Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Se spomnim te debate. Šlo je za mulca, ki je naslednji dan, potem ko so ga policaji obiskali na domu in mu zagrozili z visoko kaznijo za prometni prekršek, naredil samomor. Ti si trdil da to nikakor ni možno, potem, ko sem ti nalepil scan iz časopisa, kjer je pisalo točno isto kot sem jest trdil, si pa ti utihnil.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Na ignore listih sem pri tistih, ki se ne morejo z argumenti zoperstavljat mojemu pisanju. V olajševalno okoliščino ti pa priznam da je to težko.
Jaz sem ti že lep čas nazaj utemeljil, da imaš v svojii trditvah narobe in to tudi podkrerpil z dokazi, katere sem nalepil sem.... Od takrat na tisto temo nisi več odgovarjal..... res zanimivo, zakaj te ma vse več ljudi na ignore
LP
PS: Pa ne se treudi, pa odgovarjat.. si mi že takrat vse povedal!
hahaha... dej.. res se mi ne da iskat te teme.. v glavenm odgovoril sem ti... še parkrat sem te pobaral o tem na drugih temah, ti pa nič... sicer pa... glede na to, da imaš "selektivni spomin" niti ni nič čudnega.
PS:
Pa tudi vsebino teme si zamenjal... kar sem jaz trdil se ni šlo za samomor.... ampak nekaj drugega... v glavnem.. nisi se spremenil.. iz konteksta vzameš samo tisto, kar tebi paše, drugo pa začuda kar "spregledaš!"
LP, pa ne pozabi.. .samo tebi in nikomur drugemu se godijo take krivice!