi lahko vprašali kar tebe...sej naciji so tudi imeli neke ideje iz značilnosti face pa nekih merjenj proporcev dobiti verodostojne rezultate, pa jim seveda ni uspelo...fizična podobnost (če je sploh) v 21. stoletju pač ni dokaz.
Upam, da se ti nikoli ne pogledaš v ogledalo. Se boš še porezal ...Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Ni osebno nate, je pa na vse levake....
Crknte ! Evo vaše levičarske kredibilnosti. Znate zlivat gnojnico, ko pa gnojnica začne špricat nazaj ste pa vsi poparjeni .
Rodmanu !
Ne cenim te kot človeka , ne kot predstojnika ! Preveč si zadrgnjen in vzvišen, zato te osebno nisem nikdar preveč maral. Ljubši so mi bili tvoji predhodniki in nasledniki ! Da smo si na jasnem !
Kar se pa tiče teh pisunov z Dela pa ti polagam na srce. Stoži jih , naj letijo v samih gatah ker več jim ne sme ostat, Delo naj magari crkne zaradi odškodnine , ker če ne boš tožil do konca,bili so opozorjeni , bom verjel da si se pogodil za izid testa.
Torej če boš tožil do konca nisi foter, če boš pa zvodenel si pa definitivno foter tistega pankerta.
Že do zdaj sem sumil, sedaj pa sem dobil potrditev! Ti si res bolnik, poišči si pomoč psihiatra ali pa si najdi ženo, naredi otroke, uredi si življenje, ne pa da o vsakem Alteraš-u vodiš osebno evidenco tega , kar je napisal zadnjih nekaj let!Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
A tebe res zanima mnenje nesposobnega natakarja, propadlega gostinca in poštarja, ki se več vleče po bolniški z "bolečinami v križu", kot raznaša pošto in misli, da CPP (čelada) zanj ne velja? Oseba, ki se vehementno poslavlja od foruma in se nato potiho vrne z drugim vzdevkom?
A tebi mnenje takega uporabnika prav res kaj pomeni?
Edino, kar ti lahko napišem je, da se lahko spustim na Softijev nivo in te kam povabim! Pod kakšno uro naprimer! Pa ne jokcaj zdaj, da je to virtual life!Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Jaz postanem pozoren samo na tiste, ki me neiizvani zmerjajo. Sedaj, ko si dobil z obrestmi vrnjeno pa jokcaš.
BTW: kaj od napisanega ne drži?