Kar se tiče Renaultov. Imam jaz že svoje mnenje. Na firmi smo imeli kangoje 1.9D. Vsi bolj kot ne OK. Potem smo kupili 2 nova cliota l.02 1.2 16v. Enega je po 1 letu totalno sesul en zaposlen. Drugega je pa vozila tajnica. Za tega cliota smo mogli imeti posebaj fascikel za račune. Crkovale so svečke, vžigalna tuljava. Ne vem več točno, do 40.000 km so bile svečke 7 menjane, 3 vžigalna tuljava, in 2 šobe. In na koncu pred leti sem to skropocalo kupil jaz, da sem lahko na vikend vozil gradbeni material. Za kaj druga tak avto tak ni bil dober. Da ti reče na pooblaščenem servisu, da ti priporočajo da bi menjal avto, potem vsi vemo koliko je ura.
Na začetku tega leta, sem kupil Grand Scenica 1.6. 16v in sedaj sem z njim prevozil nekaj čez 30.000 km in do sedaj še ni bilo nobenega problema. Edino, kar sem jezen je to, da nisem vzel modela 2.0 16v. Od poletja imam še saaba 9-3 2.0t karavana, kupil novega in pri 12.000 km mi je zaropotal in ga imam že skoraj 1 mesec na servisu, tako da bom prihodnje leto raje kupil kakega bavarca, da sem do 200.000 km brez skrbi.
Veliko je po mojem pri Renaultu odivsno, kje je narejen. Če ima na plehu avto Renaultev znak, še ne pomeni da je to Renault, to sem se jaz na cliotu naučil.