Represija se spet povečuje

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Za synthmana... kam si se zgubu? Še kar čakam na tvoj odgovor
smile-1.gif

No, LP! :D
Nisi pravega vprašal. Odgovor, katere table so premikali boš dobil na cestnem podjetju. Če te zanima tja vprašaj, oni imajo točen spisek.
Ampak itak te ne zanima, sprašuješ samo da bi potem zajebaval.
A ti mogoče trdiš, da takšnih tabel za začetek/konec naselij, ki so v zadnjih 10 letih spremenile lokacijo ni?
Predvidevam, da je tole odgovor meni, ker sem te spraševal, kje so te table, ki so prestavljene. Pa spet tvoj pričakovan odgovor, da te zajabavam in da naj si odgovor poiščem drugje. Pa ti bom še dal en nasvet: Če bi ti odgovoril in napisal recimo 10 takih krajev, bi ti mene lahko prav lepo zajebaval. Če pa napišeš, da mi ne boš odgovorilm ker te zajebavam in naj si kar sam poiščem odgovor, je pa jasno, da nimaš odgovora.
Kaj pa na vprašanje
Citat:
A ti mogoče trdiš, da takšnih tabel za začetek/konec naselij, ki so v zadnjih 10 letih spremenile lokacijo ni?
ne boš odgovoril? da/ne
Sicer pa sem vedel da boš tole vprašanje spregledal.

Nazadnje urejeno:

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
smile-1.gif

Nisi pravega vprašal. Odgovor, katere table so premikali boš dobil na cestnem podjetju. Če te zanima tja vprašaj, oni imajo točen spisek.
Predvidevam, da je tole odgovor meni, ker sem te spraševal, kje so te table, ki so prestavljene. Pa spet tvoj pričakovan odgovor, da te zajabavam in da naj si odgovor poiščem drugje. Pa ti bom še dal en nasvet: Če bi ti odgovoril in napisal recimo 10 takih krajev, bi ti mene lahko prav lepo zajebaval. Če pa napišeš, da mi ne boš odgovorilm ker te zajebavam in naj si kar sam poiščem odgovor, je pa jasno, da nimaš odgovora.
Kaj pa na vprašanje
Citat:
ne boš odgovoril? da/ne
Sicer pa sem vedel da boš tole vprašanje spregledal.
Mene so učili, da najprej odgovoriš na vprašanja, ki ti jih kdo zastavi, potem pa postavljaš nova vprašanja. Pa ti bom kljub temu, da ti meni nisi odgovoril, jaz vseeno odgovoril.
Mogoče da se je kakšna tabla pramknila, pa tudi naselja niso danes taka, kot so bila pred 10 leti. Ampak številka ni ravno velika.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Mene so učili, da najprej odgovoriš na vprašanja, ki ti jih kdo zastavi, potem pa postavljaš nova vprašanja. Pa ti bom kljub temu, da ti meni nisi odgovoril, jaz vseeno odgovoril.
Mogoče da se je kakšna tabla pramknila, pa tudi naselja niso danes taka, kot so bila pred 10 leti. Ampak številka ni ravno velika.
Jest pa trdim, da se je marsikatera tabla premaknila tudi tam, kjer se naselje na tistem delu ni spreminjalo. Ali verjameš ali pa če ne, mi je popolnoma vseeno, Ne bom skakal v časovni stroj, da bi samo zate poslikal kje je stala tabla pred 10leti in kje danes.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
No ,da vmešam malo....v naši okolici je blo skozi eno vas vedno omejitev 70....in v eni drugi vasi tudi ,čeprav ko si prišel do vasi je bila tabla za naselje vendar brez črne črte in do nekega križišča 70...zdaj pa so samo menjali tablo naslja in vzeli znak 70 vstran...in pri prvem naštetem naselju so pa namesto enega znaka 70 postavili dva znaka po 70 ampak enega so pa dali od 50 za njimi in ga postavili zelo na stran in poleti bo sigurno zaraščen z zellenjem.

Sem prepričan ,da bo tam kasirna točka. Je pa res da pred 15imi leti je blo še nekaj malega ljudi tam...zdaj so pa hiše na pol prazne in podrte.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Jest pa trdim, da se je marsikatera tabla premaknila tudi tam, kjer se naselje na tistem delu ni spreminjalo. Ali verjameš ali pa če ne, mi je popolnoma vseeno, Ne bom skakal v časovni stroj, da bi samo zate poslikal kje je stala tabla pred 10leti in kje danes.

Kot sem pričakoval, s tvoje strani ni odgovora. S tem zaključujem tole debato s tabo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:

Kot sem pričakoval, s tvoje strani ni odgovora. S tem zaključujem tole debato s tabo.
Tudi ti mi nisi odgovoril na zastavljeno vprašanje, ampak si pisal nekaj drugega, česar nisem vprašal. To sem tudi pričakoval, sploh ker si že prvič vprašanje "spregledal"

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.194
41
48
Citat:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
smile-1.gif

Sicer nimam pojma, kaj mi tukajle nakladaš, ampak OK... sej sem vedel, da boš kar nekaj spet začel smetiti... moja pobožna želja za tvoj KONKRETEN odgovor se je pa zgubila..... pričakovano....

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Evo ga, spet nekaj za našo varnost na cesti. Jaz vse te stvari tako toplo pozdravljam, ma kaj ko je vsekozi kažin na cesti. Naše vrle glave so pogruntale da bi bilo dobro po opravljenem izpitu narediti po dveh mesecih še vožnjo odličnosti. Začetniki so le največji problem. Torej, predraga država najbrž bo tole zastonj, knede. Kandidat bo spet moral opraviti 2 uri na kateri bo pokazal, da vozi umirjeno, varno, spoštuje znake in jih pozna,....... To mu bo komisija podpisala, potem pa hop v avto in sedaj mi pa nobeden nič več ne more in gremo do daske. To lahko stori tudi tisti, ki te odličnosti pred leti ni opravil. Ampak, za izgovor, da bo to pomagalo za varnost je pa dober in hop je treba dat evrčke. Vse za varnost.
hysterical-1.gif

Vem, že od lani, ma sem slučajno dobil ta papir v roke pa, ko je ravno debata o varnosti, sem dodal.

Kazamurnik, sej tega je polno. Pri nas si pred dvemi leti peljal 71 pa si bil med počasnimi. Če se sedaj peljaš 71 si pa ob 1000€ in dobiš še dodatno nagrado 9 točk. Je pa še nekaj zanimivo. Na dveh mestih se je pobilo veliko ljudi, tudi tujci. So porihtali asfalt in glej ga zlomka, nobene nesreče več od takrat naprej, tako smrtne kot samo z gmotno škodo. Ampak pri nas je kriva neprilagojena hitrost in se rabi 5 ljudi ubit na enem odseku, da popravijo cesto.

Torej, poleti bodo tole sprejeli, ne. Odlično, spet se bom po dolgem času, brez straha, da me kdo nabaše ko se pripelje po nasprotnem pasu, umirjeno vozil. Super.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno: