Rode- Saj ni res, pa je!?

I

Izbrisan uporabnik #488

Glej, mediji so to pograbili in kot vidiš so ga vlačili v vsakem primeru, saj gre za osovraženi kler.

Ded bi lepo dal eno izjavo in nič več potem pa naj se raztrgajo.

Stelzer pa je tudi klovn a ne. Če je sumil domnevnega fotra, bi ga lepo kontaktiral v pismu pa bi zadevo rešila po domače.

Kako je pa to v medije prišlo, je že druga zgodba.

A se ne bi raje ubadali sedaj z milijardnim problemom, ki ga bomo vsi morali plačevati?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
kilakhan: cerkev za ohranitev "dobrega imena" lahko vloži veliiikooo. rode je le kardinal v vatikanu... nebi bilo ravno ok, da tako visok predstavnik cerkve trosi seme okoli...

je pa dejstvo da se je vse skupaj dobro "zameglilo"...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Stelzer pa je tudi klovn a ne. Če je sumil domnevnega fotra, bi ga lepo kontaktiral v pismu pa bi zadevo rešila po domače.
Saj ga je kontaktiral, tudi preko odvetnikov, ampak eminenca je vse to ignoriral. Če sem prav slišal, in če je seveda res, naj bi tudi Delo Rodeta najprej osebno kontaktirali glede tega.
Nato pa so dali v javnost zaradi njegovega ignoriranja.

Saj če je vse to res, potem bodo to dokazali tudi na sodišču, če bo sploh prišlo do tožbe v tem primeru.

Bi pa tudi jaz objavil tako zgodbo. Ljubezen med njima je bila potrjena, Peter je res podoben Francetu, češnja na smetani je pa še preganjanje Urana iz Slovenije samo zaradi domneve o očetovstvu. Delo je vsaj imelo neko konkretno osebo.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne vem, če je ravno tako, kot si opisal - razen če še vedno verjameš tistemu, kar Delo piše
hysterical-1.gif

http://www.siol.net/novice/slovenija/2012/10/kronologija_afere_stelzer.aspx

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne vem, če je ravno tako, kot si opisal - razen če še vedno verjameš tistemu, kar Delo piše
hysterical-1.gif

En toliko kot Siol-u?
Saj sem napisal. Če bo prišlo do tožbe, bodo to reševali in dokazovali na sodišču.

Si pa spregledal bistvo.
"Komunisti" so za umazanje imena Rodeta imeli konkretno osebo, "klerofašisti" so za umazanje imena svojega Urana imeli samo govorice.
Očitno je važno samo to, KDO koga preganja ...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
2. oktober 2012
Na novinarski konferenci kardinal Franc Rode uradno sporoči, da je test očetovstva negativen, s čimer so potrjene njegove izjave, za katerimi je stal od izbruha afere – da pred več kot 40 leti ni prelomil duhovniškega celibata.

Celibat prelomiš samo takrat, če je posledica seksa otrok?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
važn da določeni v slo slavijo "zmago" nad komunizmom:)))))
Naj slavijo kar hočejo, čeprav bi se najbrž ta afera lahko imenovala "Uran strike back"

Kaj je Rode vse počel pred 40-timi leti najbolj vejo njegovi takratni stanovski prijatelji. saj je Ocvirk v pismu priznal, da so govorice o tem obstajale že takrat .

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
hysterical-1.gif

En toliko kot Siol-u?
Saj sem napisal. Če bo prišlo do tožbe, bodo to reševali in dokazovali na sodišču.

Si pa spregledal bistvo.
"Komunisti" so za umazanje imena Rodeta imeli konkretno osebo, "klerofašisti" so za umazanje imena svojega Urana imeli samo govorice.

Siol je kronološko napisal preverljiva dejstva - in temu verjameš toliko kot nabijanju v časopisu Delo? OK.

Po tvoji logiki so torej "komunisti" stopili Uranu v bran, ali kaj?
BTW: Uran ni bil odstavljen zaradi domnevnega očetovstva, pač pa zaradi neizpolnjevanja navodil.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113

25.5.2012
Citat:
Uporabnik zabar pravi:...Naj se da več prostora in slobode uporabnikom tipa NigelM, Ibizadriver in podobnim bolnikom!!!

Kje si pa mene zdaj tukaj zraven našel?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
hysterical-1.gif

En toliko kot Siol-u?

Si pa spregledal bistvo.

Siol je kronološko napisal preverljiva dejstva - in temu verjameš toliko kot nabijanju v časopisu Delo? OK.

Po tvoji logiki so torej "komunisti" stopili Uranu v bran, ali kaj?

Niso komunisti stopili Uranu v bran, ampak so objavili zgodbo, ki bi jo v drugem času bolj temeljito preverili. Glede na to, da pa RKC ne potrebuje nobenega dokaza, da nekoga od svojih nekaj obdolži, potem jih ne potrebuje nihče. Kaj šele glavni nasprotnik Urana.

Citat:
BTW: Uran ni bil odstavljen zaradi domnevnega očetovstva, pač pa zaradi neizpolnjevanja navodil.
On predstvanik RKC v dnevniku je drugače govoril.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Obstaja še opcija C (A opcija je bila, da Rode je oče otroka, ali pa da ni, opcija B, da so rezultati ponarejeni) in sicer:

Rode je oče (nekega otroka), ker pa ve, da ni Petrov oče, pristane na test. S testom ugotovijo, da on ni oče Petra.

Sedaj pa, kdo je še tolko nor, da bo šel še enkrat skoz vse to ??? Kera časopisna hiša bi si upala objavt še kaj o Rodetovem potomcu/ki?
evil.gif

LOL, pa mate spet temo za glodat. Sicer ste vsi malo čivčiv, ampak naj vam bo. Pa koji k* mene osebno briga za nekoga, za katerega mi ni mar? Mate čas, to moram pa reč ... pa še na pravem forumu ste .. smo
grims-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Njegov vzorec zdaj že imajo.
Zdaj se naj gre pa s tem vzorcem primerjat vsak, ki se mu zdi podoben in je njegova mat hodila k njemu na verouk.
zmaga.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Obstaja še opcija C (A opcija je bila, da Rode je oče otroka, ali pa da ni, opcija B, da so rezultati ponarejeni) in sicer:

Rode je oče (nekega otroka), ker pa ve, da ni Petrov oče, pristane na test. S testom ugotovijo, da on ni oče Petra.

Sedaj pa, kdo je še tolko nor, da bo šel še enkrat skoz vse to ??? Kera časopisna hiša bi si upala objavt še kaj o Rodetovem potomcu/ki?
evil.gif

LOL, pa mate spet temo za glodat. Sicer ste vsi malo čivčiv, ampak naj vam bo. Pa koji k* mene osebno briga za nekoga, za katerega mi ni mar? Mate čas, to moram pa reč ... pa še na pravem forumu ste .. smo
grims-1.gif

To je bila moja prva misel včeraj.
zmaga.gif